Af teknologiMobiltelefoner

Sådan bruger du din smartphone som modem? regler tilslutning

Adgang til internettet for mange mennesker er en nødvendighed. Brugere kommunikere på sociale netværk, video, ur, arbejde. Men hvad nu hvis du har brug for at komme online fra en computer, og modemet er ikke?

Er det muligt at bruge din smartphone som modem? Ja, dette er en mulighed, da det vil tjene til at oprette forbindelse til det globale netværk. Proceduren Tilslutningen er enkel, bare følge de enkle regler.

Brug din smartphone som modem via USB

Sådan bruger du din smartphone som USB-modem? Hvis der er et kabel fra din telefon, det sluttes til en computer og bruges som et eksternt modem. At proceduren har vist sig, at udføre følgende trin:

  • Du er nødt til at åbne enhedens indstillinger, og derefter finde afsnittet "Andet netværk".
  • "Tethering og bærbart hotspot" skal vælges. Det vil blive udsendt en meddelelse, der er nødvendig for at forbinde computeren.
  • USB-kablet skal være tilsluttet en pc.
  • Derefter kommer Fanen «USB-modem", der har brug for at klikke på for at aktivere.
  • Så vi har brug for at åbne en browser og udføre en kontrol af internettet arbejde.

I denne procedure er afsluttet. Hvis alt er godt gået, kan enheden arbejde med internettet. Hvis der opstår problemer procedure nødvendigt at gå igen.

Brug din smartphone som modem via Wi-Fi

En af de nødvendige OS "Android" er en fordelingsfunktion af internettet via et adgangspunkt Wi-Fi. Sådan bruger du din smartphone som modem til din computer? Telefonen vil fungere som et access point, og at andre enheder kan oprette forbindelse til at oprette forbindelse til netværket. I dette tilfælde er det kører 3G og 4G.

skal besøge "tinkturer" sektion til at konfigurere fordelingen af trafikken ved hjælp af Wi-Fi på enheden, skal du vælge "Andet netværk", og klik derefter på "Tethering og bærbart hotspot." Så skal du oprette et adgangspunkt, der betegner de nødvendige parametre: navnet på beskyttelsesniveauet adgangskode. Efter påfyldning er det nødvendigt at gemme data og omfatter trådløs internetadgang.

For at forbinde til et punkt med en computer eller anden enhed nødvendigt at tilslutte Wi-Fi, skal du vælge det adgangspunkt, indtast et password. Bemærk, at oplysningerne kontrollen skal komme op med deres egen. Så kan du fortælle den person, der bruger internettet.

Arbejdsprogrammet Easy Tether Lite

Sådan bruger du din smartphone som modem, når andre metoder har problemer? I dette tilfælde skal hjælpe Easy Tether Lite-software, som er nødvendig for at vende en smartphone til et modem. Det er nødvendigt at hente på begge enheder. Så via USB-kablet er nødvendigt at tilslutte en smartphone til en pc. For at systemet har brug for ekstra drivere. Det er nødvendigt for en korrekt drift af ansøgningen.

Så på enheden er det nødvendigt at forbinde funktionen af debugging via USB. Det skal gå til "Indstillinger", klik på "Programmer", "udvikling" og "USB-fejlfinding." På din computer, er det nødvendigt at finde et program, skal du klikke på det. Når menuen kommer ud, skal du vælge «Connect Via 'Android'." Efter et par sekunder, vil enheden virker, så kan du bruge internettet.

Brug af telefonen som et modem Samsung

Sådan bruger du din smartphone som modem, hvis udstyret tilhører Samsung brand? Ved dette selskab til varerne gives en cd-rom, der indeholder programmet Samsung Kies. Hvis dette program ikke er til stede, skal det downloades fra den officielle hjemmeside. Efter installationen, skal du besøge indstillingerne, skal du slukke funktionen «USB-drev."

Så vi har brug for at tilslutte enheden ved hjælp af USB-kablet og installere driveren. I Windows 7 og andre versioner af installationen udføres automatisk. Så vi er nødt til at gå til "Indstillinger", vælge "Trådløse netværk". I menuen "Tethering og bærbart hotspot" skulle sætte kryds ved siden af elementer «USB-modem» og «Mobil AP».

Så, på pc'en er det nødvendigt at indtaste "Control Panel" og klik på "Connect". Dette afsnit vil vise netværksforbindelser, hvorfra du skal vælge din enhed. Hvis det er angivet, betyder det, at udstyret fungerer korrekt. Derefter kan du bruge internettet. Sådan bruger Windows smartphone som modem? Du skal bruge den samme skema.

Mulig problemer med at forbinde

I praksis er brugere, der har en masse problemer, selv om de ved, hvordan du bruger din smartphone som modem. Et fælles problem er den manglende adgang til 3G-nettet, 4G. I dette tilfælde, ikke være i stand til at bruge internettet, fordi der ikke er adgang til trådløs teknologi. Den vej ud er at flytte til en anden placering, samt validering af indretningen. Du kan ringe tjenesteudbyder. Måske er der en grænse for overførsel og modtagelse af data over internettet.

Chance er et andet problem - udstyr ikke er tilsluttet via USB. På computeren ikke viser telefonen, så det vil ikke fungere som et modem. Du skal kontrollere din pc, uanset om der er virus, og udføre en Windows-opdatering. Du kan prøve at bruge en anden USB-port til at tilslutte et kabel. Ofte hjælper det at manuelt at installere den driver, du har brug for at hente. Hvis du beslutter dig disse problemer, kan din smartphone perfekt udskifte modemmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.