SundhedPræparater

"Voltaren" (gel) analoger, instruktion, brug, kontraindikationer

Hvis eventuelle afvigelser ordinerende læger "Voltaren" (gel)? Analoger, indikationer for brugen af værktøjet, dens bivirkninger og kontraindikationer vil blive beskrevet herefter. Vi fortæller dig om, hvad der repræsenterede stoffet også kan udskiftes, hvor meget det koster, hvordan det skal bruges, og så videre.

Sammensætning og emballage

Hvilke komponenter omfatter "Voltaren" (gel)? Analoger af eksterne værktøjer og rapportering stof i sig selv kan indeholde meget forskellige stoffer, men har en lignende effekt.

I henhold til instruktionerne i 1% gel sammensætning til ekstern anvendelse omfatter diclofenac diethylamin. Dette aktive stof fremme eliminering af smertesyndromer.

medikamentet indbefatter også hjælpekomponenter som carbomerer, macrogol tsetostearata, cocoyl kaprilokaprata, diethylamin, isopropanol, flydende paraffin, aromatiske lotion, propylenglycol og vand.

Hvilken pakke er disponible for salg "Voltaren"? Gel (dens pris er angivet nedenfor) har en homogen og cremet. Dette tillader ham at producere aluminium og laminerede rør 10, 50, 20, 75 og 100 g

Farmakologisk bestemt ydre middel

Hvad er det stof "Voltaren" (gel)? Analoger af denne agent og stoffet selv er NSAID. Sådanne midler kan have en udpræget analgetisk og antiinflammatorisk virkning.

Under ikke-selektiv hæmning af COX-2 og COX-1 fører til afbrydelse af lægemiddel metabolismen af arachidonsyre.

Det skal også bemærkes, at den pågældende lægemiddel aktivt bruges til at fjerne smerter og mindske hævelse forbundet med inflammation.

Farmakokinetiske parametre "Voltaren" ekstern middel

Er dette lægemiddel absorberes aktivt stof (diclofenac)? "Voltaren" anvendes kun topisk. Da lægen anbefalede dosis af medicinen absorberes ikke mere end 6%. Men dette er kun hvis huden, som det er anvendt, ikke er beskadiget og sår.

Indikationer

Hvilke sygdomme udpege "Voltaren" (gel)? Analoger af dette stof, og han meget ofte brugt i:

  • rygsmerter, herunder inflammatoriske og degenerative sygdomme i rygsøjlen (fx iskias, osteoarthritis, lumbago og iskias);
  • smerter i leddene, herunder fingre og knæ;
  • osteoarthritis og rheumatoid arthritis;
  • muskelsmerter, der opstår på grund af væsken, forstuvninger, skader og blå mærker;
  • Betændelse og hævelse af led og bløde væv, der er opstået på grund af forskellige skader;
  • reumatiske sygdomme (for eksempel tenosynovitis, bursitis, periartikulær væv læsioner).

Kontraindikationer

Vidste du, at der under ingen betingelser ikke kan bruge sådan et aktivt stof er diclofenac? Gelen, som prisen er ret høj, anbefales ikke til brug for folk med tendens til udseendet af angreb af astma, akut rhinitis, hududslæt, samt samtidig brug af acetylsalicylsyre og andre NSAID.

Også den ydre medikament forbudt at anvende i strid med integriteten af huden (påføringsstedet), i tredje trimester af graviditeten, under amning, hos børn (i alderen op til 12) og ved en forhøjet følsomhed af patienten til diclofenac eller andre elementer af lægemidlet.

omhyggelig brug

Hvilken slags advarsler, du har brug for at vide, før du bruger sådan et aktivt stof diclofenac? Gelen, som prisen er anført i slutningen af artiklen, med ekstrem forsigtighed ordineret til mennesker med nedsat porfyri (især i den akutte fase), såvel som hos patienter med eroderende og ulcerøse læsioner i mavetarmkanalen, bronkial astma, kronisk hjertesvigt, alvorlige overtrædelser af lever og nyrer i første og tredje trimester af graviditeten, og hos ældre.

Dosering og anvendelse

"Diklak" - er en analog af "Voltaren". Det bør kun anvendes på recept. Dette skyldes det faktum, at disse midler kan have meget forskellige bivirkninger, doseringen, og kontraindikationer.

Da stofmisbrug "Voltaren"? Stoffet bruges kun topisk. Voksne og børn over 12 år med gel påføres på huden fire gange om dagen. I dette tilfælde er det kun lidt gnides.

Mængde af emnet middel afhænger af størrelsen af det smertefulde område. En enkelt dosis på typisk 2-4 Ved volumen er sammenlignelig med størrelsen af en valnød eller kirsebær. Efter brug af narkotika bør vaske hænderne grundigt med sæbe og vand.

Varigheden af behandlingen afhænger af effekten og indikationer. Af den måde, at nogle eksperter forbedre anbefales virkningen af lægemidlet for at bruge det sammen med andre former for "Voltaren".

Efter to uger efter initiering af behandling er nødvendigt at vurdere hensigtsmæssigheden af fortsat anvendelse af gelen.

Betingelser for brug af bedøvelsesmiddel

Afhængigt af hvad pakke produceret en gel, forandring og måder at bruge det.

  • Laminerede rør. At fjerne den beskyttende membran med lægemidlet, bør anvendes som nøgle skruelåg (dvs. en reces med et fremspring, der er på ydersiden). Således er det nødvendigt at kombinere udsparingen med en beskyttende membran og gøre en cirkulær bevægelse.

    (Af den måde, laminerede rør produceret ikke kun med den sædvanlige dækning, men også med innovative, som har en trekantet form. Denne pakke er særligt anvendelig for de patienter, der har begrænset mobilitet i leddene i hånden på grund af osteoarthritis eller andre sygdomme og skader.)
  • Aluminiumsrør. Før brug af medicin, skal den beskyttende membran gennemtrænge anvendelse af en særlig fremspring på den ydre side af skruelåg.

symptomer på overdosering

Meget lav systemisk absorption af den aktive bestanddel af lægemidlet gør det næsten umuligt at overdosere. Men tilfældigt under anvendelse af 100 g af gelen, svarende til 1000 mg diclofenac patient kan manifestere uønskede reaktioner lignende bivirkninger. Dette kræver i ambulant behandling.

bivirkninger

Uønskede reaktioner, der opstår efter anvendelse gel topisk, kendetegnet ved moderate og forløbende kutane manifestationer. Meget ofte patienter har erytem, eksem og dermatitis, herunder kontakt og bulløs dermatitis. Nogle gange kan forekomme huden pustuløs udbrud, generaliseret udslæt og allergiske reaktioner såsom urticaria.

Også kan lægemidlet forårsage angioødem, lysoverfølsomhedsreaktion, bronkospastiske reaktioner og astma.

specifikke anbefalinger

Gel "Voltaren" kan potensere midler, der forårsager fotosensibilisering. sådanne lægemidler kan derfor ikke anbefales at kombinere.

Påfør medicin bør kun intakt hud og samtidig undgå kontakt med de forskellige sår. Efter brug af lægemidlet ikke anbefales at anvende en okklusiv forbinding.

lignende stoffer

I dag er der et stort antal narkotika-analoger som "Voltaren". Blandt de mest populære er følgende: "diclofenac", "Rapidus", "Diklak", "Rapten 75", "Almiral", "Asaf", "Dikloberl", "Aertal", "Dikloran", "Aktinak", "Diklo Duo "" Doleks "" Diklo-F "" Diklokain "" Diklotol "" Dikloreum "" Blokium B12 "" Diclobru "" Ketanov "" Olfen "" Indomethacin "" Naklofen " "Ketalgin", "Ortofen", "Ketolak", "Feloran", "Bol-Ran", "Diklovit".

Gel "Voltaren" og alle de penge forholdsvis hurtigt fjerne smertesyndromer, en væsentlig forbedring af patientens tilstand.

Prisen på eksterne midler

Hvor meget er et stof "Voltaren" (gel)? Dens pris er ganske høj. 50 gram af stoffet, du kan købe for 300 rubler. Hvis du ønsker yderligere dosering, kan man købe 100-g tube, eller 2% gel. Deres værdi er 320 og 560 rubler hhv.

Anmeldelser af medikament

De fleste anmeldelser på gelen "Voltaren" er positive. Patienterne siger, at efter den første brug af smertestillende medicin bliver mindre mærkbar. Når denne hævelse subsidier, og som manifesterer sig på grund af skade.

Den eneste ulempe ved dette stof er dens høje pris. Men eksperter hævder, at selv en lille tube gel er tilstrækkelig til et behandlingsforløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.