Hjem og familieBørn

Hvem er den smukkeste baby i verden?

For hver af sine forældre et barn er ikke kun den mest ønskede og elsket, men også den smukkeste i hele verden. Men der er den offentlige mening og ratings af de smukkeste mennesker, herunder børn.

Den smukkeste barn i verden bor i Rusland

I årevis lidt russisk kvinde tog førstepladsen i placeringerne af skønhed. Unge dame stolt bærer titlen "smukkeste barn i verden (en pige)." Lidt topmodel navn Pimenov Christina og hun er nu 9 år gammel.

Offentligheden lært om det i mere end fem år siden, og i løbet af denne tid skønhed af den unge pige kun blomstrer. I en alder af fire for de skrøbelige skuldre de små skønheder var hundredvis af fotooptagelser, shows, gangbroer, modeshows, præsentationer, rejser og interviews. Ikke alle voksne model kan prale af sådanne resultater som damen. Christine barnlig, let og åben smil jævnligt deltager i shows verdenskendte mærker (Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Benetton og andre), vises dens en dejlig lille ansigt på forsiderne af glittede magasiner (f.eks, børn af Vogue) og, selvfølgelig, er der ikke kan lide det prale hundredvis af professionelle fotooptagelser. For nylig, Christina er også den officielle mærke Kinder.

Fans og herlighed

På trods af at det smukkeste barn i verden bor i Moskva, de ved om det langt ud over landets grænser. Antallet af abonnenter i de sider af Christinas sociale netværk har mere end et par millioner. Nogle beundre den overjordisk skønhed af pigen og hendes dybe, sjælfulde, og ikke helt barnlig udseende, mens andre oplever det modsatte følelse og udtrykke deres harme ved ikke helt børn, og nogle gange give billeder. De klager over den manglende barndom, skønhed og bebrejde forældrene, at de simpelthen er penge på deres barn ved at udnytte sit udseende.

Under alle omstændigheder, hvor mange mennesker, så mange meninger, og jomfru skønhed uforlignelig. Hertil kommer, den smukkeste barn i verden er altid under pleje af min mor, som i øvrigt også har en modellering fortid, så det er ikke nødvendigt at tale om sin sikkerhed og raffinement. Man kan kun beundre og nyde denne ukristelige skønhed.

Miss Planet - 2015

I midten af sommeren i det varme bulgarske strand vært for det årlige børne- skønhedskonkurrence. Ærede første sted, titlen på Little Miss planet dyrebare krone, kærlighed og anerkendelse af fans fortjente at få en lille skønhed fra Astrakhan.

Den smukkeste baby i verden, et foto, som du kan evaluere og dette syv-årige Alina Abdurazakova.

Børns skønhedskonkurrence afholdes analogt voksne konkurrencer, med en masse etaper, forestillinger og modeshows. Dommerne vurderer deltagerne på deres eksterne data, talent og kendskab til det engelske sprog.

Den smukkeste baby i verden var i stand til at besejre ikke kun på grund af deres udseende, men også på grund af indre skønhed, intelligens og ægte talent.

Alina vandt alle de tilstedeværende for deres evne til at stå på scenen og æterisk stemme, som hun demonstrerede i talentkonkurrence. Desuden var det hende, der vandt også i kategorien for bedste nationaldragt.

Den smukkeste baby i verden (drengen)

Det er ganske vanskeligt at skelne den ene fra sættet af mest-mest, men ifølge en nylig skønhedskonkurrence blandt drengene, var det en 14-årig fra Kazan Musa Khazin.

Hans historie om at erobre Olympus skønhed helt usædvanligt og et eller andet sted fabelagtig. Kære søster til en dreng klar til at deltage i konkurrencen Lille Mister & Miss World, og hendes familie, herunder en bror, planlagt at gå til konkurrencen som en støttegruppe. Kort før de forlader paven tilbød sin søn også deltage i konkurrencen, for at fordrive tiden og prøve lykken. For det meste i sjov og for sjov, de har ansøgt om at deltage, og, overraskende, er blevet vedtaget. Snart den unge mand vundet hjerter af ikke blot alle de medlemmer af juryen, men også hundreder af tusinder af almindelige mennesker med sin skønhed og charme.

Nu kan du se, hvem det er - den smukkeste baby i verden. Billeder præsenteret nedenfor.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at uanset hvor smuk eller var barn, hans virkelige skønhed inde: Selv børn er til tider naive billede af alt omkring, venlighed og kærlighed, talent og lyst til at blive en rigtig mand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.