HjemlighedHavearbejde

Cherrytomater - Delikatesse grøntsager

I de seneste år blandt tomatens elskere er kirsebærtomater i stor efterspørgsel. Tilsyneladende fremmes dette ved reklame, hvor denne tomat ofte blinker, og selvfølgelig de smukke smagskvaliteter af dette produkt. Udseendet af en sådan tomat skyldes eksperter fra Israel, de skabte en række sådanne tomater, som kan udvikle sig i tørre og varme klimaer.

Resultatet af deres arbejde var tomater af lille størrelse og vægt, der havde de bedste kvaliteter af forskellige sorter. Kirsebærtomater i frisk form er en glimrende skål, de bruges som komponenter i salater, fra dem er grøntsagsassortimenterne tilberedt og selvfølgelig dåse. Deres popularitet er tydeligt. Ud over det attraktive og usædvanlige udseende er tomater også nærende og velsmagende, de indeholder en masse sukker, forskellige vitaminer og mineraler.

Mini-tomater er et godt produkt til enhver madlavning, de er meget glad for ikke kun gourmeter, men også børn. Derudover bruger kulinariske designere dem til at dekorere en række retter, meget meget kirsebærene ser appetitvækkende ud. I oversættelse fra engelsk "kirsebær" betyder kirsebær, så de kaldes ofte "kirsebær" tomater. For nylig er de blevet brugt som prydplanter, det er nødvendigt at give kredit, planten med en børste af tomat "kirsebær" ser godt ud i potter eller blomsterpotter.

En af dem, tomat Cherry Cherry Red refererer til prydplanter. Dens interessant dissekerede løv og lange smukke børster giver designere et glimrende felt for enhver fantasi. Tiden for den fulde udvikling af denne sort er omkring 95 dage. Cherrytomater tilhører gruppen af tidlige modne tomater, de kan være ovale eller dråbeformede, og også i form af et hjerte. De tolereres godt af varmen, bosatte sig i regioner, hvor der er meget varme og solskin om sommeren.

Ikke mindre interessant er tomat Cherry Ira, modningen er omkring 90 dage, planten er kort, men meget produktiv. Frugterne har fremragende smagskvaliteter. Kirsebær sorter er blevet et alternativ til traditionelle tomat sorter. De har en række fordele i forhold til konventionelle sorter af tomater, indeholder meget flere forskellige mikroelementer, der er nødvendige for den menneskelige krop. Agroteknologi til dyrkning af Cherrytomater er næsten den samme som for de fleste tomater, selv om der er nogle små nuancer.

Hybrider og sorter af kirsebær dyrkes i det åbne land, drivhus og balkon. På trods af at tomater er determinative (semi-determinative) og inter-terminal, har de alle brug for en strømpe, for at forhindre frugt i at komme i kontakt med jorden og reducere frugtens forureningsgrad.

I marts, så sædvanligvis tomatplantager, efter såning er det nødvendigt at hælde varmt vand, de første skud optræder senest fem dage. Efter dette skal du periodisk løsne og vandse skudene. Glem ikke om rettidig introduktion af komplekse gødninger.

I et drivhus, og endnu mere i jorden, plantet efter frosten er gået. Under modningen af kirsebær skal du kontrollere jordens fugtighed, undgå udtørring og selvfølgelig vandlogning. Under høsten for at overvåge graden af modning af frugter er det uønsket at høste umodne frugter, tk. Dette kan påvirke deres smag. Til dyrkning af Cherry på balkonen, skal du vælge specielle sorter, tilpasset disse forhold.

Kirsebærtomater giver en god høst, frugterne modner næsten samtidigt. Frugterne af planten forbruges frisk, du kan salt, marinere og bevare.

En række lastbilbønder, der ikke ønsker at dele med deres "kæledyr" selv efter årstiden, transplanterer planterne i særlige potter og placerer dem på vindueskarmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.