SkønhedNegle

Originale idéer til manicure

Smukke og velplejede negle - er ikke kun en hyldest til mode, traditioner, men også hastigheden af den menneskelige kultur, såvel som et spejl af vores sundhed med dig. Derfor bør neglene behandles meget omhyggeligt, og dette vil naturligvis, en manicure. Beauty elskere bør væbne sig med de nyeste trends, som indeholder ideer til manicure.

Mange forskellige lak-teknologi og et forskelligt antal farver giver os mulighed for at vise kunstneren inden for og skabe mesterværker. Hver dag ideer til manicure genopfyldes med nye og nye historier. Diskret pastel, lyse glitter søde billeder - alt dette giver vores negle fantastisk design på ethvert tidspunkt af året: om det er regnvejr efterår eller vinter monokrom. Og kombinationen af forskellige farver og nuancer forbedrer humør, kan du glemme problemet, jeg vil have det sjovt og nyde livet. Så overveje hit manicure ideer, fotos af dem er vist nedenfor.

På højden af mode er brugen af blonder. Det er i sagens natur en meget luftig og elegant materiale, og derfor "tøj" af vores negle er ved at blive som lys og skrøbelige, jeg ønsker at svæve i luften. Blonder og lyse farver - det er de vigtigste ideer manicure 2013. Sommeren er fuld af useriøst og sjov, så søm-basen kan vælges i forskellige farver.

I garderobe af enhver kvinde skal være en elegant sort kjole, gør du ikke? Og her er ideen til en manicure til en lignende sag. Fans af sort er sikker på at blive som en spektakulær indretning af blank og mat lak. Hertil kommer, og det ser fantastisk!

Sidste knirke mode i år - et volumen manicure. Pailletter, farvede rhinestones, små perler, store perler ... Den vigtigste ting, der lyste og luksuriøse look. Fra en sådan dekoration og ikke tage øjet, og straks føle sig som en dronning! Efter alt, er enhver huslige pligter i denne "tøj" til polsk strengt forbudt!

Den ideelle løsning er stadig en fransk manicure. Han nepriveredliv at bære og kombinerer perfekt med enhver farve af tøj. Du kan sprede det og eksperimentere med nuancer, tilføjer liv i alle farver. Rød og sort, gul og orange, nezhno- og mørk pink eller lilla vil fylde den franske stil af den nye glade forstand.

Manicure ideer varierede, en af dem i denne sæson er forløbet. Den harmoniske kombination af flere farver i én farve eller omvendt, kontrasten gør manicure er meget interessant og direkte. Farverne varierer jævnt og, som en bølge understregning raffinement natur husmor. Effekten af plads på dine negle er garanteret.

Moderigtigt og fokus på en finger. Derfor er en anden mulighed - at male alle negle er selv-farvet lak og isolere bulk-applikation ringfinger. Således vil du fremhæve din individualitet og særegenhed.

Ved hjælp af prints - enkle og mode ideer. Manicure bedre at bruge en stribet og prikker, men også populære og geometriske mønstre: farverige trekanter og diamanter saftige.

Vær opmærksom! Denne sæson er tilbage i vogue korte negle. De ser meget pænere og fastholde et friskt udseende meget længere. Munter stemning dig og blændende mode manicure!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.