Mad og drikkevarerOpskrifter

Amaranth mel: jo mere det er værdifuldt

For vores tid er præget af søgen efter alternative mad ved at opfinde nye eller genoplive glemt. Disse omfatter amaranth mel og olie, som er populære over hele verden. De er meget nyttige og kost egenskaber, så de anvendes af dem, der fører en sund livsstil. Også produkter fra amaranth, som regel til stede i den vegetariske kost. For os er disse produkter ikke endnu udbredt, men den generelle fremme af sund livsstil bør få dem til at blive vist på vores bord. Man bør være opmærksom og olie, mel og amarant. Men vi ønsker at fremhæve i denne artikel, nemlig mel, da i kraft af sin mission, det er mest praktisk.

Amaranth mel, hvad der er og hvad der er værdifuldt

Amaranth - er den urt af antallet af korn, der vokser i Sydamerika. Det tjener som en kilde til mel og olie, der er almindeligt anvendt i madlavningen. Amaranth mel med egenskaber markant forskellige fra melet traditionelle hvede. Det er for det meste, at almindelig mel er en kilde til hurtige kulhydrater, som henholdsvis er absorberes hurtigt og så hurtigt deponeret alt er ikke behager os et sted i form af fedt. Som en del af den samme amaranth mel er til stede et komplekst væv, der i det væsentlige absorberes af kroppen. Kommer fra ham, det fejer som en kost, alle giftige 'snavs', giftige stoffer, som den. Desuden kan produkterne af amarant indtages i store mængder, uden frygt for fedme.

Amaranth mel: brug af produktet

I det en hel masse næringsstoffer og elementer, der er gavnligt for kroppen og sundhed. Generelt amarant mel er et terapeutisk og profylaktisk mod sådanne sygdomme:

- Øget kolesterol;

- atherosklerose;

- cancer processer;

- diabetes, metabolisk ubalance;

- leversygdom;

- sår, ridser, skader på huden (svampen, herpes, forfrysninger, liggesår, sår og brandsår af forskellig oprindelse);

- forstyrrelser i seksuelle aktivitetsområde: nyttige måltid for kvinder og mænd (især for dem, der lider af impotens), kvinder lindrer også præmenstruelle og overgangsalder;

- aldring, overtrædelse af hormonelle og immunforsvar.

Disse egenskaber giver følgende elementer: vitamin A, D, E, B (1,2), methionin, calcium, magnesium, phosphor. Desuden amaranth er en værdifuld kilde til vegetabilsk protein, hvis struktur er mest egnet for den menneskelige krop. Derfor er det nødvendigt for små børn, gravide og ammende kvinder. I endnu indeholder amaranth mel et element, såsom squalen. Det beskytter celler mod toksiner angreb har immunmodulerende, regenererende og foryngende egenskaber. Er en kraftfuld antioxidant, det hjælper til at normalisere kolesterolindholdet i blodet.

Amaranth mel: opskrifter fra hende

æbleskiver

Ingredienser: Mel - 1 spsk. l, kanel -. 1 tsk honning - .. 2 spsk. l, vand -. 100 ml, trækstyrke olie. - 2 spsk. l citronsaft -. 2, art. l., nødder, bagepulver.

Hvordan til at lave mad

I en skål, blandes sammen mel, bagepulver, kanel og nødder. Den anden - vandet, citronsaft, honning og smør, rør. Bland mel, og rør grundigt. Spred dejen på en varm stegepande spiseskefuld. Hvis det er thickish, tilsæt derefter vand.

Brød lavet af amaranth mel med bananer

Ingredienser: 1 spsk. hvedemel / s, 0,5 art. amaranth mel, 1 time. l. sodavand, 2 æg, 100 g smeltet smør, 50 g honning, vanille, nødder 100 g, 100 g bananpuré.

Hvordan til at lave mad

Bland mel og amarant sædvanlige. Tilsæt natron, rør. Pisk æg kombinere med honning og smør, selv slå op igen. Tilsæt blandingen til melet, vanille smag og sætte banan puré. Der omrøres, indtil en pasta og hæld nødder. Ovnen i form i ovnen ved 175 grader i mindst 60 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.