HjemlighedIndretning

Stue og soveværelse i ét rum - hvordan man gennemfører en sådan praksis

En sådan løsning, som i stuen og soveværelse i ét rum, faktisk som regel, for én-værelses lejligheder. Enhver person, selv om han er ejer af den begrænsede beboelsesrum, du ønsker at have en komfortabel seng, og på samme tid, det rum, hvor du kan modtage gæster.

På trods af, at problemet er ikke så simpelt som det ser ud, kan det løses. Selvfølgelig, i dette tilfælde, ikke kan undvære yderligere omkostninger. Men slutresultatet du vil være tilfreds.

Så, hvordan man kan kombinere stue og soveværelse. Du kan gøre dette på flere måder. Og den enkleste af dem - brug møblerne-transformator. For eksempel for at købe en sofa, vil den nat blive til en seng, og om eftermiddagen eller aftenen vil tjene som et sted for sammenkomster. I dette tilfælde vil det perfekte supplement være et sofabord på hjul og klapstole.

Den næste måde, som lever og sover i samme rum bliver en realitet - denne zoneinddeling. I dette tilfælde er problemet lidt mere kompliceret. Og vi vil gå fra simple til komplekse, fordi det delte rummet i zoner på flere måder.

Så den første og mest enkle løsning - det er et spil med lyset. For soveværelset, kan du bruge en mere afdæmpet lys, og er velegnet til multi-funktionelle stue. Men i dette tilfælde, vil din seng være åben for offentlig visning, men som i de følgende to versioner, nemlig oprettelsen af podiet og opdele rummet i to zoner med en anden farve på væggene.

Som en low-budget mulighed for soveværelse og stue i ét rum blev forskellige rum, kan du overveje brugen af gardiner. I dette tilfælde vil din plads til afslapning være et afsides sted.

Følgende metoder i forhold til tidligere at du kræver en betydelig investering. Opdel et værelse i to forskellige mulige midler til møbler, gennem rack og installation af skab.

Stue og soveværelse i ét rum kan arrangeres ved hjælp af montering af klassiske væg. Men der er to vigtige forhold - et stort område af lokalerne, samt tilstedeværelsen af mere end ét vindue. Umiddelbart skal det bemærkes, at denne mulighed er meget tidskrævende zoneinddeling, og dragten er ikke for alle.

I dag anvendes ofte i stedet for de klassiske skillevægge, som fast og ufuldstændig, dvs. kort. Det sidste kan være fremstillet i form af en bue, åbning eller søjle. Alternativt kan du bruge mobile skillevægge, der er, alle former for skærme. Her en flyvning af fancy ikke er begrænset af noget. Desuden vil denne løsning gør det muligt at spare et bestemt beløb.

Som du kan se, er mulighederne mange. Men gør legemliggørelsen af denne idé, som i stuen og soveværelse i ét rum, så prøv at klogt og på den mest rationelle tilgang til alle spørgsmål. Desuden er det ikke nødvendigvis holde sig til en enkelt koncept. Zoneinddeling plads kan udføres ved at ty til flere muligheder. For eksempel bruger en række forskellige tapet og gardiner og sætte en smuk skærm, lavet af træ, og lave forskellige dækningsområder opnåede.

Disse løsninger fremhæve din individualitet og give mere krydderi til dit værelse som en helhed.

Ideen, måske forståeligt for alle. Det er fortsat at gennemføre den i praksis. Og hvordan du gør det, du beslutter ikke at have os. Udvikle dit design projekt, det er bedre, hvis det er at være på papir, få alt hvad du behøver, skal du være tålmodig og fremad. Foretag den ønskede gyldige, at skaffe den i dag for, at der ikke er nogen barrierer. Og hvis i processen tiltrække mere og fantasi, din lille lejlighed forvandlet til et multifunktionelt stue og soveværelset er ganske hyggeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.