HjemlighedKonstruktion

Bad af træstammer eller tømmer

Har længe bad af tømmer i Rusland var ikke bare "pomyvochnaya sted", men først og fremmest et middel til rekreation, afslapning og åndelig rensning. Og ja, kunne hvad være bedre efter en lang og vanskelig dag end badehuset med sin brændende damp, men med en birk kost, spredt rundt om en unik smag? Og fra parret - lige ind i iskolde hul eller i poolen, eller i det mindste et koldt brusebad! Kroppen bliver umiddelbart let, dyb indånding, og en følelse af renhed, således at der ikke kan sammenlignes med nogen boblebad. Og så sidder i et venteværelse på samovar, og lang tid at drikke te i selskab med deres kære.

Bade bygget af forskellige materialer - det er mursten og beton, og sten, og blokke af forskellige typer. Men det bedste - det er stadig en traditionel sauna fra en log. Prisen for det her, ved den måde, er lavere end nogen andre steder. Først træet - et miljøvenligt materiale, og for det andet, bevarer perfekt varme, mens væggene i det "ånde", hvilket giver naturlig ventilation af lokaler. Træ i driften allokerer flygtige og æteriske olier, som er stor virkning på kroppen.

Til gengæld kan den træstruktur være af træ eller logfiler. Opførelsen af bygningen af en log kompliceret, men bad fra logfiler vil vare flere årtier er blevet bevaret under forarbejdningen såkaldt splintved - et ydre lag af træ, som har en højere tæthed. Parring log vægge før bjælken gevinst i form af vand afløb. Og, selvfølgelig, et bad lavet af logfiler ser meget mere attraktiv end nogen anden.

Efter at have besluttet på opførelsen af badet er først nødvendigt at bestemme dens placering. Det menes, at indgangen skal ske fra syd, da denne side er altid mindre sne, men vinduerne nødt til at se til Vesten, fordi ofte dampet i et bad om aftenen, og solnedgang stråler vil skabe ekstra belysning. Afstand fra de nærmeste bygninger bør ikke være mindre end 10 meter, og selvfølgelig skal rummet være "inden for gåafstand" fra reservoiret eller godt.

Grundlaget for et bad er ikke anderledes end de sædvanlige baser - det også lå i en dybde af jord frysning. Det kan være fremstillet af eller være monolitiske blokke, tape, pælen.

Efter fundamentet enhed skal udføre imprægnering af fundamentet mellem overfladen og pant (dvs. lavere) log. Hun er fra 2-3 lag tagdækningsmateriale, limet til asfalten. Logs pant desuden beskyttet på det sted, dens sammenfletningen til fundamentet.

Logs for bad fortrinsvis nåletræsved (fyr, gran, lærk). Sidstnævnte under indflydelse af fugt bliver meget stærkere, selv et søm til hammer ind i hendes problem. Stammerne af disse træer er normalt lange og lige, som eliminerer behovet for leddene.

Opførelsen af væggene badet begynder med "lægge krans." På grunden lagt to første logs vender mod hinanden. Tidligere i logfilerne skal skæres ned langsgående halvcirkulære riller. Rillen kan vendes nedad og opad. Det antages, at jo lavere placering af rillen bidrager til en bedre tilbagetrækning af atmosfærisk vand. De næste par logs stablet i tilberedte riller vinkelret på den første. Den øvre træ bør stige over den nedre 50% af diameteren. Det andet og efterfølgende kroner er placeret på det samme princip.

Efter at have afsluttet opførelsen af væggene, kan du begynde kalfatring. Materialer til tætning, der er mange. Traditionelt er det en slæb, jute, hør. Det er nødvendigt at caulk omkring omkredsen af bygningen som følge af den mulige dannelse af skævheder i behandlingen af hver væg separat.

Efter installation, log, og konstruktion af taget er nødvendigt at vente en vis tid, før du begynder arbejdet er slut - Bad skulle skrumpe.

Generelt processen med opførelsen af badet træ med en kvist temmelig kompliceret og ikke meget hurtigt. Men det er det værd - de næste par årtier af dit badeværelse logfiler vil glæde dig og dine kære en let damp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.