Kunst og underholdningFilm

Richard B. Riddick - hovedpersonen i "black hole" film, "The Chronicles of Riddick." Vin Diesel

For første gang publikum møder en kontroversiel karakter i thrilleren "The Black Hole" blev udgivet i biograferne i 2000. Klædt i stålkæder, som et glubsk rovdyr, ser det ud som et forfærdeligt og hensynsløs morder. Det transporteres til fængsel i et rumfartøj beskyttet Ranger Jones. Men som følge af ulykken og som et resultat, sammenbruddet af Riddick og de overlevende befinder sig på en fremmed planet. Den vigtigste rolle i filmen glimrende spillet af Vin Diesel.

Riddick var så præcist, at dyr magnetisme, som er så glad for publikum i denne karakter. Begivenhederne i filmen er i rivende udvikling. Heltene af behovet for at kæmpe for livet og træffe vanskelige beslutninger i det aggressive miljø af planeten. Deres handlinger straks gøre det klart, hvem der er hvem. Gerningsmanden, en formular, der er skræmmende, det var mere human end repræsentanten for loven, der er designet til at beskytte retfærdighed. Derfor, når filmen "Black Hole" er ved at være slut, beskueren er ikke længere et spørgsmål om, hvordan man forholde sig til tegnet. Og i den næste rulle af filmfans empati med hovedpersonen, han har god grund.

hovedpersonen

Om hans liv, bortset fra, at mange gange i fængsel og overtrådt love galaktiske, er lidt kendt. Child Riddick fundet knap nok i live i skraldespanden vinhandel, sammenflettet sin egen navlestreng omkring hans hals. En forældreløs, passerede gennem helvede af krisecentre for børn, i sidste ende blev rejst gade. Han er vant til at overleve efter reglerne i den kriminelle verden. Omfattet af dyriske instinkter, der gentagne gange reddede hans liv. Den har en skarp hjerne og fremragende fysik. Dit rigtige navn, formentlig, Richard B. Riddick, alder - omkring 24 år. En enspænder af natur, er personlige forbindelser og vedhæftede filer ikke belastes.

Karakteristika og færdigheder

En fremragende fighter med en unik evne til at se i mørke. Reaktionen af lugtesans og tapperhed værdig af de mest farlige rovdyr. Professionelt håndtere alle former for våben, men foretrækker et knivsblad. There rumfartøjer kontrol færdigheder. Formentlig er den sidste af en race af krigere. Det er kendt, at hans hjemplanet blev ødelagt nekromongerami Fury. På den anden overlevende, undtagen Riddick, ingen oplysninger. Ambitiøse planer ikke bygge. Stol ikke på nogen, og kun stole på deres styrke. Kun ét mål - at overleve og ikke at miste friheden. Konfigureret til at finde sin tabte hjemland, eller hvad der var tilbage af det. Selvfølgelig, hvis du er heldig ...

oprørsk ranger

Da de nåede voksenalderen, Richard B. Riddick accepterer at det farlige arbejde i virksomhedernes militære service-rangers. Hans opgaver omfattede detektering og fjernelse af store giftige firben i minerne på planeten Sigma-3. Imponeret over hans evner og resultater vejledning dirigerer Richard Academy Strike force "Strikeforce". Der lærte han de færdigheder af en professionel lejemorder. Efter eksamen fra Academy of rangers, Richard gik til månen Sigma-3 stille sikkerhed for bosætterne. Levevilkår der var rystende, kolonisterne blev brugt som slaver, og vagterne var mere som fængselsbetjente.

Vred over dette magtmisbrug, Riddick fremlægger en rapport til virksomheden. Men i stedet for at rette denne situation, ledelsen ødelægger bevismateriale indsamlet, bebuder sin gerningsmanden og sendt i fængsel.

Flygtning og farlig forbryder

I fængslet, Riddick tilbragte to år med lidt. Efter at have studeret tidsplanen for ankomsten af fragtskibe, han gennemtænkt flugtplan. Ved at udnytte et belejligt tidspunkt, Richard bankede vagten, klædt i form og gled bort ubemærket fra bygningen fængsel. Have udad, ryddet han last rumfartøj til at falde ved at skyde med vagterne og piloter. Gemmer sig under et falsk navn ved dusørjægere, Richard B. Riddick oparbejdet en lejesoldat. Men så snart hans identitet blev afsløret, at han igen landede i fængsel, hvorfra undslap igen. Dette blev gentaget mange gange.

Riddick er blevet den mest eftersøgte og farligste kriminelle af galaksen. Tag det blev stadig vanskeligere, og den enorme Prisen blev uddelt til hovedet fordi der på sådanne forsøg i hænderne på Richard døde mange rangers og lejesoldater.

Under et af hans tilfangetagelse, motion kontingent, ledet af William Jones, blev sidstnævnte alvorligt såret, og besluttede at tage hævn. Konsekvensen af dette var erobringen af Riddick hævn med hjælp fra berygtede banditter, at høj belønning lovede.

Forudsigelse og nye muligheder

I fængslet, "Butcher Bay" tredobbelt beskyttelse niveau Riddick søge lægehjælp til den samme konklusion. De tyve mentol cigaretter har indvilget i at gøre Richard kirurgi på hornhinden. Under den medicinske procedure kommer Riddick vision om en mystisk kvinde, der forudsiger hans store skæbne. Da han vågnede, Richard B. Riddick fandt, at han nu kunne se i mørke, hans øjne skinnede med sølv, men der er en bivirkning - intolerance over for skarpt lys. Og nu, at beskytte sig mod det, Richard skulle bære særlige briller er meget mørke, hvilket naturligvis er det ikke glad. Men med de nye muligheder, han kunne gennemføre en flugt, det hjælper Richard Uilyam Dzhons i forfølgelsen af selviske mål.

Snu dusørjæger besluttet at igen blive belønnet for Riddick. Samarbejde, lykkedes det dem at arrangere et oprør i fængslet, stjæle personlige køretøj chef Hoxie og flyve væk fra "Butcher Bay". Ved at udnytte den første er at præsentere en sag, Riddick flygtede fra Jones, der skyndte sig at søge efter den flygtede, jagter det i flere verdener.

Filmen "Black Hole"

Mens du ser film beskueren bliver et vidne, som efter flere mislykkede forsøg, Jones formået at fange Riddick. Klædt i jern, som et vildt dyr, ville en dusørjæger på rumfartøjet tage Richard ind i en anden fængsel. Omstændigheder greb: Skibet forliste på en øde planet. Pilot Kerolin Fray ønskede at forhindre dette ved at kaste kabinen for at evakuere, men navigatøren forhindrede hende til at realisere vores planer. De overlevende, herunder Riddick og Jones, er nu tvunget til i fællesskab at søge en måde at flygte fra verden beboet af monstre.

Mens opholder sig på en fjendtlig planet, Richard er interesseret i et skib pilot Kerolin Fray. Have lært om det rationelt, men blottet for menneskeheden beslutning om at slippe af kabinen for at evakuere skibet, Richard B. Riddick ser pigen kvalitet særlige for det. Han mener, at alt er underlagt instinkt selvopholdelsesdrift. Senere, da Fry risici er at redde de overlevende, Riddick reviderer sin tro, og slutter sig til hende. På trods af alle de bestræbelser, den skide planeten ødelagde næsten alle. Riddick blev gemt kun Imam Abu al-Walid, og en teenage pige gemmer sig under en mandlig navn Jack. Carolyn blev dræbt ved indgangen til skadestuen rumfærgen, som fløj de overlevende fra planeten. Senere Riddick sagde, at døde der, sammen med Fry.

"The Chronicles of Riddick"

Fra handlingen i filmen seeren bliver opmærksom på, at Riddick landede Imam Abu al-Walid og pigen på planeten Helion Prime. Han selv gik ind i de iskolde vildmark №6 UV systemer af planeten. I håbet om, at jægere glemmer og stoppe forfølgelsen af dusør af ham, Richard tilbringer fem år. Men når skibet jægere vises på planeten. Overvandt dem, Riddick tager skibet og opdager, at ordren kom fra Helion Prime. Det betyder, at imamen havde forrådt ham, fordi kun han og pigen vidste om opholdssted for Riddick.

Ankommer på Helion Prime, Richard mødes med Abu al-Walid. Han finder ud af, at jægere ansat imam, fordi det var den eneste chance for at finde Richard og bede om hjælp. Efter Helion Prime og resten af planeterne er truet af løb nekromongerov der hele vejen rundt vil blive til det univers af Døden. De har allerede ødelagt en hel stjerne system og sendes til Helion Prime. Riddick Imam anmoder om at høre repræsentanten af løbet af de fire elementer. Hun fortæller ham, at, ifølge legenden, kan nekromongerov vinde kun furianets, og Richard er den eneste repræsentant for denne race af kraftfulde krigere. Så Riddick finder sig selv trukket ind i en universel krig.

Lederen nekromongerov kender også om forudsigelsen. På grund af ham, ødelagde han befolkningen i de Furies, men vidste ikke, om den overlevende dreng. Og nu alle de kræfter tilbage til at søge efter ham. Imam fortalte også, at pigen, som Richard kendte navnet Jack, undslap. Hun beundrede Riddick og også besluttet at tage den kriminelle vej. Nu er hun i fængsel på en varm planet Krematorium.

Da skæbner dekret sendes Riddick til denne planet og frigør Cyrus - så nu hedder Woman. Under forsøget på at forlade krematoriet hun falder i hænderne nekromongerov der er på sporet af Riddick. Dernæst filmen "The Chronicles of Riddick" fortæller seeren, at forudsigelsen kommer rigtigt, og Riddick, slå-Marshal Lord i en duel, ved lov nekromongerov tager hans plads.

Riddick

Richard gik til tronen, men han tabte til Cyrus. Før sin død havde hun indrømme, at var altid med ham. Riddick tager armada nekromongerov i det ydre rum. Så er tiden kommet til at finde Fury. Om hendes færden kun kender Mehta Vaak - en af de vigtigste ledere nekromongerov. Riddick slutter med Vaak deal - tronen i bytte for Fury. Mehta er enig og giver Richard en forladt planet. Der viser det sig, at det er bedrag og en fælde.

Nekromongery forsøger at dræbe Riddick, og i håb om, at han er i stand til at forlade planeten. Riddick blev igen befolket af monstre i verden. Selvfølgelig, lykkedes det ham at flygte og nu er nekromongeram nesdobrovat.

Interessant nok i den udvidede version af den sidste film i trilogien forfattere Dzhim Uit og Ken Uit tilbyder beskueren en ekstra episode. Riddick vender tilbage til skibet nekromongerov og lærer at Vaak blev "Hellig halvdød." I oversigten vindue af skibet, Richard ser porte Universet Døden. Det er et helligt sted nekromongerov hvor skal indtaste hver Lord Marshal. Men da denne episode ikke var medtaget i den grundlæggende version, kan seeren håbe, at han ventede på yderligere eventyr af Riddick.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.