FinanserRegnskab

Hvad er formålet med afregning af betalingsordrer?

Hver dag går mange penge gennem banker. Kunder af disse finansielle institutioner låner penge, afregner lån, betaler for varer og tjenester osv. Osv. Men på hvilken måde sendes kommandoer for at sende penge, hvor finder banken ud adressaten? Det viser sig at alt er blevet udarbejdet i lang tid: for dette er der beregninger af betalingsordrer.

Dette dokument er i virkeligheden rækkefølgen af ejeren af den nuværende konto for gennemførelsen af en operation, og det har selvfølgelig sine egne karakteristika. Banken har, efter at have modtaget en sådan ordre, forpligtet til at overføre det angivne beløb til den konto, der er angivet i instruktionen. I dette tilfælde anvendes kun de midler, der er angivet på kontoen. Tidspunktet for denne transaktion var tidligere afhængig af mange faktorer og kunne være dage eller endda uger. Nu med indførelsen af det elektroniske dokumenthåndteringssystem er det blevet reduceret til flere timer, og nogle gange endda minutter.

Hvilke transaktioner afregnes?

Hvis du grupperer alle operationer efter typer, kan du se, at betalingsordrer er lavet af:

  • For varer, produkter, tjenesteydelser eller fremstillede værker
  • Betalinger til budgetter på alle niveauer og til forsikringsfonde
  • Ved betaling af lånets hovedbeløb og renter heraf
  • På deponering af midler til indlånskonto.

På det første punkt er der muligheder. Spørgsmålet er, at for kunderne er der mulighed for at koordinere med den finansielle institution særlige former for bosættelser:

  • Du kan foretage en forskudsbetaling;
  • Du kan betale for varerne efter forsendelse;
  • Du kan foretage fraktioner i store transaktioner .

Hver gang proceduren forhandles særskilt, og kontrakten, der er indgået af kunden med sin partner, træffes som grundlag. I dette tilfælde bliver banken en finansiel assistent.

Der er endda en sådan form for samarbejde som et kreditkort, når betalinger med betalingsordrer foretages for levering af visse dokumenter ( konnossementer , konnossementer mv.), Der bekræfter virkeligheden af kontraktvilkårene. Her spiller banken generelt en dominerende rolle. I den russiske praksis skete det dog ikke af en grund: Finansdisciplinen er meget lav.

Principper for udfyldelse af betalingsordre

En betalingsordre er et af de dokumenter, for hvilke der er en standardformular (Form 0401060) og strenge krav til korrekt opfyldning. En prøve model blev udviklet og godkendt af Den Russiske Føderations centralbank. Enhver korrektion eller endog en forkert skriftlig underskrift af den ansvarlige person er fyldt med returneringen af instruktionen til revision. På grund af dette har betalingsplanerne gentagne gange mislykkedes.

På nuværende tidspunkt foretages betalingsordrer via elektroniske tjenester kaldet "bankklient". Det er bemærkelsesværdigt, at hver bank udvikler og bruger sine beskyttede programmer. De rapporteres kun for udveksling af kundernes penge og de oplysninger, som Centralbanken har godkendt. Betalingsordreformularerne lagres også i computerens hukommelse. Det er fortsat at udfylde den virtuelle formular, at bekræfte den med en elektronisk signatur og sende den til banken, efter at have modtaget en bekræftelse af operationen som svar.

Dernæst går betalinger med betalingsordrer i overensstemmelse med følgende skema:

  • På grundlag af instruktioner skriver køberens bank af pengene fra kontoen;
  • Han sender også en betalingsordre og midler til modtagerens bank.
  • Modtagerens bank overfører penge til sælgerens konto på grundlag af den modtagne instruktion.

Afslutningsvis bemærker vi, at med al denne beregningsmetodes bekvemmelighed og hastighed er det endnu ikke muligt at undgå papirarbejde. Regnskab kræver stadig bevarelse af oplysninger om handlinger udført på papir. Det er godt, at de sendte ordrer stadig er der. Men her skal uddragene fra banken stadig gå til finansinstituttet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.