ComputereUdstyr

Sådan konfigureres en router novice bruger?

Når parametrene er hjemme LAN er et spørgsmål ofte nok om, hvordan du konfigurerer routeren. Det er et centralt element i dette system, og kvaliteten af dens drift afhænger af resten. Alle moderne apparater af denne klasse understøtter både af ledningerne, og den såkaldte standard Wi-Fi. Generelt et meget praktisk værktøj for tilrettelæggelsen af et lille netværk. Det er på grund af det, er der en øget efterspørgsel, og desto mere presserende spørgsmål "hvordan til at konfigurere routeren med deres egne hænder." Ikke altid har mulighed for at ringe til en specialist i regionale centre eller lille landsby. Tjenester, de kan ikke tilskrives billigt. Alt dette sammen fører til det faktum, at folk har en tendens til at gøre proceduren på egen hånd. Ikke noget kompliceret om det der på et vist udarbejdelse af en sådan operation kan nemt og hurtigt henrettet.

skift

Så, hvordan man kan konfigurere routeren i hjemmet? Den første fase består af en ordentlig forbindelse. Slut først strømforsyningen. Kasse sammen med proppen forbundet med udløbet. En tråd er indstillet i den tilsvarende "fodspor" på bagsiden af routeren. Yderligere er der også en gul stik og tilslut ledningen fra udbyder, ind i det. I det mindste de fleste af producenterne præcis skelne det fra resten. Så har du brug for at tilslutte parsnoet kabel, hvis ene ende der er egnet til enhver af de blå "pladser" af routeren og den anden ende forbundet til en computer eller bærbare computer. Så har du brug for at kontrollere den korrekte kobling og, hvis alt går vel, er det muligt at inkludere knappen strømforsyning (normalt placeret på bagsiden). Vi beskriver den første fase af hvordan man opsætter routeren ( "ADR" eller nogen anden producent). Næste er den software konfiguration.

Arbejde med software

Hver router kommer med en cd, der registrerer et program modul til at konfigurere den. Men udviklerne har gået videre. En alternativ udførelsesform af denne operation er, at det er muligt otparametrirovat et netværksudstyr via browseren. Det var den anden mulighed for at stoppe valg, fordi det er mere alsidig. Det kan bruges som den er oprettet Wi Fi router ASUS, og enheden fra en anden producent. Til at begynde, starte browseren installeret på din PC (for eksempel Internet Explorer). I sin tale linje indtastet "192.168.1.1" og tryk "Enter" knappen. Efter den udførte manipulation vises, hvor du skal indtaste dit login og password. Til fremstilling af "ADR" vil det være den samme linje - admin. Men for Zyxel forskellige værdier. Login det er den samme som den tidligere producent og password - "1234". For resten af produktdokumentationen er nødvendigt at se på det, som du kan finde disse oplysninger. Derefter skal du tilføje følgende værdier i routeren:

  • indstille navnet på netværket;
  • sætte en adgangskode på det med WPA2-kryptering niveau;
  • hvis det er nødvendigt, og vælg derefter arbejdsområdet, og de mulige værdier for enhedsadresser.

Gem dine ændringer og genstart den. Nu netværket er sat op og kan betjenes.

konklusion

I denne artikel beskrives, hvordan du konfigurerer routeren. Dette gøres helt i stand til selv nybegyndere. Kort fortalt det hele kommer ned til organiseringen af den korrekte tilslutning, ibrugtagning menuen "Indstillinger" og installere netværkets navn og adgangskode for at få adgang til den. Alle andre parametre i de fleste tilfælde forbliver standard, og det er helt nok til normal drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.