FinanserRegnskab

Typer af materiale aktiver opgørelse

Lagerstyring er nødvendigt for bogføring af materielle aktiver i virksomheden, de finansielle forpligtelser i selskabet. Proceduren gør det muligt at kontrollere, hvordan usande økonomiske transaktioner afspejles i regnskaber.

lagerfunktioner:

• Konto. Metodisk regnskab element;

• kontrol. Selve metoden (eller reelle) kontrol af en ansvarlig person af materialet og kontrolcifre værdier bevarelse i god kvalitet.

I henhold til artikel 12 i forbundsloven af Den Russiske Føderation "On Regnskab" indeholder specifikke tilfælde, hvor opgørelse af de materielle værdier:

• overførsel / salg / leje af ejendommen,

• udarbejdelse af regnskaber for året

• fyring / leje af materialet ansvarlig officer,

• force majeure

• Identifikation af de faktiske omstændigheder i tab, skader, tyveri af materielle aktiver,

• likvidation af den virksomhed / selskab.

Hertil kommer, at organisationen / virksomheden forpligtet til at udføre en planlagt oversigt over de vigtigste materielle aktiver i selskabet, aktiver under en større revision af bygninger virksomheden, lagervarer, bank lån, overtræk, lån, penge i regnskabet, beregninger og andre balanceposter tegner.

Typer af opgørelse på grundlag af: planen (månedligt, for årsrapporten) og ikke-planlagt (uden tidsplanen for, eller på anmodning fra myndighederne) opgørelse. Altid skal godkendes af nærmeste leder af virksomheden.

Former i form af opgørelse: fuld (alle typer af fast ejendom, midler, konti med banksektoren) og ufuldstændige (visse typer af ejendomsselskaber), afholdes efter behov.

Typer af fuldstændigheden af opgørelsen: tilfældige (en af de sæt lagervarer) eller kontinuerlig (alle sorter af navne på værdier).

Typer af opgørelsesmetoden: naturlige (direkte observation af lagervarer) og dokumentar (tjek den fulde dokumentation for tilstedeværelsen eller fraværet af genstande af værdi).

På baggrund af ovenstående, at lagervarer i den resterende del af varebeholdninger begyndte at danne den nødvendige finansielle kontrol og giver ejeren af virksomheden har behov for pålidelig information om status og tilgængelighed af ejendommen og tjener som et middel til at beskytte selskabets interesser i tilfælde af uretmæssig handlinger gerningsmanden.

Identificeret i opgørelse faktiske forskelle mellem den faktiske tilstedeværelse af ejendom og dokumenteret regnskabsdata øjeblikkeligt afspejles i regnskabet for balancen regnskab bogholderi af materielle aktiver i følgende rækkefølge:

• Identifikation af overskydende ejendom er dokumenteret, svarende til det overskydende beløb krediteres de finansielle poster i selskabet nogensinde haft en forhøjelse af midlerne;

• Identifikation af mangel på ejendommen, eller skader relateret til produktionsomkostningerne (hvis faldet i det normale område), der overstiger accepterede normer - består af de ansvarlige.

Proceduren for at gennemføre en opgørelse over enhver virksomhed eller virksomhed indebærer oprettelsen af en særlig, permanente kommissioner bestående af:

• et selskab direktør eller dennes stedfortræder;

• Leder af de reviderede enheder eller regnskabschef;

• de selvstændige, ikke bære ansvar.

Sammensætningen af revisionsudvalget af opgørelsen bør omfatte de mest erfarne medarbejdere, der besidder viden om fortegnelserne ejendom, rækkefølgen af dannelse på kontrol produktpriser der ejer den primære konto.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.