Hjem og familieBørn

Hvorfor babyer opkast efter fodring?

Den knægt med en appetit til at spise, men meget snart sjusket hikkede, blev derefter den imponerende del spist kom ud? Regurgitation - et problem velkendt for mange mødre. Er det normalt fænomen eller ej? Hvornår skal jeg bekymre? Hvorfor babyer kaster op?

Regel eller ej?

I en alder af seks måneder til at kaste op næsten alle babyer. Fysisk, denne proces svarer til at kaste op - på grund af mavesækken eller spiserøret af fødevarer (mælk) returneres til mundhulen, også frigives luft. I de fleste tilfælde, opstød i spædbørn er en naturlig proces. Desuden kan forældrene forsøge at gøre en bøvs mere knappe, at foretage ændringer i processen med fodring og daglige rutine baby. Men nogle gange opkastning kan indikere tilstedeværelsen af alvorlige medfødte sygdomme i baby eller udvikling af patologier. Bare rolig, hvis du bøvse observeret under optagelse af føde eller kort tid efter. Bemærk nummeret på den udgående mælk, og hvor ofte det sker.

Hvorfor bøvser en nyfødt: de mest almindelige årsager

En af de mest almindelige årsager til bøvsen babyer - overfodring. Barnet selv ikke forstå, hvordan det kan og bør spise. Men mange forældre med amning foretrækker fodring på efterspørgslen. Men selv om barnet fødes med en blanding af grænser, for at undgå over-spise er ikke altid muligt. Glem ikke, at alle babyer er forskellige, og nogle anbefalinger om fodring overhovedet. En anden grund til, at barnet kan spytte - er at komme ind i maven luft under fødeindtagelse. I dette tilfælde, bøvsen ledsaget af en udtalt lyd.

Planlagt luft opstød kan forekomme på grund af forkert beslaglæggelse af brystvorten eller barnet på grund af karakteren af flasken. For at løse dette problem, kan du prøve at ændre beholder til fodring. Når ammer , skal du sørge for, at barnet greb brystvorten sammen med areola. Baby kan sluge luft, når forstyrret vejrtrækning, hvis under fodring stærkt sulten eller bange, for eksempel.

Blandt årsagerne til, at babyer kaste op, kan være en overtrædelse af strukturen og udviklingen af fordøjelsessystemet. Hvis barnet er flaske-fodret, bør du tænke over, hvordan det passer den valgte blanding. Også regelmæssig opstød kan indikere tilstedeværelsen af smitsomme sygdomme eller lidelser i nervesystemet.

Hvorfor babyer kaster op? Hvad skal man gøre?

Den mest almindelige husråd - hold "kolonnen" baby (lodret presset til at forestille sig) nogen tid lige efter fodring. Madrasser i sengen og en kørestol bør placeres i en vinkel, hæve hoveddelen. En sådan bestemmelse skal være i barnets krop og under fodring, kan du købe en speciel pude til dette.

En anden grund til, at babyer gylpe - overdreven aktivitet umiddelbart efter fodring. Prøv at begrænse barnets udendørs spil umiddelbart efter et måltid. Skal behandles med forsigtighed og til udvælgelse af tøj - mave bør ikke klemt en elastik, er det bedre at vælge skyderne på skuldrene med hægter eller overalls.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.