Sport og FitnessFiskeri

Fiskeri på cirklen er rationelt for gedde

Fiskeri på cirklen er nyttig i søer og damme, samt i langsomme floder og åer og bugter. På denne måde er det muligt at fiske fra tidligt forår til sent fryse-up. Han er en af de mest effektive måder at fange rovfisk, såsom gedde.

Fiskeri på cirklen foregår inden for traditionelle produktionssteder, som er placeret midt i rifter og fanget i drivtømmer eller sten gruber, hvor det er umuligt at jage med andre redskaber. Derfor er denne form for fiskeri er altid en usædvanlig høj interesse for sport. Efter trække rovfisk er ikke let. Denne virksomhed kræver hurtighed og udholdenhed, kort sagt, den evne.

Det skal bemærkes, at fangsten på cirklen - en enkelt gear stand uden direkte kontakt med en fisker, selv om, og efter eget skøn, til at bevæge sig rundt i kroppen af vand i jagten på fisk, meget almindelig i dag. I dette tilfælde, at de kompetente kruzhochnika allierede er for vinden og agn aktivitet.

Dette tackle ved første øjekast er en normal disk, hugget ud af massivt kork eller skum, til tider - fra gran eller kalk, men med tilsyneladende enkelhed det virker utroligt effektivt. Fordi denne struktur ikke er kompliceret, cirklen efter gedde helt i stand til selv den uerfarne lystfisker fremstillingsindustrien. Ifølge snittet omkreds af skiven, som har en radius på omkring syv og en halv centimeter, sker trug hvorigennem fiskesnøren vikles. I midten af det borede hul, i hvilket stangen er indsat. Ved sin ene ende er anbragt en spalte til snøren, mens den anden sfæriske hoved er indrettet.

Fiskeri på cirklen baseret på det faktum, at den levende agn, bevæger sig tæt på dammen bunden, trukket flyder på overfladen af disken, drevet af vind og strøm. Som et resultat er den maksimale dækket af store vandområde. Krus opererer efter princippet om flydende zherlitsy: rovdyr griber den lokkemad, og derefter har evnen til at ramme vejen med en lille mængde af fiskesnøre drev stille og roligt sluge lokkemaden. Og så et spørgsmål om teknologi.

Normalt lystfiskere mener at den bedste installation på én gang ti eller tolv kredse, selv om det hele afhænger af de færdigheder, for uden mulighed for at styre godt båden kan næppe forvente succes.

Efter gearet til at blive installeret, er det nødvendigt at sejle tredive meter eller endog standse i banken. Når pokleve vigtigt effektivitet uden unødvendige bevægelser og støj. Fejer bør ske straks til podplyvaya krus overbord og straks begynder vyvazhivat. Når du kæmper med gedder og andre store fisk En anden vigtig faktor er stabiliteten og manøvredygtigheden af både. Bør ikke opsummere fiskeri cirkler og udstyr til gedde fiskeri. Det er nødvendigt at kontrollere, at snøren var solid og snore - ét stykke.

Kruzhochniki foretrækker, når du vælger agn efter gedde elritse. Hans glibness, kombineret med den fortsatte eksistens af denne fisk gør mest "fange". med dimensioner penny klogt er ikke nødvendig, fordi selv en lille rovdyr, tøv ikke med at angribe byttet, næsten lig med den i størrelse.

Fiskeri på cirklen den mest frugtbare i stille vejr med den usynlige vind, ellers gearet skal placeres væk fra hinanden, så at snøren når zasekanii ikke sammenflettet. Det optimale interval er fra fem til syv meter i forskudt spredning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.