BilerBiler

"Chevrolet Tracker": tekniske specifikationer, fotos, anmeldelser af ejerne

Bil "Chevrolet Tracker", som er placeret under billedet, er en lille og kompakt SUV, produktionen heraf blev gennemført, siden 1989. I første omgang blev modellen ejet af «Suzuki» og produceret under varemærket «Escudo» ( «Vitara»), men blev købt ud af en division af «General Motors» når tiden er inde. I denne artikel nærmere vil vi fokusere på den seneste generation af denne bil.

udvendig

Generelt kan maskinen kaldes en sport udseende. Hurtigt vippes forrude, aflange forlygter, stilfuld buet tag, høj lumbal linje og opvokset hjulkasser - det er de vigtigste funktioner, der fanger øjet ved første blik på modellen "Chevrolet Tracker". Ekspertanmeldelser vidner fremragende aerodynamisk udførelsen af bilen, der leveres på grund af formen af hans krop. I alle dens generation model fremstillet i to versioner med enten en fem-dør. En af de største ulemper i den ydre design af biler betragtes som en relativt lille afstand.

rummelig stue

På trods af at udadtil bilen ser ganske kompakt, har det ingen indflydelse på dets indvendige volumen. Stor rummelig stue er en af de mange fordele ved "Chevrolet Tracker". Anmeldelser sine ejere er en klart bevis på, at den indvendige side af maskinen (uanset antallet af døre) er ganske behagelig og hyggelig selv en stor familie kan bo. Desuden har mange brugere rapporteret fremragende ergonomiske stole bil, gør det muligt for føreren at ikke blot slappe af, men også til alle sine passagerer. Model prale af en stor mængde af bagagerummet, som kan øges yderligere på bekostning af separate folde bagsæderne. I dette tilfælde, til rådighed for ejeren af denne maskine er 1370 liter plads. Desuden, hvis nødvendigt, kan foldes og passagersædet foran.

Motorer og undervogn

I første omgang, denne model kun giver én version af motoren - benzin "kvartet", hvis volumen var 1,6 liter, og magt var 95 hestekræfter. Med hensyn til det sidste ændring "Chevrolet Tracker", der under sin hætte, i tillæg til den tidligere version af kraftværket, producenten desuden begyndte at etablere en anden type enhed. De blev den to-liters motor, der består af fire cylindre, der kan 130 "heste". Som for drivaggregatet, kan den valgfri model være udstyret med både mekanisk og automatisk transmission.

Specifikke ord fortjener i bilen "Chevrolet Tracker" specifikationer chassis. Det er nødvendigt at hylde de firehjulstræk systemudviklere, hvilket er i stand til perfekt at tilpasse sig den tilstand af vejbanen. Det er nemt at gøre dette muligt, en tur på de glatte grusveje eller andre glatte overflader, som i dette tilfælde er koblingen automatisk forbedret. Ligesom mange andre standard crossovers her i fuld drivsystem prioriteres forakslen, som fokuserer hele fremstød ved kørsel under normale forhold. Samtidig når en næsten halv slip moment omfordeles til baghjulene. På grund af den elektromagnetiske kobling mellem akslerne det sker ret hurtigt og rettidigt.

kontrolpanel

Knappernes placering på "Chevrolet Tracker" er ganske nem. Hver af dem er driveren "ved hånden". Som for instrumenter, tilstedeværelsen af både analoge og digitale skærme på forsiden konsollen. Den baggrundsbelysning panel samt systeminteraktionen kontrol er lavet i en kold blå farve, der ikke belaster øjnene.

«Min Link» systemet

En af de mest interessante elementer i "Chevrolet Tracker" system af køretøjet anses for at være «Mit Link», som består af seks højttalere og touch skærm størrelse på syv inches. Takket være hende, kan du tilslutte din smartphone til dit underholdningssystem og bil, så chaufføren kan foretage opkald uden at blive distraheret ved at holde håndsættet fordi dens ledelse gjort endnu multifunktionsrattet. «Min Link» giver også mulighed for at se videoer og billeder, når du stoppe bilen. Blandt andet på sin skærm viser bakkameraet, som er meget praktisk parkering. Det skal bemærkes, at dette system er inkluderet i alle udstyr versioner bortset basen.

bil sikkerhed

Langt fra at være i sidste sted i modellen "Chevrolet Tracker" er sikkerheden. Pålidelig beskyttelse af føreren og personbil giver en stærk krop struktur og fire airbags. Den vigtige rolle, som ESP spillet - Electronic Stability System, hvis hovedformål er at sikre stabiliteten af maskinen ved kørsel på glatte veje. En anden vigtig dets funktion er at kontrollere funktionen af styringen og til at bestemme den tilsigtede bevægelse af kurset. Med en skarp klikke på "bremse" for hver af hjulene på grund af det vil blive bremset med en sådan kraft, der vil holde føreren kontrollen over køretøjet. Desuden hjælper det at starte på fremmarch og forhindrer hjulslip. Det er umuligt ikke at bemærke ABS-systemet, der er udstyret med en bremse-kraft fordelingsfunktion.

fund

Taler om de vigtigste fordele ved modellen får mange bilister til at være opmærksomme på det, det skal bemærkes, en rummelig stue, en blød affjedring, der sikrer en behagelig tur, selv i dårlig vejbelægning, en temmelig bred vifte af rat muligheder og forsæderne, et højt sikkerhedsniveau og høj kvalitet underholdningssystem . Samlet omkostning af bilen er i fuld overensstemmelse med dens fyldning, dynamisk ydeevne og komfort. Uanset hvad det var, mange brugere siger, selvom lille, men alle de samme negative egenskaber "Chevrolet Tracker". Disse omfatter ikke meget informativ rat, fraværet af en fuld reservehjul og forreste kofanger, hvilket skyldes tilstedeværelsen af læber lavet af plastik er ikke meget praktisk, når du rejser off-road.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.