Mad og drikkevarerOpskrifter

Hurtig opskrift på syltede tomater og kirsebær ordinær

I sommeren kan du spise masser af frisk frugt og grøntsager. Men nogle gange du vil have noget usædvanlig smag for denne tid af året, for eksempel solenenkogo og skarp lille. Men det ser ud til at være åben, selv om vinteren hjemmelavede "uden for sæsonen". Hvordan deltager? Forbered en "hurtig" pickles. Den mest populære i denne kategori er polusvezhie sprøde agurker og saltede tomater. Opskrift tapas giver hurtig madlavning - fra flere timer til to eller tre dage. Retter er uegnede til langtidsopbevaring. Selv om dette normalt ikke ske, da alle er spist bogstaveligt "foran". I denne artikel giver vi en opskrift syltede tomater på flere forskellige måder. Til snacks vil passe enhver frugt løbetid (fra grøn til fuldmodne) og størrelse (normalt store afskårne skiver eller plader).

Sædvanlige opskrift syltede tomater

Du skal bruge:

 • modne tomater små eller mellemstore;
 • løg friske løg;
 • hvidløg;
 • flere bulgarsk sød Perchina;
 • krydderurter (persille, dild);
 • laurbærblad.

Brine Ingredienser:

 • Tre spiseskefulde salt;
 • en teskefuld sukker;
 • Tre liter koldt vand.

fremstilling:

 1. Brug tomater er tunge nok uden skader. Frugt størrelse bør være omtrent den samme. Med den succes lage også kan være brun og farven på tomater, dvs. umoden. Mens de er lidt marinering dospeyut. Foretag slidser på tværs på hver tomater, så de hurtigt "nå" til parathed.
 2. Løg, peber og hvidløg, skræl og skæres i store stykker.
 3. Placer tilberedte tomater, persille, laurbærblad og snittede grøntsager i en krukke lag, fylder rummet i beholderen fyldningsvægt.
 4. Denne opskrift syltede tomater involverer hælde koldt saltvand, som under indflydelse af varme skræl på frugter briste. Inkuber præform ved stuetemperatur i en til to dage, og derefter opbevaret i køleskab.

Saltede cherrytomater: opskrift hurtige og originale snacks

Små frugter er specielt attraktiv, når de ansøger om et bord, og kog hurtigere. Gennembore dem flere steder en tynd nål og sted i en glaskrukke. Derefter hældes den varme brine tomater, bestående af en liter vand, halve spiseskefulde salt, en spiseskefuld sukker gvozdichek mere, fem eller seks ærter sort peber hakket hvidløgsfed og to spiseskefulde friskpresset citronsaft. På dag efterlade en krukke ved stuetemperatur og derefter placere i køleskabet. Efter endnu en dag snack klar.

"tør" opskrift saltet tomater med krydderurter

Meget original måde er at forberede frugten uden brug af vand. Tag som en beholder til saltning emalje gryde eller plast spand. Tomater kan tages som den fuldmodne, og meget grønt. Nylige bedste forskårne plader. Lægge en frugt beholder, overbrusning salt og en blanding af hakket frisk dild (sammen med blomsterstande), peberrod blade, hakket chili og hvidløg. Det sidste lag at være salt, en minimal tykkelse på to til tre centimeter. Dæk beholderen med et låg og opbevares på et køligt sted. Efter to eller tre dage, kan du optage en prøve. Nyd friske lækre pickles!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.