TravelingRetninger

Manchester City. Fra bunden til i dag

Manchester City (England) tilhører den største kommercielle og finansielle, industrielle og transport center Lancashire (52 byen 2,5 millioner. Mennesker).

Mere vigtigt, selvfølgelig, spiller havnen funktion, tilstedeværelsen af internationale lufthavne (den fjerde i verden med hensyn til graden af overbelastning), og jernbanenettet, der blev lanceret tilbage i 1830

Historien om byen begyndte i X århundrede, hvor den lokale keltiske bosættelse begyndte at dukke kapitalstruktur. I den middelalderlige by Manchester var både et håndværk og handel center. Selve navnet på Manchester oversættes til "bryst-bjerg» (Mamm - «brystet», ceaster - «Mountain").

Den industrielle revolution i det XVIII århundrede gav nye impulser til en hurtigere udvikling af forliget. Manchester City blev hurtigt centrum for bomuldsindustrien, indhente betydningen og vigtigheden til London, Liverpool, Birmingham.

I dag kan vi tale om den lange historie af denne juvel af England og verden. Gæster i byen er åbne for at udforske mange arkitektoniske monumenter, herunder sådanne mesterværker som katedralen (1422-1520), Athenaeum (klassicisme, 1837-1839), Børsen (1806-1809), neo-gotisk rådhus og, selvfølgelig, med dens Art Gallery en unik samling af tidstypiske XVII-XIX århundrede (alle de gallerier, museer og udstillinger mere end halvtreds).

Den anden side af Manchester er banebrydende områder, levende indkøbscentre, skyskrabere og business lounges, butikker, ungdomsklubber og restauranter (Exchange Square område, kvart nord). Blandt de sportsfaciliteter, der tiltrækker opmærksomhed - Old Trafford (den legendariske stadion, "Manchester United" af den berømte klub) cricket klub og en velodromen.

Syntes på kortet, og nye attraktioner: Trinity Bridge, der spænder over floden og vandet Eruell fører direkte kvartalsvise Salford.

For dem, der foretrækker at kombinere det nyttige med det behagelige, ligesom besøg på "Urbis" (kulturcenter), University of Manchester og det gamle bibliotek.

Pædagogisk netværk dækker omkring to hundrede institutioner i forskellige størrelser og retninger (gymnasier, specialiserede gymnasier, universiteter, og så videre.), Og historien om nogle af dem går flere århundreder tilbage. City University, for eksempel, er den største og mest populære i Storbritannien - her er uddannet 37 tusinde studerende.

musikelskere (både moderne og klassiske), der sætter pris på fremragende ydeevne og en ren, lyd, der fylder, er på besøg i det mindste en af de teatre "Apollo", Operaen, "Palasteatr", "Kontakt" værd.

Manchester - byen, fotos, hvoraf med misundelsesværdig regelmæssighed vises i store publikationer. Og det er forståeligt: bylandskaber virkelig meget varieret og fra hver af dem blæser en speciel, unik atmosfære. Meget farve, for eksempel Manchester Castle, den første omtale af, der vedrører 1184. I 1912 blev det beskrevet mere detaljeret historiker og forfatter healere Bellocq (Warfareo i England). I middelalderen slottet var en defensiv linje (langs Themsen med en linje), og var omgivet af tre voldgrave. Nu er det en smuk arkitektonisk monument.

kan besøges Takket være det milde klima i byen Manchester på ethvert tidspunkt af året - er ganske varme vintre og relativt kølige somre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.