Hjem og familieHelligdage

Jubilee af virksomheden på russisk

For jubilæer kan behandles forskelligt. Du kan ignorere dem, og du kan fejre en højtidelig og pompøse. Det er, når det kommer til årsdagen for én person, men hvis på spil, er holdingselskab for jubilæet, er spørgsmålet ikke diskuteret. Ikke fordi det er accepteret, og ikke fordi de ønsker at tilbringe en munter aften i selskab. Enhver virksomhed jubilæum - år, ti eller tyve år - resultatet af flittige arbejde af hele holdet og alle de ansatte har ret til at nyde deres resultater og lykønsker hinanden i en festlig stemning.

Selvfølgelig, om aftenen kan ikke undvære opsummering, uden at lytte til de rapporter med masser af tørre tal, uden diskussion, planer og perspektiver. Men dette selskab er ikke begrænset til jubilæet. Lad os bare definere - hvad er det og hvordan det adskiller sig fra enhver anden ferie? Virksomheden jubilæum, selv de mest beskedne - skala begivenhed, en bestemt linje, så for mødet bør tages meget omhyggeligt og ømt.

Dette er en alvorlig og fuldt ud berettiget grund til at gøre en god ferie til alle medlemmer af det team, der har fortjent det ved deres uselviske arbejde, ansvar og seriøs indstilling. På årsdagen, kan du invitere dine kunder, hvilket viser, at hans gode disposition over for dem. Det samme vil du demonstrere til sine konkurrenter dens stadigt voksende magt.

Godt udført af virksomheden jubilæum - et mål for stabiliteten af din virksomhed. Det er nødvendigt at foretage en højtidelig og mindeværdig for alle. Først og fremmest er der et spørgsmål: "Hvor skal vi sætte denne fest" Med sit bedste restaurant i din by, kan du bruge de tjenester af forstæder restauranter eller nat klubber.

Hvis din by har en sejlbar flod, skal du føre firma jubilæum om bord på skibet. Tro på, at en sådan en ferie at huske. Vær forsigtig med smukke buketter og kurve af blomster til deres medarbejdere, partnere. Organisering selskab jubilæum, er det nødvendigt at overveje alle detaljer. Nødt til at bekymre sig om tilstedeværelsen af professionelle fotografer, som viser en vigtig begivenhed.

I mange virksomheder, der er en god og meget god tradition, når medarbejderne alle sammen eller individuelt af årsdagen for virksomheden udarbejdet en gave.

Til stede for virksomhedens jubilæum bør være særligt, hvis blot fordi det ikke er for én person, men for hele holdet. Der er et sted for kreativitet. På spørgsmålet om at vælge den bedste fremgangsmåde kollektivt, så som et resultat af den offentlige diskussion af massen af optionerne vil blive valgt den mest optimale.

Fra det sæt af ofte anvendte, men ikke har mistet deres oprindelige gaver, kan du vælge en interessant idé. Det er ganske original og møder højtidelighed i øjeblikket. Til stede på virksomheden årsdagen for dens ledere en kollektiv portræt af alle medarbejdere med deres ønsker til jubilæet. Dette portræt kan oprettes på grundlag af individuelle billeder, og du vil ikke nødt til at samle alle sammen for at posere for kunstneren.

Det har længe været brugt, men ikke desto mindre en win-win - uddele tegneserie erindringsmønter medaljer bestilt specielt til jubilæum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.