SundhedPræparater

'Genferon Light'

"Genferon Light" produceres i form af vaginale og rektale suppositorier. Medikamentet er et immunmodulerende middel med antiviral virkning.

"Genferon Light" er en kombination stof. Mekanismen af antivirale, antibakterielle, immunmodulerende og antipoliferativnogo virkninger på grund af tilstedeværelsen af medikamentet i sammensætningen af det rekombinante humane interferon alfa-2-b. "Genferon Light" har lokal og systemisk aktivitet.

Immunmodulerende egenskaber manifesteret i forøgelsen af cellemedierede reaktioner i immunsystemet. Dette øger dens effektivitet med hensyn til celler og deres parasitter gennemgår malign transformation. Den antivirale virkning skyldes aktivering af visse intracellulære enzymer, langsom replikations.

Under indflydelse af interferon aktiverer hvide blodlegemer til stede i hvert lag af slimhinden. Samtidig stimulere deres deltagelse i fjernelsen af arnesteder for sygdom. Virkning af Interferon hjælper med at genoprette produktionen af sekretorisk immunglobulin.

Del af forberedelsen "Genferon Light" taurin stimulerer den regenerative og normalisering af metaboliske processer. Desuden er denne komponent har immunomodulerende og membranstabiliserende virkning. Taurin er en potent antioxidant og kommer i kontakt direkte med de aktive oxygen former, overdrevne indhold stimulerer udviklingen af patologier. Endvidere komponenten involveret i forlængelse af den biologiske aktivitet af interferon, og dermed forbedre virkningen af at anvende medikamentet.

Indikationer for brug af stoffet er infektiøse og inflammatoriske sygdomme i urinvejene af kvinder og børn, der ikke eksklusive gravid. Endvidere er medikamentet betegnet som udgør den komplekse behandling for at slippe af andre infektiøse virale læsioner.

"Genferon Light": brugsanvisning

Lægemidlet kan administreres som et vaginalt eller rektalt. Dosering, administrationsvej, og varigheden af den terapeutiske naturligvis valgt specialist genstand for det kliniske billede og patientens alder.

I akutte infektiøse-inflammatoriske processer gange dagligt rektal suppositorieformulering én "Genferon Light" er opført i urogenitalkanalen for børn. Instruktion involverer tolv intervaller for varigheden af terapien i ti dage.

I infektiøse og inflammatoriske tilstande i urogenitalkanalen af gravide patienter ved indgivelse vaginalt producere suppositorium to gange dagligt. Intervallet mellem behandlingerne - Twelve timers varighed af ansøgning - i ti dage.

Til behandling af infektiøse og inflammatoriske patologier ikke-gravide kvinder introduktion, betragtning af arten af den patologi, udføres vaginalt eller rektalt. Procedurer anbefales to gange om dagen, hver tolvte time. Varighed af kurset - ti dage. Ved tilstedeværelse af dvælende former for narkotika er givet i en dag tre gange om ugen i stikpille for én - tre måneder.

Typisk lægemidlet tolereres positivt. Men i nogle tilfælde sandsynligvis allergiske reaktioner vist brændende og kløe i skeden. Typisk er disse begivenheder er reversible og forsvinder i løbet af de tooghalvfjerds timer, efter seponering af lægemidlet. Yderligere behandling diskuteres med en specialist.

Den praksis blev ikke observeret farlige eller alvorlige bivirkninger. Kan omfatte tilstand typisk ved brug af alle typer af interferon alpha 2b. Disse omfatter feber og svedtendens, kulderystelser, appetit lidelser, hovedpine, led- og muskelsmerter, træthed, og trombocyt leykotsitopeniya. Det skal bemærkes, at den ovennævnte fænomen ofte karakteriseret ved ud over den daglige dosis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.