Sport og FitnessVægttab

Amerikansk slankende metode "Slender": anmeldelser, beskrivelser og specifikationer

Hvilken kvinde drømmer ikke om en smuk, tonet tal? I dag kan vi finde en kost for enhver smag, samt en række forskellige kosttilskud og medicin, der har til formål at slippe af med overskydende vægt og genoprette stofskiftet. Klubber klager også over manglen på kunder - alle ser deres vej til de ideelle former. Men sammen med de sædvanlige måder at tabe sig, og der er alternativer. I dag er en af dem vil blive drøftet i denne artikel, nemlig at finde ud af, hvad vægttab metode "Slender". Anmeldelser, beskrivelser og karakteristika er angivet nedenfor.

Miracle-rom til vægttab: Myte eller virkelighed?

Selvfølgelig, mange af os er på udkig efter en alsidig metode til behandling af overvægt, fordi så ønsker at slippe af med de forhadte kilo for evigt. Men ikke alle er klar til at opleve følelsen af sult, sidder på et lavt kalorieindhold kost, sveden i gymnastiksalen, eller at skille sig af med et par tusinde eller endda mere, rubler, erhverve forskellige tilsætningsstoffer og stoffer. Den amerikanske metode "Slender" kost blev opfundet specielt til den dovne. Dens udvikler, NSP Virksomheden tilbyder forbrugerne en disk med de registrerede oplysninger, med regelmæssig visning, som du vil slippe af med de ekstra kilo. Handlingsprogrammet er baseret på den såkaldte effekt af 25. ramme, som ikke er synlig for øjet, men effekten på det underbevidste sind på en særlig måde, ved at give kommandoen, for eksempel, er ikke en sen nat fedtet mad. Det vil sige, at hjernen er indstillet til korrekt ernæring, der er installeret på at tabe sig. Men alt er så simpelt?

Denne effekt af 25. ramme blev først opdaget i Amerika i 50'erne i sidste århundrede og forårsagede en sensation inden for marketing og reklame, men blev modbevist af forskerne et par år, der har foretaget yderligere uafhængig forskning. Ifølge respekterede eksperter på hjernen til at arbejde på denne måde er umuligt. Det vil sige, uanset hvor mange ekstra personale det ikke ville være indlejret i videoen, det underbevidste sind, de ikke arbejde, det er, på baggrund af ovenstående kan det konkluderes, at vægttab metode "Slender", anmeldelser af som desværre de fleste af dem negativt, Det virker ikke. Dette er ikke en god nyhed for dem, der allerede har betalt for disken mere end tusind rubler, og brugt tid på at gennemgå de oplysninger, der ikke bærer nogen udtalt effekt. Mirakler, desværre, ikke sker ofte, og i de fleste tilfælde kan man ikke undgå kostvaner og gymnastiksalen for at finde en smuk og tonet krop. Men det er værd at bemærke, at vægttab metode "Slender", anmeldelser af hvilke, som vi har set, er ikke alt for godt, til tider hjælper. Hvorfor? Blandt os er der legkovnushaemye mennesker, der helhjertet tror på denne alternative metode til at reducere vægten. Deres håb er så stærk, at der er en såkaldt placebo-effekt, det vil sige, at have en fast tro på, at agenten handler, kan det gøre. Men hvor mange af disse mennesker blandt os ...

Metoder til vægttab "Slender": anmeldelser

Negative egenskaber, desværre, meget mere udbredt. Mange klager over, at processen ikke fungerer. Dette er ikke overraskende, fordi vi har set, at "effekt af 25. ramme" - er ikke andet end en myte at fjerne mange år siden. Bemærk også, at prisen på disken er stor nok - i en lang række online-butikker er det omkring 1500 rubler og derover. Beklagelse om tid: Jeg er enig, tilbragte en halv time for at se disken kan bruges til forskellige formål: at gøre et par enkle fysiske øvelser eller tilberede din favorit lavt kalorieindhold fad. Derfor, før du køber et program, tror jeg, så hvis du har brug for en metode til vægttab "Slender", af hvilket så upartisk. Det kan være en god idé at bruge deres penge og tid på noget mere nyttigt og effektivt, for eksempel købe et abonnement til en fitness-klub eller købe i det lokale supermarked dusin kg grøntsager og frugter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.