Hjem og familieBørn

Den første badning nyfødte: hvad du behøver at vide de nye forældre.

Den første badning nyfødte stiller nye forældre en masse spørgsmål. Hvordan at bade, nogle foretrækker et bad, hvad der bør være temperaturen i vandet, og om at bruge den gammeldags ble?

Så første ting først.

Når badning en nyfødt

Hvis udseendet af barnet blev født uden alle mulige komplikationer, så på den tredje dag i hans med sin mor er udskrevet fra hospitalet. Og ved ankomsten hjem, et af de vigtigste spørgsmål er spørgsmålet om forældrenes badning. Næsten alle børnelæger enige om, at den første badning af nyfødte bør udsættes, indtil han ikke vil forsvinde navlestrengen. Denne begivenhed indtræffer omkring 7-10 dage efter fødslen af et barn. Forud for denne periode, alle sanitære procedurer til kropspleje til det er muligt udføres ved hjælp af våde hygiejnebind. Servietter skal vælges specifikt designet til små børn og være særlig opmærksom på den manglende alkohol i deres sammensætning og antibakterielle midler.

Hvorfor den første badning nyfødte kan kun foretages, når otsyhaniya navlestrengen?

Sagen er, at det uhelede navlestrengen sår kan få bakterier, der ikke kun kan udskyde processen med healing, men også føre til betændelse i navlen. Hertil kommer, at tørring jord skorpe, hurtigt lægges i blød i vand og unøjagtig bevægelse kan beskadige såret er endnu ikke helet, når aftørring baby.

Tid til svømning

Bade børnene anbefales før den sidste fodring. Forfriskende bad, efterfulgt af en tæt bryst, - alt dette garanterer en stærk og fredelig søvn om natten baby. Men det var den første badning nyfødte er bedst til at flytte til en tidligere periode. Vælg et tidspunkt, hvor dit barn er rolig, når hverken du eller ham intet forstyrrer, du godt humør og hænder ryster med spænding og træthed. Det er, når du kan begynde. Intet dårligt vil ske, hvis du venter på det rette øjeblik, til et par dage vente lidt dip. Din fred i sindet og en positiv indstilling, plus fraværet af problemer i et barn - det er en garanti for, at den første badning den nyfødte vil blive en succes og vil bringe glæde ikke kun for barnet, men også hans forældre.

Små eller store bad?

Næsten alle forældre, der forbereder sig til en baby, købe en lille baby badekar, tænker, at bade barnet i et stort fælles badeværelse er ikke det værd. Og hvis barnet har brug for hans personlige bad? Små bade dukkede op i de dage, hvor vore oldemødre af vandforsyningen og tilstedeværelsen af eget bad ikke engang drømte om. Barn badet i et trug eller en anden egnet beholder.

Nu er disse problemer simpelthen ikke eksisterer. Derfor er køb af børns bad - det er bare et indfald af forældrene, og ikke en nødvendighed. Badning barnet i en stor balje er ikke kun muligt, men også at bringe til dig og dit barn en masse sjov. Især, nu er der mange værktøjer til badning spædbørn. Særlige oppustelige hjul, slidte på halsen, vil hjælpe barnet til at flyde og bevæge sig frit i hele badeværelset. Hertil kommer, et stort badeværelse, kan du lære et barn at dykke. Spædbørn iboende fantastisk instinkt, der gør det muligt for dem at, når neddykket under vand, automatisk holde vejret.

Selvfølgelig er den første ting du skal svømme til at tilbringe uden "ekstrem", at barnet gjorde sig lidt, og du er vant til. Men i næste, er det muligt at nyde de moderne opfindelser og eksperiment.

Selvfølgelig under en sådan er ikke behov for nogen badning babybleer. Denne levn forblev i hukommelsen af bedsteforældre, der, forsøger at beskytte børnene, badning i træskibe, fra splinter, omhyggeligt svøbt dem.

vandtemperatur

Den optimale temperatur for badning nyfødte overvejes - 37C. Når din baby til at vænne daglige hygiejne procedurer, er det muligt gradvist at reducere temperaturen af vandet til 35 grader. Barnet vil ikke kun hærdet, men også spilde en enorm mængde energi, sov godt.

Badning nyfødte - er en proces, der giver lykke og småbørn og deres forældre. Må ikke nægte dig selv fornøjelsen og nyde disse vidunderlige øjeblikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.