Kunst og underholdningFilm

De bedste film om handlende

Fashion for film handlende der lige siden udgivelsen af kult billede "Wall Street", som tog instruktøren Oliver Stone. Siden da, det tog omkring 30 år, men populariteten af en film om aktiemarkederne fortsætter med uformindsket styrke. Selvfølgelig liv mæglere og handlende mere forskønnet i sådanne film. Men billedet stadig tillade at trænge hemmelighederne af at invitere repræsentanter for disse erhverv. Så hvad filmprojekter værd at se?

Film om handlende: klassiske

Drama "Wall Street" blev udgivet i 1987, men stadig ikke mister relevans. Desuden er det er et billede med Douglas Michael i hovedrollen gjort populære film handlende. Filmproducenter Oliver Stone liv børser indbyggere er kendt, siger de, indefra, som en medarbejder i en af dem var på det tidspunkt sin far. Douglas samme karakter - Gordon Gekko - efter filmen er blevet et eksempel til efterfølgelse. Hans opførsel er arvet mange uerfarne forhandlere og mæglere.

Unge talentfulde mægler Bad Foks ville gøre noget for at klatre op ad karrierestigen. Selvfølgelig, den unge specialist er værdig lærer - oplevet tycoon Gordon Gekko, der ikke har sin lige i spillet på aktiemarkedet. Hvorfor så føre den studerende og mentor absorbere grådighed, for tilfredsstillelse, som de er villige til at gå hen over hovedet?

Hvis du mener ord Douglas, spiller sin karakter, han er i høj grad styret af billedet af den legendariske finansmand Michael Milken. Det er kendt, at denne mand skuespiller lånt en bestemt måde at tale på, som har sin karakter.

"Wall Street: Penge aldrig sover" (2010)

Til glæde for de tilskuere, der er tiltrukket af høj kvalitet film handlende, år senere besluttede Oliver Stoun at gå tilbage til den historie, der engang gav ham popularitet. En af de vigtigste roller i 2010 filmen "Wall Street: Money never sleeps" igen gik til Michael Douglas enige om at spille allerede blevet gammel, men stadig charmerende Gekko.

Historien begynder med, at Gordon, som blev fængslet i staten fængsel får længe ventede frihed. Hans tilbagevenden til en verden af børser, ved første øjekast, synes det umuligt. Gekko omdømme har lidt betydeligt. Metoder, der engang bragte ham penge og berømmelse, håbløst i fortiden. Gordon skal dog hjælpe unge erhvervsdrivende Jacob, bliver en elsker af sin datter. De movers og shakers af verden børsen købet, hvis konsekvenser vil være i stand til at observere publikum.

"The Wolf of Wall Street" (2014)

Nye film handlende også kan ikke ignoreres. Især sådan en stor drama med elementer af komedie, som "The Wolf of Wall Street". Udtænkt af Martin Scorsese blev præsenteret for offentligheden i 2014. Biograf samlet en fantastisk sum i billetindtægter. Den vigtigste rolle i filmen var den karismatiske Leonardo DiCaprio, der blev betroet med oprettelsen af billedet af den berømte Dzhordana Belfora. Af den måde, når du skriver scriptet bruges aktivt erindringer den berømte mægler, der efter et ophold i fængsel forvandlet til en højt betalt konsulent.

Hero Leonardo DiCaprio for første gang vises før publikum i form af almindelig mægler. Han var heldig at få en stilling i et stort investeringsselskab. I første omgang, tegnet er klar til at arbejde ærligt, uden at bryde loven, men den nye leder af den unge mand forklarede hurtigt fejlen på hans position. Som et resultat, Jordan afskediget fra lovende positioner, skaber et team af ligesindede, bruger ulovlige metoder til at tjene millioner. Selvfølgelig, det tiltrækker interesse FBI.

Film af mæglere og handlende er normalt karakteriseret ved erhvervet som en alvorlig kontorister-arbejdsnarkomaner. "The Wolf of Wall Street" skiller sig ud fra mængden. Allerede dette gør ham værdig til visning. Hovedpersonen ændrer hans kone, tager stoffer, arrangerer store partier, efterhånden udvikle sig til en "playboy". Jordans teammedlemmer ikke sakker bagud i evnen til at have det sjovt.

russisk biograf

Interessante film om handlende i Rusland lader meget mindre end det sker i Vesten. Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, at udviklingen af aktiemarkedet i vores land lader meget tilbage at ønske. Men maleriet "Bjørn Hunt", præsenteret for publikum i 2007, er det stadig værd at se.

Hovedpersonen i bånd - en succesfuld punter, der bærer lidt lighed med de mæglere af den gennemsnitlige amerikanske film, der afsættes til dette emne. Alle figurens handlinger er rettet mod at opnå den ædle mål. Han er fremmed for grådighed. Helten ønsker at forbedre tilstanden af den russiske økonomi, i hvad han har at hjælpe et nyt projekt. Selvfølgelig ville indgåelsen af handlen være ønskeligt ikke sådan en simpel opgave, da det først ser ud.

"A Good Year" (2006)

Film om aktiemarkedet og handlende er i stand til at rejse så alvorlige spørgsmål som søgen efter mening i livet, ægte kærlighed. Denne målgruppe har tydeligt vist en berømt instruktør Ridli Skott. han tog melodrama komedie "A Good Year" i 2006. Medvirkende i et fascinerende billede fik stor aktører: Rassel Krou og Marion Kotiyyar.

Hovedpersonen - stjernen i London Stock Exchange, som tegner sig for næsten ingen miste handler. Hele livet af den berømte mægler kredser om arbejde. Omkring fortjent overveje det kedeligt og en arbejdsnarkoman. Pludselig erfarer han tycoon at arven videre til sin vingård i Frankrig. Ønsker at inspicere deres ejendele, en mand går til Provence. Der opdager han de andre kandidater til hans uventede arv. I kampen mod konkurrenterne mægler pludselig begynder at indse, at hans liv levet forkert. Denne beslutning hjælper ham komme til en interessant introduktion.

"Rogue Trader" (1999)

De bedste film om handlende, der er truffet i det sidste århundrede, er også værd at interesse publikum. Herunder maleri "Bondefanger", den vigtigste rolle, som spillede den charmerende Yuen Makgregor. Hans karakter - en ung professionel uden en seriøs erhvervserfaring, som ved et uheld får en position på en stor bank. De opgaver omfatter udførelse Nick børshandel.

Hero Ewan talentfuld, men forsigtighed er ikke en af hans dyder. De første succeser gøre ham miste årvågenhed, hvilket resulterer i en fatal fejl. Fejlen af Nicks selskab mister en enorm mængde. Selvfølgelig er den mægler forsøger at undgå straf, som opfinder en genial fidus. Dag for dag, Nick synker ned i afgrunden af løgne, ved hjælp af flere og flere ulovlige finansielle ordninger. Det ser ud til, at vejen ud af dette hul for ham ikke længere eksisterer.

Top billede 80

Film om aktiemarkedet og handlende behøver ikke nødvendigvis at være alvorlig. Dette vil gøre publikum ser vidunderlige tape "Trading Places", udgivet i 1983. Maleriet viser livet af indbyggerne i Wall Street i en humoristisk vene. Den vigtigste rolle i det at udføre den berømte komiker Eddi Merfi. Filmen er værd at se allerede for at lytte til hans argumenter om børser.

Værdig visning og drama "Broker", præsenteret for offentligheden i 1985. Dzhek Keysi - Privat mægler på Wall Street, forsøger at blive rig. Inspireret af de første resultater af helten begynder at gøre en alvorlig fejl. Streak efterfulgt af en periode med uheld. Jack mister alle tjente penge, og taber derefter på udveksling og opbevaring af sin far. Han har til at træde tilbage som en mægler, men en mand er overbevist om, at flere kan blive en succes.

Der er andre film om fondsbørsen og de handlende, skudt i 80'erne, der er absolut værd at se. For eksempel drama "Forhandlere", udgivet i 1989. Hovedpersonerne i filmen er to mæglere, helt ulig hinanden. Han er romantisk, der bor i kærlighedens navn, er det klogt og kulde. Selvfølgelig er de tegn tvunget sammen for at redde deres virksomhed begynder at trække til hinanden. Men hvis de ikke vil forstyrre følelser brød ud held spille på aktiemarkedet?

"Jagten på lykke" (2006)

Notering de bedste film om de handlende og børsforhold, er det umuligt at glemme den rørende melodrama "Jagten på lykke", udgivet i 2006. Hovedpersonen - en enlig far Chris, sammen med de resterende 5-årigt barn. Selvfølgelig, det søger at sikre sin søn alt det bedste. Men det er vanskeligt at gøre, at få betalt en simpel købmand. Penge bliver lidt selv at leje en lejlighed, så Chris og hans dreng tvunget til en tid til at leve på gaden.

Leder du efter et job, der ville tillade ham at forsørge sin familie, Chris kommer ind i kurtage selskab. Modtagelse af kontor, han sværger at aldrig være uden penge til at gå til en hvilken som helst handling for velfærd for hendes eneste søn.

"Bearish" (2015)

Hvad andet er der fascinerende film om de mæglere og handlende? Liste over malerier, anstændig visning, ville ikke være komplet, hvis vi glemmer drama "bearish", så lyset i 2015. Handlingen kredser om den økonomiske krise, som markerede begyndelsen på det XXI århundrede. Udsving forekommer i valutamarkedet, har ført til arbejdsløshed.

Men ikke alle folks økonomiske kollaps, som fandt sted i 2008, blev en katastrofe. Enheder forudså det ikke kun formået at bevare deres tilstand, men også meget mangfoldiggøre ham.

"Margin Call" (2011)

Der er andre film om de valutakurser, investorer, forhandlere, som nødvendigvis bør høres. Disse omfatter melodrama "Margin Call", udgivet i 2011. Spillets historie er igen den globale økonomiske krise. Billedet dækker de første dage, da amerikanske indbyggere stadig ikke vidste, hvad de venter betydelige tab.

For en lille gruppe af kvalificerede mennesker tilhører ledere, der arbejder på Wall Street. De har kun et par timer for at finde den bedste måde for din virksomhed uden at udsætte kunder, herunder både større aktionærer og almindelige indskydere. Hvis de gør det forkert beslutning, vil banken miste alt. De vigtigste roller i melodrama udførte sådanne vidunderlige skuespillere som Kevin Speysi, Dzheremi Ayrons.

Interessant bånd 90

Selvfølgelig, de ovennævnte ikke alle fascinerende film om fondsbørsen og de handlende. Liste over malerier, som er værd at læse, kan øges ved at tilføje et drama af "Companion", der udkom i 1996. Den rolle, som hovedpersonen i denne film modtog en charmerende skuespillerinde Vupi Goldberg. Hendes karakter - en medarbejder i en større investering selskab, hvis professionalisme forbliver ubemærket på grund af racefordomme.

En anden vidunderlig film, der handler om livet i koryfæer på Wall Street - "andre folks penge." Den centrale karakter af drama, præsenteret for publikum i 1991, er Lourens Garfild. Denne person er kendt i snævre kredse som Larry likvidator. Han fokuserer på sammenbruddet af selskabet. Larry Erklæring skitserer det næste mål, som bliver fast, der ejes af 80-årige Jorgenson. Imidlertid er den gamle mand ikke kommer til at give op uden kamp, i virkeligheden, opfundet en snedig plan.

dokumentar projekter

Seere, der drømmer at trænge ind i alle hemmelighederne af forhandlere og mæglere, kan spillefilm næppe hjælpe. Sådanne mennesker kan rådes til kvalitet dokumentarfilm om erhvervsdrivende. For eksempel er en bemærkelsesværdig billede med et stort navn "Wall Street Warriors". Seriel film dækker i detaljer livet af disse handlende, mæglere og analytikere. Der er endda interviews med dem. Publikum vil lære om, hvorfor 9 ud af 10 mennesker mister deres penge i løbet af valuta, vil være i stand til at komme til mange andre underholdende mysterium.

Hvad er de bedste dokumentarfilm om handlende? Listen kan genopfyldes bånd "Quanta: Alkymister af Wall Street," udgivet i 2010. Efter at have set dette billede, vil publikum forstår princippet om at tænke på talentfulde mennesker, udvikle finansielle modeller, som kan føre til både velstand og til et sammenbrud i Wall Street. Varigheden af filmen er kun 45 minutter. Dens vigtigste tegn er aktieanalytikere.

"Boiler Room" (2000)

Hovedpersonen - en ung Sharpie Seth Davis, som vendte sit eget hjem i en underjordisk kasino. Den unge mand drømmer om en hurtig berigelse, jaloux på, hvor let at få penge til sine venner, som han anser for dum og uduelig. Levetiden for den unge mand begynder at blive justeret, når en besøgende tilbyde ham at blive ansat i en mæglervirksomhed film, lovende utrolige afkast. Selvfølgelig Seth gerne tager imod tilbuddet, glemmer hans kasino.

For det første er den fyr klarer sig fint. Han let tjener en masse penge. Men der kommer en tid, hvor han tilbød at betale for et pludseligt fald ned på hans rigdom. Ligesom andre film om de "Forex" handlende, en liste over, der er samlet i denne artikel, mønstret "Boiler Room" prale ikke kun en fascinerende historie, men også en fantastisk cast af. Den vigtigste rolle i det fik stjerner som Vin Diesel og Dzhovanni Ribizi. Forfatteren af ideen og blev direktør Ben Younger, der også skrev manuskriptet.

Hvad andet at se?

Vi husker måske de andre store film erhvervsdrivende. For eksempel, en spændende drama "Pi", præsenteret for publikum allerede i 1997. I midten af det er arbejdet i en talentfuld matematiker Max. Han forsøger at beregne den algoritme, som er genstand for valutakursudsving af aktierne. Forskere formår at komme så tæt som muligt på den mystik, at konstateringen af, som ville hjælpe ham med at blive en millionær i løbet af få dage. Imidlertid har hans arbejde vakt interesse hos Wall Street. Også den unge mand åbnede jagten mystiske religiøse sekt, et medlem, som han ikke vidste noget. Den fyr begynder at alvorligt frygte for sit liv, hans frygt er ikke ubegrundet.

En anden fremragende billedkvalitet, der oplyser motivet, kaldet "Varulve af Wall Street." I centrum af begivenhederne i filmen, som blev udgivet i 2002, er livet for indbyggerne i en større mæglerfirma. Medarbejdere - kyniske mennesker, nemt forlade deres kunder uden et levebrød. Har spekulanter og privat hemmelig organisation, kendt som den valgte "Wolf Broderskab." Medlemmer kan tillade sig alt, men almindelige mennesker kan drømme om. Selvfølgelig er villige til at forstå, hvem de er.

"Konkurs" - en anden fascinerende film om erhvervsdrivende, der absolut værd at se. Den centrale karakter - en novice erhvervsdrivende, der har udviklet en unik handel metode. Den overraskende opdagelse giver en ung specialist er hurtigt beriget. Optjening en masse penge, betaler han mindre og mindre opmærksomhed på spørgsmål om moral og etik, som ikke er populære i den hensynsløse verden af de svage mennesker, kendt som Wall Street.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.