Hjem og familieHelligdage

September 7, 2013 - Dag byen Moskva

Moskva for første gang nævnt i Ipatiev Chronicle more 5 oktober 1147 under navnet moskusænder. Hans navn byen modtaget fra floden, der løber til den dag i dag på sit område. I første omgang Moskva var en provins i Vladimir-Suzdal fyrstendømme, efter en forstad til Vladimir. Men under regeringstid Yuriya Dolgorukova blev hun revet væk fra Vyatichi. Pagan religion blev ændret til den ortodokse. Formentlig ordet "Moskva" har slavisk eller baltiske oprindelse. Betydning af ordet i begge versioner er ens, "slush, væske, fugt, sump."

I 1238, blev Moskva angrebet af den mongolske hær. Men så, efter befrielsen fra tatarisk-mongolske åg, efterhånden blev det hovedstad i fyrstendømmet, og efter et stykke tid, og hovedstaden i Rusland.

På nuværende tidspunkt Moskva er en af de ti største byer i verden, er den største by ved befolkning i Rusland og Europa. Den 1. januar 2011 befolkning var 11,5 millioner mennesker.

Officielt dag i byen Moskva blev først fejret i 1947, året for sin 800-års jubilæum, men i april og i september. Siden da hvert år hovedstaden i vores land traditionelt fejrer fødselsdag. Dag Moskva fejret på den første lørdag i september. Dette års fest faldt den 7. september.

I Rusland og alle lande i det tidligere Sovjetunionen dag i byen - er en af de mest foretrukne ferie af befolkningen. Årsagerne til denne ferie i de forskellige byer og landsbyer - dagen for befrielsen fra angriberne, den dag, hvor basen som en enhed, datoen for modtagelse af status som byernes by eller en dag med dåb. Er ingen undtagelse og Moskva. By Day fejres i stor skala og storslået, i hovedstaden åbnet mere end to hundrede koncerter og dansegulve, udfører en bred vifte af underholdning begivenheder, karneval, messer, parader, sportskonkurrencer, opførelser af forskellige sektioner og fyrværkeri. By Day i Moskva officielt fejret på lørdag, men naturligvis fortsætter på søndag, og nogle på mandag.

I de seneste år, meget populær var opførelser af berømte kunstnere på spillesteder på den Røde Plads og andre dele af hovedstaden. Att moskovitter og gæster i Moskva også synes Broadway - performance kunstnere af forskellige musicals. På det område af Exhibition Centre er vært for den årlige festival for gadekunst. Petrovsky, farve, Neglinnaya, jul Boulevard arrangeret kunst festivaler, herunder en filmfestival, udstillinger af kendte og mindre kendte kunstnere, kreative værksteder, mode og design område. Publikum tiltalende strålende præstationer Cirkus på Tsvetnoy Boulevard - akrobater, tryllekunstnere, jonglører, tryllekunstnere, dyre trænere, og mange andre.

Moscow City Day i 2013, som sædvanlig, vil glæde alle beboere og besøgende i kulturelle arrangementer, folkefester og lyse, luksuriøse, uforglemmelig lasershow og fyrværkeri. Samlet planlagt mere end 500 alle former for interessante begivenheder.

I de kommende år vil byen Moskva Dag fejres:

2013 - September 7;

2014 - September 6;

2015 - 5. september,;

2016 - September 3;

2017-2 September.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.