SkønhedNegle

Er det nødvendigt at tørre primeren pære? Syren og syrefri primer for negle

Velplejet kvindelige manicure - kortet af sin ejer. Men opretholde søm skønhed - en omstændelig proces. Derfor er mange kvinder foretrækker at bygge eller dække søm gel polish. Men som du ved, skønhed - er først og fremmest sundhed. Dette er selve udtrykket og manicure. Hvordan opretholde sunde negle, sætte dem på regelmæssig basis disse procedurer? Dette vil hjælpe et kosmetisk produkt, som primer. I denne artikel vil vi tale om, hvad det er, hvad du har brug for, og hvordan man bruger det. Hertil kommer, at svarene ofte stillede spørgsmål er, om primeren tørre i lampen er nødvendig.

Hvad er primeren?

Primeren er en transparent væske, konsistensen ligner vand eller gel. I et sådant værktøj, afhængigt af arten har en anden sammensætning (for flere detaljer om, hvilke typer af primer nedenfor). Det er beregnet til brug ved udførelse af procedurer såsom build-up acryl negle, gel eller styrke deres vedholdende gel lak. Hvilke funktioner udføres af primeren? For det første er det affedter og skaber en ru overflade af neglen pladen ved at hæve skalaer. Dette øger vedhæftningen mellem neglen og materialet til bygningen.

Endvidere primeren dræber mikroorganismer og derved forhindre forekomsten af en række svampesygdomme i neglepladen, som er belagt med et materiale til at forøge eller shellak.

Behøver jeg at bruge en primer?

Du kan møde førerne af søm, som ikke anvender en primer. Ifølge deres udsagn, midlet er ineffektiv, resultatet af sin indsats er umærkelig, og prisen er for høj. Men som de siger, ikke spare på sundhed. tilfælde af svampesygdomme markeret i medicin, som blev dannet lige som et resultat af, at der under neglen ikke blev brugt primer. Efter fugtigt miljø, som er dannet på overfladen af et søm plade af et lag af kunstig "ikke-vejrtrækning" af det materiale, den er til gavn for udviklingen af forskellige former for patogene mikroorganismer. Desuden et transplantat af neglene for hårdt nok mistanke udviklingen af sygdommen i de tidlige stadier. Oftest kvinder søge lægehjælp, når det kunstige materiale og fundet klare tegn på svampeinfektion er blevet fjernet: misfarvning af neglen plade, ubehagelig lugt, smerte, rødme, og andre. For at eliminere disse problemer vil kræve en lang periode med dyre behandling.

Bemærk også, at ingen primer er umuligt at opnå en stærk kobling af kunststof med et søm plade. Dette betyder, at acryl- eller gel overtræk Exfolierer meget hurtigere end ved anvendelse af sådanne midler.

Således er det muligt at give et konkret svar sådant materiale for at øge Relaterede anbefales under simuleringen procedure kunstige negle materiale. Det er vigtigt at observere den teknologi for at anvende et sådant stof, og skal først være angivet i vejledningen som tør primer erhvervet mærke.

typer primer

Til dato er der forskellige typer af primere. De adskiller sig i sammensætningen og virkningsmekanisme til neglepladen. For disse egenskaber skelne de to typer værktøjer: den syre- og syrefri primer. Lad os betragte hver type.

syre primer

Grundlaget for dette værktøj er methacrylsyre. Dets indhold i primeren, afhængigt af producenten, op til 95%. Til dato er der debat om sikkerheden af sådanne stoffer, især har undersøgelser vist, toksicitet og carcinogenicitet methacrylsyre. Kom på huden, dette stof forårsager en kemisk forbrænding, så at anvende midler til negle bør være strengt efter teknologien. På samme tid, kan den korrekte brug af sådant materiale ikke forårsage skade.

Hvordan virker syre primer? Midler trænger neglepladen, den affedtning og tørre det. Desuden aktivstoffet har den egenskab at hæve flagen søm, hvilket øger overfladeruheden og dermed bidrager til en bedre vedhæftning af et kunstigt materiale til substratet. Sådant middel anbefales ved påføring af et acrylisk materiale. Undertiden anvendes og gelen kapacitet.

Brug syre primer under anvendelse af gel negle eksperter anbefaler ikke, for i så fald kan du få en mindre aggressive midler, som vi beskriver nedenfor.

Sådan bruger dette materiale til negle? Præparatet påføres med pensel på en forud høvlet en særlig savning søm for at undgå hudkontakt. Så forventer udseendet af hvid belægning - det betyder, at agenten er helt tørret op, og du kan begynde at modellere neglen gele eller acryl. Behøver jeg at tørre primer i lampen, eller det er ikke nødvendigt, anført i de instruktioner.

syrefri primer

Syrefri indbefatter i sin sammensætning kun 5% af methacrylsyre. Derfor er det er mere skånsom, men ved eskalerende akryl er ineffektiv, da utilstrækkeligt tørrer neglepladen. Anvendelse af en sådan primer til en gel eller gel lak buildup. Når man arbejder med disse materialer betyder reelt gør sit arbejde - affedtning og udtørring af neglen for at forbedre vedhæftningen mellem lagene.

Da den syrefri primer indeholder en lille mængde af methacrylsyre, betyder det ikke kan brænde. Ikke desto mindre, når den anvendes på de søm værktøjer skal gennemføre proceduren i henhold til den nuværende teknologi. I dette tilfælde, hvad enten primeren tørre i lampen du brug for? Sådanne organer tørrer udendørs i 3-4 minutter og tager form af en våd film.

Har jeg brug for en primer i belægning gel lak?

Ofte kan lide en novice fagfolk på området til at arbejde med shellak, og kunderne har negle saloner opstår spørgsmålet: om der er behov primeren gel lak? Den entydigt svar på dette spørgsmål er nej - en master afgør behovet for en sådan facilitet på egen hånd. Bemærker vi ikke desto mindre, at når du bruger grundmalingen varer meget længere. Endvidere er muligheden for svampesygdomme i neglepladen under gellaget af lak væsentligt reduceret. Derfor er det bedre at bruge den samme primer til shellak.

Bonder eller primer?

Ofte kan man høre, at primeren er nævnt Bonder. I virkeligheden er disse to helt forskellige midler, andre end som en struktur og virkningsmekanisme, udpegning. Bonder sammenlignet med lim eller dobbeltklæbende tape, som sikrer den kunstige neglepladen materiale. Sådant middel påføres over det tørrede primerlaget (en syre eller syrefri). Bonder stand affedt og tør søm, fjerne mikroorganismer på pladen.

udgifter til

Hvor meget er primeren? Prisen afhænger ikke kun af den type værktøj såsom omfanget og brandet producenten. Således syre primer "vest" koster 150 rubler per 10 ml, og samme middel mærket "Victory" - 300 rubler i 12 ml.

Mange tror, at billigere at den anden primer. Pris af syrefrit midler undertiden endnu højere. , Betyder således det "Naomi" er 180 rubler per flaske (12 ml), mens "Gel Neil Px Trin 2" amerikanske producent vil koste ikke mindre end 700 rubler (15 ml).

producenter primere

Overveje fordelene ved de primere af de mest populære i vores land fabrikanter:

  1. Brand EzFlow tilbyder sine kunder en bred vifte af materialer til søm, herunder syre og syre-fri primere. Produkter af dette mærke er baseret på moderne videnskabelig forskning, det er af høj kvalitet og sikkerhed. Virksomheden producerer begge primere designet udelukkende til én slags kapacitet (acryl eller gel) og universel, der kan anvendes både for den første og for det andet materiale.
  2. mærkevarer "Cody" i efterspørgslen ikke kun for en anstændig kvalitet, men også lav i sammenligning med andre mærker, prisen.
  3. Materialer til søm "Runeyl" indenlandske virksomheder efterspørger ikke kun i Rusland, men også i Europa. Dette mærke er en af de få, der producerer UV primere, det vil sige dem, der har brug for at tørre i lampen.

Så vi talte om, hvad der er beskrevet i materialet til søm, gennemgik fordele og ulemper ved forskellige typer af fonde, samt besvare spørgsmålet om, hvorvidt primeren tørre i lampen er nødvendig. Nu kan du roligt gå til opbygningen procedure eller belægning af gel polish, frygt ikke for sundheden for deres negle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.