SundhedAlternativ medicin

Herb for tarmene og maven: brugen af funktioner og anmeldelser

For nylig er urte terapi ved at blive mere populær som en metode til at bekæmpe en række lidelser. Efter alt, er denne metode ikke kræver meget arbejde og omkostninger. Urter tillader forbedre kroppen som en helhed, samt at fjerne de ubehagelige symptomer, følelsesløs, fjerne inflammation og destruere patogener. Nogle planter anvendes til at behandle sygdomme i fordøjelsessystemet, herunder irritabel tarmsyndrom, samt dysbiosis og gastritis. Men ikke alle self-benefit. Derfor bør der tages urter til mave og tarme med sindet.

Hvad du bør vide

Bør underkastes en fuldstændig undersøgelse og til at konsultere en specialist, før du begynder at tage urten for maven og tarmene. Kun en læge kan stille en præcis diagnose og behandling, samt hente en plante samling, som vil hjælpe beskæftige sig med symptomer på sygdommen. Hertil kommer, så glem ikke, at nogle gange indtagelse af naturlægemidler kan forhindre rettidig opdagelse af tegn på alvorlig sygdom. For eksempel har nogle urter har smertestillende virkning. I nogle sygdomme i tarmen og maven kan det forhindre din læge for at bestemme sygdommen.

Glem ikke, at renseanlæg - er ikke den vigtigste metode til behandling. Optagelse gebyret er i tillæg til den vigtigste metode til at bekæmpe sygdommen.

Urter, healing tarmen, kan slippe af mange af symptomerne, men helbrede sygdommen helt, kun bruger infusioner og afkog, vil ikke fungere.

Når venter på effekten

Tager naturlægemidler kosttilskud, skal du ikke forvente hurtige resultater. Hver urt til tarmene fungerer på sin egen måde. Selvfølgelig kan nogle tegn på sygdommen forsvinder med det samme. Men for fuldstændig helbredelse er nødvendig for at gennemføre det fulde kursus. Normalt infusioner og afkog af urter anbefales at tage i 2 måneder, efter en pause i 2-4 uger. Hvis sygdommen kraftigt lanceres, stiger hastigheden, for eksempel i kronisk colitis. Hvis patienten er alvorlig fordøjelsesbesvær, bør behandlingen begynde med lave doser af infusioner og afkog.

forholdsregler

Urter til behandling af tarm- og mave bør vælges med omhu. Det bør være afkog og infusioner af plante-baseret, strengt iagttage de anvisninger og råd af en læge. Selv svagt aktive urter såsom kamille eller røllike bør ikke anvendes i ubegrænsede mængder. Det anbefales at bestemme hvilken handling på organismen eller på anden måde gør planten.

For eksempel til behandling af colitis, som er ledsaget af diarré, er det ikke anbefales til opsamling afføringsmiddel. Ved dens kroniske form, når patienten lider af forstoppelse, sådanne drogen er lige. er meget omhyggeligt valgt urter i udviklingen af gastrointestinale lidelser, såsom struma eller irritabel tarmsyndrom.

Hvordan vælger

Græs til tarmen - en universel løsning. Decoctions og infusioner af medicinske planter kan lave deres eget hjem. Den vigtigste ting at vide, på hvilket sygdommen vil være effektiv, eller at plante. Her er et eksempel liste:

  1. Når colitis - kamille, salvie.
  2. Når dysbacteriosis - perikon og / eller røllike.
  3. Irritabel tarmsyndrom - padderok eller centaury.

Det bruges også i medicin anlæg til forebyggelse af alvorlige sygdomme: esophagitis, mavesår, enteritis. Urter til tarm og mave kan anvendes separat eller i samlingen.

Anvendelsen af kamille

Kamille blomster har unikke egenskaber. Dette anlæg er ideel til behandling af sygdomme, såsom irritabel tarmsyndrom, colitis og dysbiosis. For at få resultatet af behandlingen, er det nødvendigt at acceptere præparater af kamille blomster i et par måneder.

Til fremstilling 2 spiseskefulde kræver præ-knust materiale til at fylde en beholder, fortrinsvis en emalje, og derefter hælde varmt vand. På det mængden af blomster, der kræves ikke mere end 250 milliliter væske.

Derefter anbefales infusionen at holde det i et vandbad i 25 minutter. Formuleringen skal afkøles, filtrer derefter og fortyndes med kogt vand ved stuetemperatur op til 350 ml.

Voksne drikker kamille infusion anbefales efter morgenmad, frokost og middag præcis 1/3 kop. Som for børn, er de til at modtage stoffet op til 4 gange om dagen i 1 spsk.

Præparater fra rødderne af calamus

Det anbefales at tage urter til tarmbetændelse. De hyppigst ordineret medicin lavet af roden af søde flag. Dette anlæg har en tonic, antibakterielle, choleretic og antiinflammatorisk virkning. Desuden udarbejder et afkog kan være hjemme.

Det skal bemærkes, at calamus stand til at fjerne den inflammatoriske proces, øge galdefunktion, til markant at forbedre fordøjelsen, ødelægge patogener og forbedre gastrisk sekretion. Takket være disse egenskaber på grundlag af søde flag rod præparater anvendes til irritabel tarmsyndrom, dysbiosis, ahilii eller duodenalsår. Dette er den bedste græs til tarmen.

Til fremstilling af lægemidlet fra calamus rod skal spiseskefuld hakket rå hæld kop kogende vand og derefter sat i et vandbad, som modstå bouillon i 15 minutter. Tag et let adgang til en fjerdedel af en time før et måltid. I dette tilfælde bør dosis være ¼ kop.

Len tarmsygdomme

Dette anlæg er med til at klare sygdomme såsom gastritis, mavesår, colitis. Hør frø har antiinflammatoriske og afførende egenskaber. Et afkog fremstillet ud fra disse råmaterialer, indhyller væggene i maven og dermed befri irritation og lindre betændte organ.

Kog stoffet kan være hjemme. Til dette teskefuld hørfrø er nødvendigt at udfylde ½ kop vand, fortrinsvis varmt og kogt. At indgyde lægemidlet skal være inden for 30 minutter. Ved slutningen af det færdige afkog skal drænes. Tag sådanne midler til ¼ kop hver dag for omkring en halv time før måltider. Forbered bouillon anbefales ikke, da stoffet gradvist mister sine medicinske egenskaber i store mængder.

Indsamling med intestinal dysbiosis og betændelse i maven

Indsamle urter til tarmene og mave er meget mere effektiv end lægemidlet, fremstillet af en enkelt plante. Efter alt, hver komponent har sin virkning på fordøjelsesorganerne. For at bekæmpe mave eller tarm dysbiosis anbefales at tage den indsamling, som omfatter perikon, røllike, salvie og kamille.

Til fremstilling af lægemidler bør tages samme antal komponenter. I dette tilfælde bør råmaterialet først knuse, og derefter blandes. En spiseskefuld af den resulterende blanding for at gøre et glas med kogende vand. Lægemidlet kan holde 20 minutter i et vandbad eller hældt i en termoflaske.

Opskriften indsamling på dysbacteriosis

For at bekæmpe dysbiosis og irritabel tyktarm kan bruges til at indsamle urter såsom timian, perikum, kamille, mynte og salvie. Sådanne midler anvendes ofte til forebyggelse af colitis. At tage fremstilling af 1 teskefuld af hver komponent, præformalet, så hæld blandingen af to kopper kogende vand. Indgyde lægemiddel bør natten over.

Modtag klar narkotika behov til 3 gange om dagen i ½ kop. Forbindelse med en sådan terapi er ikke mindre end 2 uger.

Indsamling på en dysbacteriosis og irritabel tarmsyndrom

I sygdomme såsom irritabel tyktarm, dysbiosis, skal du slippe af patogener, samt at genoprette mikroflora. For at forberede samlingen er påkrævet:

  1. Tørt røllike - '20
  2. Skyder padderok - 20 g
  3. Malurt - 10 g

De nødvendige komponenter til at male og blandes. Så hæld kogende blanding. På et sådant antal komponenter vil være tilstrækkelig til 400 ml væske. Indgyde anbefalede medicin i flere timer. Drik infusion til måltiderne ½ kop.

Indsamling af colitis

Ikke alle græs til tarmen er i stand til at klare denne sygdom, som colitis. Det er bedst bevist det afgifter fra forskellige planter. Det klarer godt med sygdommen medicin lavet af centaury, kamille og salvie. En sådan blanding har antiinflammatorisk virkning og kan lindre maven. Ofte ordineret af lægen i irritabel tyktarm og dysbiosis.

Til fremstilling af medicinske urter infusion skal tage en teskefuld af hver komponent præ-hakket råvare. Mix planter skal hælde et glas kogende vand og lad det trække i 30 krølle. anbefales Klar infusion, der skal tages hver 2-3 timer på en spiseskefuld.

Afførende samling i colitis

Med colitis, ledsaget af forstoppelse, ofte kræver brug af afføringsmidler. Den hyppigst fastsatte gebyr fra bladene af mynte, dild frø og baldrian rod. Til fremstillingen af lægemidlet bør tages af lige dele ingredienser og mix. 5 spiseskefulde af den resulterende blanding til at fylde en liter kogende vand og trække i flere timer. Tag denne infusion til 4 gange om dagen i 50 milliliter.

Ud over disse anlæg, er der andre urter til tarmene. De er i stand til ikke kun at fjerne symptomerne på visse sygdomme, men også for at forbedre peristaltikken. Men når du vælger indsamling bør konsultere en læge til råds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.