SundhedPræparater

Fiskeolie til børn - en kilde til sundhed

Om fordelene ved fiskeolie har længe været kendt. Bare det tidligere Sovjetunionen voksede mere end en ny generation af børnelæger og forældre, som er mere fortrolig fod "Akvadetrim" og "cholecalciferol" snarere end udtrykket "fiskeolie". I UV-frie periode, nemlig efterår og vinter og forår, moderne læger anbefaler, at børn tager D3-vitamin. Men hvorfor er det så mindelighed glemme, at forebyggelse for at bekæmpe rakitis tidernes morgen menneskeheden har ført til brugen af fiskeolie?

Meget vigtigt er fiskeolie til børn. Først og fremmest på grund af sin naturlighed. Højt indhold i fiskeolie kompleks PUFA (polyumættede fedtsyrer) omega-3 gør det til et af de mest værdifulde produkter til menneskelige organer og organ systemer såsom hjernen, det kardiovaskulære og nervesystem. De er uundværlige, som den menneskelige krop ikke kan producere dem på egen hånd, men de gør i dette tilfælde kan kun med mad.

Talrige undersøgelser har vist, at et højt indhold af fiskeolie omega-3-kompleks forbedrer funktionen af hjerneceller og aktiverer dannelsen og udviklingen af væv. Det betyder, at der er en formation af intelligens og øget udvikling af barnet i en tidlig alder.

Børn udsættes for syndromet opmærksomhed underskud og hyperactivity disorder, under indflydelse af komplekset modtagne omega-3 viste signifikant bedre resultater i kognitiv aktivitet og disciplin. Dette er fordi mængden nedostatonoe trænge ind i kroppen af polyumættede fedtsyrer fører til hyperaktivitet, angst, raserianfald, impulsivitet og søvnforstyrrelser. Fiskeolie til børn med denne diagnose - det er en reel flygte fra nervøsitet og uopmærksomhed.

Men vi må ikke glemme, at PUFA'er ud over fiskeolie indeholder en enorm mængde af vitaminer, og dens vigtigste arv er vitamin A og D, de er fedtopløselige kun kan erhverves med fedt. Vitamin A fremmer vækst og udvikling af barnets krop, har gavnlige virkninger på vision og normaliserer huden. D-vitamin i naturen er meget sjældent, kun i små mængder i æg og smør mælk. Men i en stor mængde i leveren ocean fisk, som er kilden til fiskeolie. I en meget lille mængde af D-vitamin kan producere selv menneskehud, men det er kun 20-25% af de krævede standarder. Derfor med henblik på at normalisere calcium og fosfor metabolisme og forebygge rakitis, vitamin D administreres til børn i efterår-vinter-forår periode. Men fiskeolie til børn - det er ikke kun forebyggelse og behandling af engelsk syge og beriberi, og tackle en langt bredere vifte. Det ligger mulighed for at udelukke den respiratoriske sygdom i akut og kronisk form af fremskyndet sårheling og en række andre problemer løsninger. Undersøgelser, der blev gennemført for at sammenligne forskellige befolkningsgrupper har vist, at indbyggerne i Grønland, der spiser mad i en masse fede fisk, er der praktisk taget ingen hjertekarsygdomme og aterosklerotiske forandringer. Bedre end de andre grupper var blodtryk og hjertefrekvens. Og er det ikke de mest demonstrative argumenter for brugen af fiskeolie? Derfor det skal først og fremmest, at udnævne gravide og ammende mødre.

Selvom bør anvendes fiskeolie til børn efter samråd med din børnelæge, er der stadig nogle ordninger, der foreskriver dets anvendelse. For eksempel bør et barn under en alder af 1 år til sin fire-ugers alderen, stigende til 3-5 falder til 1 tsk, en til to teskefulde bør indtages i 2 år, i en alder af 3-6 år på en dessertske. Børn, der er ældre end 7 år og voksne - 1 spsk to eller tre gange om dagen. Blandt moderne medicin er der en doseringsform som fiskeolie kapsler til børn. Hun klarer med problemet med doseringen og motivationen af barnet modtager lægemidlet.

Som en generel regel, bør tage fiskeolie udføres 2-3 måneder med en vis pause mellem kurser. Du kan, hvis det er nødvendigt, for at gentage det en gang om måneden. Men vores moderne tempo i livet, selvfølgelig, ville være mere acceptabel dosisform, som er under implementering fiskeolie - for børn i kapsler. Og ikke kun for dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.