ForretningLandbrug

Regler for æglæggende høner, kylling eller hvorfor ikke farende

Næsten alt fjerkræ periodisk forsøge at finde svaret på et spørgsmål om, hvorfor kyllingen ikke bærer. Føre til en drastisk reduktion eller fuldstændigt fravær af æglægning Det kan være et stort antal faktorer: forkert fængselsforhold; stress; uhensigtsmæssige fodring praksis; sundhedstilstand.

I hvert tilfælde bør problemet løses på forskellige måder. Men før du forsøger at besvare spørgsmålet om, hvorfor kyllingen ikke gennemføres, skal kigge efter murværk. Måske fuglen simpelthen omvendt ægafsætning. Dette kan ske, hvis du ændre placeringen af de æglæggende høner i flokken eller den oprindelige placering eller anden grund ikke længere er en kylling mødes. Hvis du finder koblingen ikke lykkes, bør du nøje undersøge de mulige årsager til, at kyllinger ikke bære.

fængselsforhold

Meget ofte, kan manglen på sokker i kyllinger være en konsekvens af deres forkerte indhold. Den største effekt samtidig med temperatur og lys regimer. Den optimale temperatur af fugle indhold, ved hvilken den maksimale ægproduktion anses området fra +17 til +25 grader. Den lavere temperatur fører til en stigning i foderindtagelse, og høj - at øge mængden af vand drukket. Begge disse faktorer påvirker antallet af æg.

Varigheden af dagtimerne bør være 12 timer. Når de bliver ældre æg æglæggende høner og øger denne værdi skal øges til 17 timer. Det er ofte fjerkræ begå den fejl at forlade lyset i hønsegården natten. At gøre dette er ikke nødvendigt, da hønsene har brug for at hvile.

understreger

Det kan synes mærkeligt, men en anden grund til , hvorfor kylling ikke gennemføres, kan være stressende. Årsag frygt og som et resultat, kan nerverne i lag være varme, tørst, sult, trange plads tildelt dem. Det er vigtigt at sikre, at alle disse faktorer i livet af kyllingerne udviste så lidt som muligt. Dette vil bidrage til at undgå et fald i ægproduktionen.

forkert fodring

En anden grund, der kan føre til et fald i antallet af æg er manglen på enhver næringsstoffer. Hertil kommer, at i dette tilfælde, ofte kvaliteten af æg forringes de bliver mindre.

For kyllingefoder skal være forskellige. Deres kost skal omfatte:

  • Diverse fuldkorn (havre, byg, hvede);
  • krydderurter, grøntsager, rodfrugter i en sådan mængde, ikke forårsager diarré;
  • mineralske stoffer, der er nødvendige for skalformation (indeholdt i kridt, shell, benmel, knuste æggeskaller).

Den hønsegården bør altid være små sten, fuglene er nødvendige for korrekt fordøjelse. Glem ikke om vigtigheden af at have fri adgang lag af rent vand i tilstrækkelige mængder.

sundhedstilstand

Hvert år i omkring syv uger kan en høne lægge æg på grund af ændringen af pennen, eller, mere enkelt, molt. På dette tidspunkt, er det vigtigt at berige kosten af fugle i protein.

En anden grund til, at kyllingen ikke gennemføres, kan være hendes alder eller alder af hane, der bor i en pakke. Efter at have nået en kylling to år, samt i tilfælde af aldrende hane ægproduktionen reduceres betydeligt. Derfor er det vigtigt at jævne opdatere pakke, krogede unge høns, slette og ændre den gamle hane på yngre.

Fjerkræ landmænd er det vigtigt at huske, at kun med god pleje og opmærksomhed på de æglæggende høner kan få dem til at maksimere ægproduktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.