Kunst og underholdningFilm

Reychel Vays: filmografi og personlige liv britiske skuespillerinde

I dag tilbyder vi at stifte bekendtskab med den berømte britiske skuespillerinde Reychel Vays. De fleste hjemlige publikum det er kendt for sine roller i film som "The Mummy", "Return of the Mummy", "Constantine: Dark Lord," "The Constant Gardener" og "My Blueberry Nights" og Skuespillerinden er vinderen af de mest prestigefyldte filmpriser "Oscar" og "Golden Globes".

Biografi af skuespiller

Hannah Rachel Weisz blev født den 7. marts 1971 London. Hendes far, der er jødisk af fødsel, sammen med sin familie blev tvunget til at flygte fra sit hjemland Ungarn fra nazisternes forfølgelse. På den maternelle linje som Rachel havde arvet den østrigske og italienske blod. Hendes far var en talentfuld opfinder, der kom op med en mekanisme til påvisning af landminer, samt udviklet udstyret med sin egen forsyning af iltmasker.

Rachel er uddannet på Cambridge University, hvor hun studerede ikke blot studiet af engelsk sprog og litteratur, men også deltaget aktivt i de studerendes produktioner, hvilket gør de første skridt mod en skuespillerkarriere. Under de studerendes Weiss med en gruppe grundlagde en dramatisk trup 'Speaking sprog på Cambridge', som vandt prisen for Edinburgh Festival.

Reychel Vays: filmografi, karriere starten

Hun kunne vises på det store lærred i 1985, da hun blev tilbudt en optagelse, hvor senere blev meget populære billede Richard Gere kaldet "Korol David." Men Rachels forældre var stærkt imod, og tog sig rollen som en anden pretender.

I forbindelse med dette blev debut af en talentfuld skuespiller i filmen forsinket næsten 10 år. Den fandt sted i 1993. Det havde en stor rolle i telepostanovke britisk tv kaldet "rød og sort". To år senere, Weiss optrådt på det store lærred i filmen "død maskine".

I 1996 har Rachel spillet, men ikke større, men meget mindeværdig rolle i filmen "Stealing Beauty" af Bernardo Bertolucci. Succesen med den unge skuespillerinde blev forstærket og andet udgivet i samme år en film, der hedder "Chain Reaction." På det sæt af billeder af hendes partner var Kianu Rivz. Derefter fulgte en række bemærkelsesværdige roller i serien af amerikansk-made "rejse" (1997) og "Land Girls" (1997), samt i engelsk drama "Jeg vil have dig" (1998).

Stien til toppen af succes

Der er en tro på skuespillernes miljø, at den første del definerer hele fremtidige karriere. I tilfælde af Reychel Vays beviste Dette princip at være profetisk, da de fleste af hendes arbejde er relateret til deltagelse i den mystiske malerier. I 1999 medvirkede hun i to meget succesfulde film, "The Mummy" og "Smagen af solskin." Gennem disse roller, Rachel modtog en virkelig international berømmelse og kom ind i listen over de smukkeste kvinder i Hollywood. Efter to år i udrulle den anden del af "The Mummy", som følger succesen med den første film. Rachel foreslog skydning i "The Mummy 3", men i forhold til beskæftigelse i andre projekter, blev hun tvunget til at give op. Retfærdigvis skal det bemærkes, at filmen, på trods af den geniale spil Brendan Fraser, modtog en åbenbaring svag.

2000'erne

Reychel Vays, filmografi, der allerede indeholder nogle meget succesfulde film, fortsætter med at blive fjernet, og det nye årtusinde. Så i 2001, optrådte hun før publikum i rollen som Tanya Chernova - "Enemy at the Gates" russisk pige i filmen Trods det faktum, at for typecasting det bar lidt lighed med hendes karakter, takket være deltagelse i et projekt af så store skuespillere som Dzhud Lou og Dzhozef Fayns blev filmen mødt ganske varmt. Det følgende år, Weisz medvirkede i filmen "My Boy", hvor hendes partner på sættet var Toni Collette og Hyu Grant.

De følgende bemærkelsesværdige billeder med Rachel kom ud i biograferne i 2005. Vi taler om filmen "Constantine: Dark Lord" og "The Constant Gardener", for en mindre rolle, hvor hun blev tildelt "Oscar" award.

I 2007 premieren på en anden meget vellykkede billeder med Rachel - "My Blueberry Nights", instrueret af Wong Carven.

Filmer med Reychel Vays fortsætte med at gå på skærmene. Så i 2009, det afholdt en storstilet billede af statsministeren med sin deltagelse som "Agora". Dette blev efterfulgt af roller i film som "The Lovely Bones" (2009), "The Whistleblower" (2010), "The Moon" (2010), "Colossus" (2010), "Deep Blue Sea" (2011), "Kaleidoscope af kærlighed" (2011), "The Bourne Legacy" (2012), "The Begravelse" (2012) og andre.

I 2013, publikum havde mulighed for at endnu engang vidne skuespillerinden på det store lærred i filmen "Oz The Great og kraftfuld".

Personlige liv

I flere år, Reychel Vays var i et forhold med instruktøren Darren Aronofsky. Parret blev forlovet i 2006 havde de en søn, der fik navnet Harry. Men i 2010 de tidligere kærester annoncerede deres pause.

Efter afskeden med Aronofsky begyndte skuespillerinde en affære med Denielom Kreygom, som hun mødte under optagelserne i 2001. Men de elskende holdt deres forhold hemmeligt. I juni 2011 Deniel Kreyg blev og Reychel Vays gift, men ceremonien blev gennemført under forhold med streng hemmeligholdelse, og oplysningerne om denne kendsgerning i medierne optrådte meget senere.

Reychel Vays: højde, vægt og interessante fakta

  • Ifølge de fleste skuespillerinder, elsker hun mørk chokolade, elsker kameler og drømmer søvn længere. Med hensyn til hemmeligheden bag hendes skønhed, så Rachel formulerer det ganske enkelt: "I alt skal vi vide, hvornår de skal stoppe."
  • Vækst kendt skuespiller er 170 centimeter, og vægten - 56-58 kg. Reychel Vays - brunette, øjenfarve - brun.
  • Skuespillerinden er modtageren af to prestigefyldte kinopermy "Golden Globe" og "Oscar".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.