Nyheder og SamfundBerømtheder

Daenerys burerozhdennaya historie populære heltinde

For et par måneder siden sluttede den sjette sæson af den populære fantasy "Game of Thrones" af projektet, og nu fans af den berømte heltinde, kaldet Daenerys Burerozhdennaya, kan vi kun gætte, hvad skæbne venter deres favorit. Hvad ved vi om det i dag?

På oprindelsen af heltinden i romanen af George Martin

Daenerys Burerozhdennaya er en af de centrale figurer i værker af serien "A Song of Ice and Fire." Hun var den sidste repræsentant for den slags Targaryen, født under en storm på Dragonstones, hvor hendes mor kørte før den endelige fald Kongens Landing.

Efterfølgende kendt heltinde boede med sin bror i Illyrien, som i mange år var en ven af hendes familie. Viserys er ofte plaget af sin søster, hævder, at hun var skyldig i drabet på deres forældre, og de vanskeligheder, som de har stået over for. Den fyr håbede at indgå en aftale med Khal Drogo, der kunne hjælpe ham til at få Iron Throne. Til denne Daenerys Burerozhdennaya var blevet gift med en potentiel allieret.

Ægteskab til Khal

Først mødte sin forlovede, Denis mødtes med Dzhorahom Mormont, som senere var hendes sande ridder. Illyrio lavet en overraskelse gave til sin menighed på hendes bryllupsdag - tre dragon æg. Først var hun bange for sin mand, der beærede ikke dem skikke, der var velkendte for hende. Men efter kort tid har hun vænnet sig til andre folks traditioner og oprigtigt forelsket i sin mand.

Daenerys Burerozhdennaya ikke frygte Viserys, og da han fornærmet hende, Drogo besluttede at dræbe høj-handed fyr. I disse dage, Denis afholdt den blodige ritual, hvorefter den blev forudsagt, at det vil have et barn, der vil erobre hele verden. Som en konsekvens af de tragiske begivenheder fødte hun et dødt barn, og hendes mand døde. Umiddelbart efter, at heltinden i den etablerede skik, besluttede at brænde liget af Drogo. Den trådte også ind i flammen sammen med æg, doneret Illyrio. Hun formåede ikke blot at overleve, men for at blive Moder Dragons.

udsigterne for den brændende

Siden da har Denis oplevet mange eventyr, og at dømme efter begivenhederne i den sjette sæson, snart vil det have at indgå en alliance med interessant nouveau konge i Nord. Af den måde, den sidste serie, udgivet i dag, viser, at den karakter er i slægtskab med Dzhonom Snou.

Starks nevø er endnu ikke fortrolig med det, men sikkert ved hvem er Daenerys Burerozhdennaya. Fulde navn er udtryk for mere end én gang, og mange mennesker ved, at det er "ud af huset Targaryen, kaldet den første, fra blodet af den gamle Valira, afbrænding, dronningen Mierina Dronning Andal, roynarov og de første mennesker Khalis Dothraki Hav, bryde de lænker og mor til Dragons."

Desuden nu enken Drogo har en masse fordele i forhold til fjender - skibe, tropper, Martel og support folk Tyrell.

På rolle performer

Selvfølgelig, for ikke at nævne den pige, som legemliggjort på skærmen sådan en interessant karakter som Daenerys Burerozhdennaya. Emilia Clarke skuespillerinde var ikke populært at denne rolle, men billedet af Moder Dragons hurtigt gjorde hende genkendelige. Skuespillerinden hævder, at partiet fik Denis, hun udførte en næret drøm, men ikke regnet med dette, i betragtning af den alvorlige konkurrence blandt kandidater til rollen. Senere hun portrætteret selv Sarah Connor i fortsættelsen af "Terminator".

Emilia - engelsk. Hun barndommen er interesseret i teater og læsning, opretholde denne lidenskab frem til i dag. Tryk ukendte detaljer i det personlige liv af en stjerne. I 2012 begyndte hun dating Seth MacFarlane, men det følgende år, parret brød op. Da der ikke er nogen pålidelige data om, hvordan, der blev den nye kendis kæreste.

Moder Drager i bøger og på skærmen

Endelig er det værd at nævne, at karakteren Clark er næsten den samme som den "bog" Daenerys Burerozhdennaya. Titel det lyder det samme som i tv-serien, hendes hår for lyst, og tegnet ikke mindre stærk. Men der er forskelle.

For eksempel i arbejdet i Martin denne karakter på tidspunktet for hendes ægteskab til Khal var tretten år (i showet er det klart ældre). I "Game of Thrones" er vist, at på deres bryllupsnat Drogo også ceremoni med sin kones følelser, men i bogen, han var meget blid med hende og var bange for at vise endnu en antydning af uhøflighed. I serien bevist Ser Jorah Denis hans loyalitet, at kunne beskytte hende fra morderen (til livets Daenerys grebet ind vinhandler), men i bogen, denne gang mangler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.