SundhedSygdomme og betingelser

Hvad kan du spiser postpartum ammende mor: hvilke produkter er nyttige?

Graviditet lægger de hårde betingelser for den fremtidige mor. Evil læger kappes sige, hvad man ikke skal gøre, spise og drikke under graviditeten, og derfor ofte indbyrdes forbundne fremtidige mødre drøm: "Og her er jeg efter fødslen den første ting spiser ...." Naiv, de bare ikke klar over: en liste over, hvad der kan være spiser postpartum ammende mor, meget lavere end listen over graviditeten. Og det er forståeligt.

Selvfølgelig, umiddelbart efter fødslen sjældent nogen der nogen tanker om mad - alle de forhåbninger stiles kun til ham, bare født nye lille mand, hvor her til at tænke på frokost eller middag. Ja, og valget af en bestemt hospital mad, som serveres på hospitalet, ikke forlader. Men her går en uge efter fødslen, mor og barn er hjemme, og det viser sig, at alt det, du spiser, ikke kan barnet: han begynder at lide af maven, sove dårligt, han har en diatese og diarré, eller alle på én gang. Og, selvfølgelig, den unge mor tvinger det tilføjer ikke.

Derfor, selv før fødslen af et barn er bedst at rådføre sig med din læge, kan du spise efter fødslen ammende mor. Disse lister hver professionelle variere. Men det er muligt at udlede generelle tendenser. Først, selvfølgelig, bedre til at udelukke den første gang, junk food - svækkede krop mødre bør han komme sig, og selv fodre barnet. Derfor bør maden være nærende og sund. Da modermælk er alt, hvad du spiser, så husk: de mere skadelige stoffer anvendt den person du er, jo mere de får dit barn.

Hvad kan du spise efter fødslen ammende mor? Denne grøntsag, kylling, kalkun og kanin, samt en række korn, mælkeprodukter og frugter i små mængder. Alle disse produkter bør ikke være stegt - barnets krop kan ikke hurtigt fordøje et tungt måltid. Af denne grund er det nødvendigt at opgive den overskydende krydderier, salt og sukker i maden. Nogle børn kan ikke lide smagen af mælk med løg eller hvidløg, så uanset hvor ked af det, disse grøntsager er også bedre til at udelukke fra kosten i første omgang. Og ingen tvivl om, at forbuddet gælder for alkohol, mel og konfektureprodukter.

Hvad kan du spiser postpartum ammende mor, og fra hvad er at nægte? I kosten, desværre, ikke omfatter følgende fødevarer: bønner, kål, pickles, svampe. Disse fødevarer er svært at fordøje, og kan bidrage yderligere til gasning af barnet, så det er bedst at glemme alt om dem endnu, selv om deres anvendelse i hverdagen ikke er i tvivl. Desuden begrænser de fødevarer, der kan forårsage allergiske reaktioner hos dig selv og barnet: nogen røde grøntsager og frugter, citrusfrugter i store mængder bær - det er bedre at komme ind i kosten senere.

Den grundlæggende regel for ammende mødre bør være følgende: at komme ind i menuen, nye produkter skal gradvist vænne sig til, hvordan dit barn vil reagere på dem. Det er bedre, hvis sådanne varer af måneden vil der ikke være mere end en eller to, tro mig, du stadig har tid til at spise livretter når stop-amning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.