HobbyHåndarbejde

Hvad kan der gøres fra dækkene med deres egne hænder og uden større besvær?

For nylig flyttet fra gamle dæk skrald udledning ind under kategorien af materiale til kunsthåndværk. Forskellige tal er i stigende grad ikke blot i landet, men tæt på konventionelle huse. Antag, at du ikke har nogen færdigheder, du stadig er underlagt kunsten at omdannelsen af unødvendige ting. Se dig omkring. Hvor meget junk materiale kan tilpasses til dekoration af et lille område foran vinduerne.

Hvad kan der gøres fra dækket med hænderne? Dette spørgsmål er irrelevant. Hvor mange artikler er blevet afsat til dette emne, har mange ideer blevet gennemført, er det klogere at spørge: "Hvad er der mere du kan lide og hvad slags fysisk anstrengelse, du er villig til at bruge på det"

Tænk igen, for at minde, forskellige håndværk, så du kan beslutte hvad der skal ske fra gamle dæk. Den nemmeste og helt billig mulighed - en lille blomsterbed. Simpelthen sætte hjulet og hæld ned i jorden. Så plante blomster eller planter. Alle, dit bidrag til udsmykningen af byen, kan det siges indført. Hvis du også male dækket, får du lyse farverige plet nær de grå huse.

Vi fortsætter med at overveje yderligere muligheder, der kan være fremstillet af dækkene. Nu analyserer vi allerede kompliceret opgave at udføre, som du vil have nogle hjul, og uanset hvilken størrelse de er. De har brug for at blive sat i vilkårlig rækkefølge på hinanden. Du kan lave en daisy ud af 6 dæk. Vi sætter en i midten og omkring nedbrydes fremtidige kronblade. Hvis du formår at arrangere en række større kredse, fint! Så i dine daisy kronblade vil være smukkere. Og hvis vi sætter blomsterne med tankerne, for eksempel i centrum - gul, og kanterne - hvid, får du en farverig sammensætning.

Vel vidende, at der kan drages fra dækket med hænderne, vil du oprette omkring sig selv en rigtig eventyrverden. Disse senge vil se meget godt, hvis du placerer dem lodret i lag. Den samme størrelse til at blive stablet oven på hinanden, der udstikker en væg eller i en cirkel. Hvis dækkene er forskellige, kan du få en stor bakke, som et barns legetøj. Husk, som lært at børn? I første omgang sat på en pind stor cirkel, så - lidt mindre, så - endnu mindre, og så videre. Husk børnenes færdigheder og gøre differentieret blomst sildeben.

Hvis du kan lide forskellige små dyr, og derefter vælge fra , der kan trækkes fra dækket med hænderne, er det ikke svært. De simpleste muligheder - frog, pindsvin, og skildpadde. Denne liggende arter, så sætte et hjul er nok, og ben og næseparti gøre fra plast tomme flasker. Du kan foretage og mariehøne. Hvis det lykkes dig at afhente flasker af forskellige farver, derefter male og behøvede ikke at.

Bamse eller kanin perfekt opnået, hvis vi ordne to hjul lodret. Der bliver nødt til at anvende nogle ekstra indsats og materialer. Først og fremmest, det har brug for en metalstang til at forbinde to dæk med hinanden. Så det krævede tætte materiale (mat eller linoleum) for at armere figuren. På toppen af lodtrækningen skal være attraktiv ansigt og på bunden - torsoen. Ører perfekt afledt fra flasken.

Alt det andet af, hvad man kan gøre af dækket med hænderne, kræver allerede indsats og færdigheder. Nogle gange er det kræver endnu en stærk mands hånd. Men nogle fremragende opnåede svaner, papegøjer, snegle! Mange flere dyr kan være fremstillet af kasserede dæk. Men det vigtigste, at du ville gøre det, og du beslutter dig for at give et mindre bidrag til udsmykningen af byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.