Intellektuelle udviklingMystik

Typer og værdi Dzi perler og fotos

I hovedet på mange mennesker i Tibet er uløseligt forbundet med magi og de højere magter. mange tibetansk tradition Det er således umuligt at forestille sig uden amuletter. Blandt de gamle bronze, blev ler og ædelstene betragtes som en særlig værdifulde sten til at sætte på dem en række billeder, som hver især foretaget en vis værdi.

Nogle mystiske talismaner tibetanske overlevede. En af dem - Dzi perler. Billeder og betydningen af hver af dem, herunder horoskop, der præsenteres i denne artikel. Her vil du lære at bære perler, talismaner at beskytte sig mod sygdomme, bringe held og lykke og finde åndelig balance.

Værdien af maskot for den tibetanske verden

Dzi perler - det er almindelige sten i forskellige størrelser, ofte aflange, rørformede, til at sætte på dem med magiske mønstre i form af øjet, geometriske figurer, striber, farver, billeder, og andre tegn. Materiale - agat eller Kalcedon (kvarts sort). Det vides ikke, det nøjagtige tidspunkt og sted for deres udseende på jorden, men det forventes, at mere end to tusinde år, de er en del af den tibetanske kultur.

Betydning Dzi perler over hele verden på grund af ønske om manden at være stærk, sund, rig, succesfuld, bedre end noget andet folk på jorden. For at gøre dette, tibetanerne var maskotter på kroppen med en vis symbolik og tror, at takket være den mystiske amulet omkring dem vil blive ledsaget af held og lykke.

Mærk den fulde kraft af magien i Tibet kan være i dag. For at gøre dette, skal du kende betydningen af DZI perler (med fotos, der viser udseendet af disse poster, henvises læseren i artiklen), så du nemt kan vælge for sig selv den "rigtige" sten. Perlerne handle sørgede mange berømtheder, for hvem det tibetanske sten er blevet den eneste værdifulde pynt er vigtigere end guld og juveler.

Hvad ved vi om oprindelsen af DZI perler?

Der er mange legender forbundet med oprindelsen og betydningen på jorden Ji. På grund af det faktum, at i Tibet er forbudt enhver arkæologisk udgravning, at kontrollere rigtigheden af mindst en af dem er det ikke muligt. Dette gør de Dzi perler er endnu mere mystisk og mystiske.

Den grundlæggende version af forekomsten af disse sten er forbundet med legenden om halvguder Bonpos antikke civilisation, der eksisterede omkring 4.000 år siden. Tibetanerne mener, at halvguder wore perler som dekorationer, og når de er forkælet, bare smidt på jorden. Dette forklarer, at de magiske sten Ji aldrig finde i god stand. Ifølge legenden, efter perlerne faldt til jorden, de forvandlet til insekter. Ji-insekter, der lever i jorden som en orm, og ved et tryk på en menneskelig hånd ham igen forvandlet til sten.

Der er legender i forskellige dele af Tibet, om hvordan der var perler på jorden. En af dem siger, at Ji - en kontinuerlig strøm af den faldende skråning af Tibet. En vred kvinde så på åen, og han stoppede med det samme. Således dannes på overfladen karakteristiske af perlen strimmel.

Der er også andre versioner af oprindelsen af sten forbundet med en faldende meteorit, har fragmenter af som forvandlet til perler, og med den fordel af Buddha, sendt fra himlen magi Ji for at få tibetanerne af epidemien. I mellemtiden, uanset hvilken af legender er sandt, værdien perler Ji forblev uændret. Men der rent faktisk repræsenterer magiske sten, diskuteres her under.

Dzi perler Typer

Afhængigt af alder er tre typer af Dzi perler:

 1. Gamle - den allerførste perle, som ifølge legenden, faldt ned fra himlen. Det antages, at deres alder har et par tusinde år, men mere præcis tid for forekomst kunne ikke oprettes på jorden. Gamle talismaner kan ikke findes i det åbne marked. De lagres kun i museer og private samlere.
 2. Vintage - Dzi perler, hvis alder ikke er mindre end 100 år. De er lavet af agat og dygtige tegninger markeret på deres overflade munke hænder. Sådanne Dzi perler er også antikke værdi og er ret dyrt. Men i gamle klipper kan konkluderes akkumuleret gennem årene (stagnerende) energi, så du skal bruge dem kun efter rensning. For at gøre dette, skal du holde anbefales perlen for længe over ilden eller orlov til et par timer i solen
 3. Nyt - Dzi perler, som stadig lavet af tibetanske mestre af gamle teknologier. De har forskellige former og billeder, og er især værdsat i praksis af Feng Shui. Nye perler anses for at være rene, fordi de ikke har en andens energi. Til fremstilling anvendes agat, udvindes i Himalaya. Denne perle i sig selv har en kraftfuld magnetisk kraft. Det lindrer træthed, fremmer succes i erhvervslivet og være med til at realisere. Det viser sig, at det ikke er tilfældigt, at agat bruges til at gøre perler Ji.

Hvad gør de symboler på Dzi perler?

Ved hver perle belagt med et bestemt billede, et symbol, der angiver, at fokus på magnetisk energi Ji. Decifrere symbolerne på stenen, først og fremmest være opmærksom på antallet af cirkler og ovaler. De symboliserer Buddhas øjne, hvilket giver perlen største styrke. Ud over de øjne, kan du se de sten strimler, der symboliserer tiger hud, torve og andre geometriske figurer, billeder af planter og dyr. Alle karakterer har en vis værdi, bære en vis kraft rettet mod beskyttelse af menneskers negativitet stammer fra modstandere, herunder forbandelser på obereganie det fra sygdom, gennemførelsen af livet-bygningen, og så videre. D.

Typer og værdier Dzi perler i tibetansk og kinesisk praksis er ikke helt det samme. Tibetanerne har altid ment, at perlen gør en person glad, uanset hvilken form for billedet er anvendt på den. Kineserne også gennem den praksis, Feng Shui og moderne numerologi lavet en masse nye værdier i tabellen decifrere symboler. I dag, tibetanerne og kineserne sammen fortolke billeder trykt på Ji, der tilslutter sig det faktum, at hver karakter er rettet mod at løse specifikke problemer og til at give visse former for pleje.

Ud over forskelle i udformningen af billedet kan perlerne have en anden form. I verden er der er runde, aflange (aflange, rørformede) sten i form af et segl eller en terning. Bær dem er mennesker i forskellige aldre, og de er alle de samme, vil blive sendt til din energi.

Perler Ji: værdi (beskrivelse) i antallet af øjne

Dzi perler med øjnene er den mest almindelige på jorden, med et ulige antal tegn på stenen har en anden betydning. Så før du vælger en sten-maskot, skal du beslutte, hvad du ønsker, og til at foretrække den mest velegnede produkt fra agat.

Betydning Dzi perler med øjnene følgende:

 • 1 øje - sten til ubeslutsomme, svagelige mennesker. Han gør en person selvtillid, i fremtiden, tilføjer han visdom og udholdenhed.
 • 2 øjne (to øjne bead Ji). Værdien af denne talisman - kærlighed. Denne magiske sten bringer harmoni i romantiske relationer. Hvis manden er alene, vil den energi perler hjælpe ham med at finde en partner. Loving par maskot vil give mulighed for at holde deres følelser og gøre forholdet mere harmonisk.
 • Dzi Bead "tre øjne". Mascot værdi forbundet med den materielle og immaterielle rigdom. Han vil vinde, for hvilket vil føre til velstand, succes og økonomiske velfærd. Giver sundhed og levetid til ejeren. Derudover er der tre-eyed Dzi perle med billedet af Buddha hjerte, som giver en person alle eksisterende former for rigdom. Det symboliserer den gule Buddha - et tegn på rigdom.
 • 4 øjne - den bedste beskyttelse mod alle forhindringer på sin vej, hjælpe til at klare den negative energi og øger levealderen.
 • 5 Eye - penge magnet, der tiltrækker rigdom fra fem retninger. Denne kugle er en kraftfuld finansiel amulet, der bringer dets besidderen alt materiel rigdom, held og lykke i pengesager, og lykke.
 • 6 eye - ansvarlig for 6 af menneskelige følelser, kontrollere dem, kaster tristhed og melankoli, bringer velstand.
 • Dzi Bead "7 øjne". Værdien af denne talisman er vigtigt at vide for folk, der fører et offentligt liv. Det hjælper til at etablere kommunikation, vinde berømmelse og karriere.
 • 8 øjne - er den mest magtfulde amulet i perioden fra 2004 til 2024. Hjælper med at opnå harmoni i sig selv, yde beskyttelse mod naturkatastrofer og katastrofer.
 • Dzi Bead "9 øjne." Værdien er forbundet med den øjeblikkelige billede rigdom og uventet succes. Det er den mest ønskelige og kraftfuld talisman af alle.
 • 10 eye - bidrager til at opnå mål med minimal finansiel investering (omkostninger).
 • 12 øjne - bringe lykke i det professionelle felt, det hjælper til at klare deres frygt.
 • 15 øjne - gør en person klogere og bringer held og lykke i alle anliggender.
 • 21 eye - perle ønske opfyldelse.

Uanset antallet af øjne vist, hver perle Ji gør menneskelige sind klarere, giver ham fred og harmoni med sig selv, at fjerne sygdomme og hjælper med at finde lykken.

Hvad betyder det Dzi perle "9-øje"?

Dzi perler optrådte på jorden i de dage, hvor der eksisterede buddhisme og i Tibet domineret religion Bon. Hendes tal blev betragtet som en hellig nummer 9. Det er derfor, devyatiglazaya Dzi perle betragtes som den mest værdifulde i forhold til alle de andre, på trods af, at dette antal i buddhismen, indtil nogen tid ikke vedhæfte en sådan betydning i kinesisk numerologi. Find stenen med symbolerne i det tibetanske bjerge drømme om alle, fordi det er en kraftfuld talisman, der er ansvarlig for karma.

Den mest populære i dag er præcis Dzi perler "9 øjne." Værdien af dette symbol på buddhister forbundet med den uventede lykke og rigdom, som venter på ejeren af talisman. Devyatiglazuyu Ji Turtles også kaldet kejserlige amulet som i Kina, er antallet 9 altid været forbundet med den vigtigste mand i landet. Talisman er forbundet med dette tal, ikke kun bidrager til held og lykke i finansielle anliggender, men også er en kraftfuld talisman. Sådanne oplysninger bevares, at der under sammenbruddet af passagerfly overlevede den eneste person, på hvis side var et armbånd med devyatiglazoy Dzi perler. Udover mønster i form af en skildpadde, aflejret på sten, det fremmer hurtig genopretning af sundhed.

Symbolik Dzi perler

Men denne "rækkevidde" magiske tibetansk sten slutter ikke der. Hvilke andre Dzi perler? Billeder og deres betydning vises i listen nedenfor.

 • "Ji Big mytiske fugl" - er med til at klare de sladder, rygter og bagvaskelser, slipper af negativ energi.
 • "Big Man" ( "Bigmen", "aristokrat") - Dzi perle, hvis værdi er relateret til overlevelse og sejr over rivaler og fjender. Denne talisman vil tiltrække i menneskelivet de rigtige mennesker, dem, der ikke bare beskytter og bidrage til den professionelle vækst og økonomiske velfærd. Bead "aristokrat" (Ji) er især nødvendigt at politikere, forretningsmænd og folk ivrige for faglig udvikling. Kvinder er sådan en talisman vil hjælpe dig med at finde den såkaldte stærk mands skulder, som vil føre dem til en kreativ, professionel og økonomisk velfærd.
 • Ji Medicin - bringer sundhed, garanterer beskyttelse mod alle sygdomme.
 • Huo Ji Tu - garanterer beskyttelse mod lovovertrædelser og lovovertrædere, for at bringe lykke og velvære.
 • Dzi Bead "Lotus" - værdien af maskot skyldes den harmoni i sind, krop og ånd.
 • Ji tempel i himlen og Jorden - er med til at finde pålidelige allierede og kloge lærere.
 • Dzi Bead Rui - maskot værdi på grund af indflydelsen, styrke og succes i anliggender. Det hjælper til at gøre forholdet mellem forældre og børn mere harmonisk.
 • Ji Temple of Longevity - den stærkeste talisman på lang levetid, beskyttelse mod dødelige sygdomme og vira.
 • Ji Overflod - bidrager til at opnå materiel velstand, fremmer held og lykke i erhvervslivet, forretningsudvikling.
 • Ji af den guddommelige overflod - bidrager til den hurtige præstation og stigende velstand.
 • Ji Turtles - beskyttelse fra døden, lover lang levetid og et godt helbred.
 • Fem Flagermus Dzi - bringer held og succes med at nå målene.
 • Cai Shen Ji - hjælp til at erhverve rigdom og få succes og glad.
 • Stribet - symboliserer den ubekymrede liv og opfyldelse af ønsker. Selv udfordrende situationer hjælper oversætte til gunstig.
 • Åndelig oplysning - beskytter mennesker gå på stien til åndelig oplysning og udvikling.
 • Dzi Bead "Swastika" - værdien af billedet på denne perle afspejler udviklingen af positive kvaliteter i en mand. Denne maskot vil undgå enhver fiasko i livet på sin vej.
 • Ji Dragon - afværge onde ånder og hjælper til at klare negativ energi.
 • Bead "Eye of the Dragon" - en talisman, der gør sin ejer glad.
 • "Tooth Tiger" - eliminerer frygt, som forsøger at besidde dig. Denne talisman låser de skjulte reserver, der giver vitalitet, der tager væk de forhindringer i livet.
 • "Fire af nåde" - Dzi perle, der bringer succes i nye virksomheder med at opnå og fastholde rigdom, balance, udvikler sindet og visdom.
 • "Penge Hook" - afslører en persons evne til at akkumulere rigdom.
 • "Garuda" - beskytter alle, der er væk fra hjemmet, tillader ikke dårligt vejr til at overhale den rejsende.
 • "Cap Padmasambhava Ji" - et symbol på renhed og harmoni, maskot for protektion af alle guder.
 • "Skibet nektar" - beskyttelse mod problemer, udvikling af positive kvaliteter i en mand.
 • "Solen og Månen" - billedet er energibalancen hos mennesker. Denne talisman beskytter vejen, hjælpe med at realisere vores planer.
 • "Bodhi" - gør folk mere lempelig og generøs over for andre mennesker.
 • Ji "Protektor" - kæmper med den negative energi rettet mod den person, herunder sladder, had, irritation osv ...

Den magiske energi, der er indeholdt i Dzi perler, bidrager til at opnå de ønskede resultater kun de mennesker, der virkelig tror på kraften i talisman. Bær det anbefales så ofte som muligt, at fjerne kun at sove og tage vand behandlinger.

Betydning perler Ji "Lotus"

Af særlig betydning blandt tibetanerne har en lotusblomst. Det er derfor ikke tilfældigt, at i beskrivelserne i tibetansk Dzi perlen er til stede "Lotus". Værdien af denne talisman er forbundet med den harmoni, som mennesket skal opnå i livet, og det drejer sig om alt: sind og krop og ånd.

Lotus blandt tibetanerne - et symbol på renhed, perfektion og harmoni. Det menes, at denne blomst vokser i de steder, der engang betrådte af Buddha. Det symboliserer harmoni med sig selv: i hans sind, i krop og i sjæl. Hyldebær Ji med billedet hjælper en person til at dyrke, giver visdom, er med til at træffe ansvarlige beslutninger.

Dzi perler med lotus anbefales at bære i brystet eller på pulsen (ved håndleddet). I mellemtiden, hvis maskot størrelser er ikke egnet til at blive båret på kroppen, stenen kan placeres i en lejlighed i et bestemt område, er den tilsvarende Feng Shui praksis. For eksempel for at lave et harmonisk kærlighedsforhold, Dzi perle placeret i den sydvestlige del af lejligheden, men for at opnå vækst i erhvervet - i den sydøstlige område, osv ...

Tibetansk Dzi perler: værdien af et horoskop

I tibetansk praksis er opfattelsen, at styrken af perlerne vil mangedoble flere gange, hvis en magisk talisman valgt i overensstemmelse med datoen (år) af fødslen. Kinesiske horoskop vil give hver person til selv at vælge deres egen amulet fremmer opfyldelsen af sine ønsker, og ophobning af rigdom.

Nedenfor er navnene på dyr, i henhold til et horoskop, og tibetansk perler Ji, mening allerede beskrevet, så de kan ses ovenfor.

 1. Rotte - velegnet to-eyed Dzi perle og sten-talisman med 8 øjne.
 2. Bull - Dzi perler med billedet 2 og 8 øjne.
 3. Tiger - fit perler med 2 og 8 øjne.
 4. Kanin - Perler med billede 3, 4, 9 øjne.
 5. Dragon - passer tre-, fire- og devyatiglazye Dzi perler.
 6. Slangen - en talisman med 3, 4 og 9 i øjnene.
 7. Hest - perler, som viser de 1, 5, 7 øjne.
 8. Får - agat sten, hvor de anvendte billeder 1, 5, 7 øjne.
 9. Monkey - Perler med billede 1, 5 og 7 i øjet.
 10. Cock - med perler af øjnene 2, 6, 10.
 11. Hund - perler, som skildrer 2, 6, 10 øjne.
 12. Pig - billede 2, 6 og 10 øje med perler.

Det anbefales ikke at bære på én gang blot et par perler, da de har en meget stærk energi, og befolkningen i dette kan endda føle syg. Det er muligt at have flere maskotter, men den dag skal vælge den, der bedst passer til dine planer for denne periode.

Hvordan til at bære Dzi perler?

Dzi perler til fuldt ud at afsløre sin magiske magt, anbefales det at bære dem på pulsen. Til denne perfekte armbånd, hvor sten-maskot vil blive placeret på indersiden af håndleddet. Når dette er markeret, bliver værdien af DZI perler styrket, hvis du bære det i en ramme af sølv, rød koral, karneol, turkis, rav.

Ikke mindre kraft har Dzi perler, som ligger i midten af brystet og i pit i bunden af halsen (jugularis depression). Dette er den region, hvor den fjerde og femte chakra er ansvarlige for harmoni i kærlighed og vellykket læring, herunder implementering af organisatoriske og lederegenskaber.

Hvis perler af selv et lille stykke afbrød, bære det længere. Det betyder, at hun har udtømt al sin energi, har samlet alle de negative menneskelige og ikke længere i stand til at gavne ham. I dette tilfælde med stenen skal du blot sige farvel og at købe en ny maskot. Perler, kan en person være et par, samt ønsker og mål, at det vil hjælpe ham til at opfylde eller gennemføre i en vis periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.