SkønhedNegle

Lilla manicure: hvordan man kan skabe og ideer

På nuværende tidspunkt er næsten hver kvinde bruger nail design. Dette giver dig mulighed for at se mere retfærdig sex er endnu mere imponerende og attraktiv. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du gør en manicure lilla. Det er værd at bemærke, at rækken af den nye sæson er meget moderne. Iført lilla manicure med lak har råd til unge og ekstravagant person, samt en streng dame, indbydende stil kontor. Overvej nogle måder, du kan oprette et design i hjemmet.

enkelt farve belægning

Hvis man holder sig til strenge stil, at den lilla manicure gøre ensformigt. For at gøre dette, fjerne overskydende neglebånd negle og fil fra. Derefter forsigtigt affedte pladen og anvende et tyndt lag lak.

Til manicure var mere holdbare og farverige, du har brug for at dække neglene for anden gang. Vent helt tør og anvende en farve fiksativ. Hvis du ønsker at dekorere manicure sæt op, kan du bruge lilla for et par toner lysere base. De har brug for at skitsere den nederste del af kloen på jakken type. På samme måde kan du tilmelde dig med toppen af pladen, fremhæver brønden.

abstraktion violet

Meget effektivt ser gul og lilla manicure. For at skabe design af "abstraktion", skal du nogle tandstikkere eller en nål til at sy.

Dæk violet neglelak. Efter at vente på den fuldstændig tørring af farven og gå videre til yderligere behandling. Påfør en dråbe gul lak i midten af pladen. Placere oven på en mindre del af den violette nuance. Dernæst tager en tandstik og Tegn forskellige linjer. Det kan være en spiral design, lodrette eller vandrette striber. Når udformningen af neglen er færdig, gå videre til udformningen af den næste finger. Endelig gælder fastgørelse klar søm.

punkt drilagtig

Manicure lilla eventuelt være mørk og dyster. Du kan oprette en sjov dækning. For at gøre dette, tage en egnet lak skygge og vælge flere kontrastfarver. Med lilla er kombineret blå, grøn, gul, sølv og andre farver.

Dækplade violet rækkevidde. Efter at tage prikker og dyppe den i en kontrastfarve. Sæt et par vigtige punkter at give dækning. Efter dette, drej prikkerne på siden for at arbejde. Dyp værktøjet i en lilla nuance og deponerede punkter sætte mindre cirkler. du kan udføre flere lag af en sådan registrering, hvis det ønskes. Glem ikke at anvende en fixer i slutningen.

gnide funkler

Lilla manicure lavet i teknikken med at gnide, meget højtidelig udseende. For at gøre dette skal du bruge en klar lak og glitter lilla. Tint massegods kan monotont eller holografisk.

Sæt på neglen gennemsigtig neglelak og vent et par sekunder. Derefter drys plade Glitter og finger gnide dem i en belægning. Du kan helt at dække neglene, eller for at vælge specifikke områder til clearance. Endelig påføres et tyndt lag af fastsættelse lak.

gradient

Hvis du ønsker at få en pæn overgang mellem farver, skal du bruge en gradient teknik. For at gøre dette skal du bruge to nuancer af lilla. Tag de lyse og mørke toner. Dette vil gøre billedet mere levende og kontrasterende. forberede Også en svamp for anvendelsen af fundament eller pulver. Du bliver nødt til at anvende farven til pladen.

Dæk søm i to farver, hvilket skaber mellem dem en lodret eller vandret grænse. Placer derefter de samme farver på paletten, og bland dem i udlandet. Fastgør fremstillede svamp til massen og hurtigt trykt på pladen. Fjern overskydende farve fra huden og gentag med de resterende manipulation negle.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan du gør en manicure lilla. Tab ikke modet, hvis først du ikke kunne. Over tid vil du lære at skabe mesterværker på dine morgenfruer. Eksperimenter med en manicure og en farvepalet, vælge en lys eller pastelfarver. Vær altid i søgelyset!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.