Hjem og familieGraviditet

Yoga for gravide kvinder (2 sigt). Fitness for gravide kvinder (2 sigt)

Graviditet - den mest fantastiske og vigtig periode i livet for en kvinde. På skuldrene af den vordende moder hviler et dobbelt ansvar - for deres egen sundhed og liv, og liv og sundhed i fremtiden baby. Derfor under graviditeten er meget vigtigt at holde dig i god fysisk form, fordi foran for at vente på en alvorlig prøve - fødsel. Desuden kan fysisk aktivitet være med til at bevare en smuk figur efter fødslen.

Sport for vordende mor

Gravide kvinder er vigtigt at finde sig selv et sæt af øvelser, som vil give energi, velvære og vil være sjovt.

Vordende mor nyttige lange ture. For at drage fordel af dem var det maksimale, skal du passe på komfortable sko, der vil forhindre træthed ben. Meget effektiv gå op ad trappen. Du er nødt til at trække vejret gennem næsen og udånding langsomt, og stå oprejst, da denne membran arbejder mere aktivt, hvilket er meget vigtigt for en hensigtsmæssig udvikling af fosteret.

Ikke alle sportsgrene er egnet til gravide kvinder. Stærkt kontraindiceret: langvarig cykling, roning, aktiv aerob dans, skiløb, skøjteløb og ridning, nogen øvelser, der kræver overdreven strækning eller pludselige bevægelser, såvel som dem, hvor stærkt bøjet tilbage.

Hvornår skal begynde at øve

Det bedste tidspunkt at begynde at udøve - det er det andet trimester. I løbet af denne periode, den optimale øvelse for kvinder er et fitness, især nyttig er yoga for gravide kvinder. 2 trimester - er en gylden tid for den vordende mor. Toxemia og pludselige humørsvingninger er overstået, har det meget bedre end i begyndelsen af graviditeten, og så er det tid til at gøre dem, for at styrke deres helbred og forberede den kommende fødsel. Glem ikke, at belastningen skulle være moderat, men konstant.

Egnethed til den vordende mor

Undgå åreknuder, ødemer, forbedre stemningen og sove, lændesmerter, styrke bækkenbundsmusklerne og forberede kroppen til fødslen kan hjælpe egnethed til gravide kvinder. 2 trimester - den sikreste og mest gunstig periode for sådanne aktiviteter, hvis alle forløber uden komplikationer.

Træning i vand - en af de bedste former for motion for gravide kvinder. Klasser i poolen styrke rygmuskler og pressen, huden bliver mere elastisk. Forbedring af blodcirkulationen i brystet, svømning fremmer god amning efter fødslen. Dykning forbereder en mangel på ilt til barnet under fødslen forhindrer føtal hypoxi.

En stor mulighed for at forberede sig til fødslen fitball er for gravide kvinder. på bold øvelser bidrage til at holde fleksibiliteten i rygsøjlen, hvilket gør leddene mere mobil, træne bækkenbundsmusklerne. Desuden er det en fremragende forebyggelse af hæmorider.

Fra cardio kun to er egnet til selvstudium. Du kan gå til fods flere gange om ugen i 30-40 minutter. Prøv at holde en jævn tempo og på en sådan hastighed, der giver dig mulighed for at svede lidt, trække vejret dybt. Du kan gå stavgang.

En anden mulighed - er at udøve hjemme på ellipsetræneren. Arbejdet med det praktisk at seks måneder. Vælg at øve tilstand med en lav til middel intensitet, flyt pedalerne skal justeres, således at der under en træning, behøver du ikke røre maven af maskinen.

Et par enkle fysiske øvelser for gravide kvinder, der kan gøres i hjemmet:

1. Mahi ben. I en udsat position på den side af underbenet bøjes og rette toppen. Vi udfører flere elevatorer ben, som er øverst. Så du skal rette det øverste ben i luften, trækker hendes bund lige ben. Gentag, skiftende sider. Denne øvelse styrker musklerne i stor intern og laterale overflade af låret.

2. Planck. Hold rem på plads på tæerne og underarme i et par vejrtrækninger. Motion styrker musklerne i ryggen, pressen og hænder.

3. En af de mest effektive øvelser for gravide udføres i en positur havfrue med armene strakt opad. Hænder sænkede skiftevis hovedet. Denne øvelse styrker god bryst.

4. Perfekt slapper sådan positur: ballerne er i hælene på dem. Strakt frem, er det nødvendigt at forsøge at røre ved hans pande mod gulvet. Når du udfører øvelserne maven falder på gulvet mellem hans knæ.

safe Fitness Regler

I løbet af denne periode, skal du vælge øvelserne korrekt, lyt til din krop og ikke misbruger den fysiske anstrengelse. Fitness vordende mor vil være nyttigt i visse enkle, men meget vigtige anbefalinger.

- Hold styr på pulsen, det bør ikke overstige 130 slag i minuttet. Når takykardi forværrer blodforsyning, og fosteret mangler oxygen.

- Aktiviteter, der kan føre til fald og skader, der er kontraindiceret til gravide kvinder.

- I forliggende moderkage, anæmi af enhver oprindelse, samt at der er en risiko for abort endda forbudt opladning for gravide kvinder. 2 trimester i sådanne situationer skal ske roligt og uden unødig stress.

- Hvis der under sessionen er der en stærk træthed, er der forskellige smerter, åndenød eller kvalme - uddannelse bør stoppes med det samme.

- Det er nødvendigt at vælge de øvelser for gravide kvinder korrekt. 2 trimester - periode uegnet til træning liggende på ryggen, da der i dette tilfælde de øgede dimensioner i livmoderen begynder at presse på vena cava. Nedbrydning på grund af denne blodforsyning kan føre til besvimelse kvinde og barn vil opleve en mangel på ilt.

- Øvelser på maven bør udelukkes så godt. Resultatet kan være dårligt blodomløb, hvilket øger risikoen for spontan abort.

- Det er nødvendigt at tage sig af høj kvalitet sportstøj, som vil hjælpe beskæftige sig med komfortabelt. Der bør lægges særlig vægt på brystet, på grund af den øgede størrelse og øget følsomhed af visse bevægelser kan forårsage smerte.

Kontraindikationer for motion

Fitness for gravide kvinder er ret forskellige. Enhver kvinde kan vælge, hvad der er rigtigt for hende: aerobic, vand aerobic, yoga, åndedrætsøvelser, og andre.

Men vi skal huske om nogle kontraindikationer:

- kroniske sygdomme, sygdomme i det kardiovaskulære system, som er i det akutte stadium;

- inflammatoriske og infektiøse sygdomme, som forekommer særligt akut under graviditet;

- i alvorlig toksikæmi;

- en meget farlig øvelse for gravide kvinder med forhøjet blodtryk;

- Du må ikke udøve når hypertoniciteten af livmoderen, blødning fra livmoderen.


Yoga for vordende mor

En vidunderlig måde at forberede dig til at møde fremtiden barn, at skabe gunstige vilkår for en harmonisk udvikling af de krummer for at forbedre deres fysiske og psykiske tilstand er yoga.

Den mest hensigtsmæssigt på nuværende tidspunkt er en særlig yoga for gravide kvinder. 2 trimester - den bedste tid for sådanne aktiviteter. Komplekset af øvelser for gravide kvinder har ikke den køre liggende på ryggen. Hovedsageligt fokus på ordentlig vejrtrækning og evnen til at slappe af, hvilket er meget gavnligt for mor og for barnet.

Et andet plus af disse undersøgelser - er, at efter dem, vil du ikke føle træthed eller udmattelse. Yoga vil hjælpe dig med at lære at håndtere ikke kun din krop, men også i ånden. Regelmæssige klasser bidrage til at reducere toksicitet manifestationer, reducere risikoen for strækmærker, gør det let at graviditet, fødsel og postpartum periode. Du vil glemme alt om sådanne vanskelige problemer som forstoppelse og hæmorider. Udstrækning og vride, der praktiserer yoga, vil bidrage til at forbedre stofskiftet og fordøjelsen.

Takket være den erhvervede under fleksibilitet og plasticitet, vil den vordende moder være lettere at finde en behagelig stilling under fødslen, og en særlig vejrtrækning teknik vil gøre processen mindre smertefuld. Hvis du ikke er bekendt med denne praksis, kan du prøve yoga for begyndere.

Sådan oplades om morgenen, og varm i løbet af dagen vil nærme sådan en kompleks øvelse:

1. Mountain Pose og liget udgøre hjælpe kroppen slappe af. Først udføres på følgende måde: bliver lige, dræning absolut alle muskler, og derefter slappe af. For at udgøre liget har brug for at ligge på gulvet og forsøge at slappe af hele din krop.

2. Pose træ. Denne øvelse er med til at styrke ben og ryg, giver fleksibilitet af hofter og lyske muskler. I stående stilling, du har brug for at belaste hele kroppen og hænderne trukket op, med fødder trukket ned. Raising hans ben bøjet ved knæet, sætte sin fod på indersiden af låret, skal knæet være rettet mod. Er holdes på plads et par sekunder, derefter vende tilbage til udgangspositionen.

3. Motion "Kat" og "Cow". Kombinationen af disse stillinger perfekt hjælper håndtere stress i ryggen. For at udføre den øvelse, du har brug for at komme op på alle fire, skal hænderne være under dine skuldre, bækken og knæ flugter. Gør 10 vejrtrækninger en dyb indånding og udånder, arch din lidt ned, magnetisek ryggen til gulvet. I denne stilling skal du blive i ti vejrtrækninger. Så spin er buet opad som en kat, og forblive i denne stilling i 10 konti.

4. Posture stol. Fra stående stilling i en Crouch sænke dig selv, så i denne stilling, var det praktisk at være 5 vejrtrækninger. Direkte hænder stiger op, ryggen er lige. Gentag 3-4 gange.

5. Pose helt. Denne øvelse styrker ben og forbedrer kropsholdning. Behov for at sætte sig ned på knæ bragt sammen, fra hinanden fødder. Taz udeladt, så balderne sad på gulvet.

6. Pose Butterfly åbner hofterne og styrker musklerne i bækkenbunden. Sidder på måtten, træk forsigtigt hælen til skambenet, fodsålerne på samme tid behov for at kontakte. Strækker skal være bekvemt i lysken.

Yoga for lungeadministration

Ofte vordende mødre står over for et sådant problem: en fødsel er nær, og krummen ikke ønsker at rulle hovedet ned. Et særligt sæt af yoga vil hjælpe barnet til at tage den mest hensigtsmæssige position. Fremragende effekt giver omvendinger: håndstand i støtte, birk, bro. Men disse øvelser er kun egnet til mødre, der var involveret i før. Yoga hjælper styrke livmodervæggen, hvilket reducerer risikoen for for tidlig fødsel. Under træning forbedrer blodcirkulationen i livmoderen og bækkenet, blive stærkere ryg og ryg muskler. På grund af dette et barn er lettere at bevæge sig i min mors mave.

Et sæt af øvelser for at styrke musklerne i bækkenbunden gør dem mere elastisk, og det bidrager til en lettere passage af barnet gennem fødselskanalen. Hertil kommer, at stærke og stramme muskler efter fødslen hoppe tilbage meget hurtigt.

Særlige yogaøvelser til formål at træne musklerne i mellemkødet og skeden. Dette reducerer sandsynligheden for at rive under fødslen. Hospitalet er meget nyttige færdigheder erhvervet anspændt og slappe musklerne i intime område.

Det bedste tidspunkt for klasser

Ideelt set, du har brug for at begynde at træne selv under fordom. I så fald, hvis du ikke har tid, så på noget tidspunkt i graviditeten vil være nyttigt at en særlig yoga for gravide kvinder. 2 trimester når midsection er ikke særlig stor og være god nok, er den mest gunstige periode for kursusstart.

Glem ikke om forsigtighed

Under udførelsen af asanas bør overvåges nøje for deres tilstand. Enhver ubehag eller smerte - et signal til en øjeblikkelig indstilling af motion. Efter klasser, bør der ikke være nogen sygdom, smerte og andre ubehagelige fornemmelser.

Glem ikke, at udgør på maven gravide kontraindiceret. Undgå steder, hvor det er nødvendigt at bøje tilbage kraftigt. Hvis du føler, at øvelsen kan du ikke råd, kan du læne sig op ad en stol eller væggen. Omhyggeligt følge strække, skal det ske gradvist og forsigtigt. Hvis du ikke har spillet sport før, være opmærksom på de særlige øvelser for gravide kvinder. 2 trimester - et tidspunkt, hvor din krop vil være glat og kraften i tilgivende belastning.

Før uddannelse, der kræves for at rådføre sig med din læge. Selvom yoga under graviditet anses for sikkert, men du skal få en læges godkendelse, fordi kun han kender din sygehistorie og særlige omstændigheder.

Hvis der ikke er kontraindikationer, vil i denne periode kun bruge yoga for gravide kvinder. 2 trimester - et tidspunkt, hvor risikoen for abort er stærkt reduceret, er kvinden ikke oplever kvalme og træthed, har kroppen vænnet sig til den nye tilstand, hvilket betyder, at du trygt kan starte en øvelse program. Indhente, husk at tjekke med din læge.

Funktioner af øvelsen

Under graviditet, bør under opsyn af en kvalificeret træner udføres nogen fysiske aktiviteter, samt yoga klasser. For begyndere skal udvikles et særligt sæt af øvelser som usædvanlig fysisk anstrengelse - er stressende for den kvindelige krop.

Du bør ikke give alt det bedste til den fulde i uddannelse, alt er godt i moderate mængder. Øvelser, hvor fastspændt maven eller for meget pres på bækkenpartiet, bør udelukkes.

Først og fremmest, er begyndt at gøre, er du nødt til at lære at lande problemfrit og vågne op blidt. Glem ikke, at udøvelsen ikke skulle forårsage smerte, er det ikke nødvendigt at belaste unødigt, bør bevægelserne være glat og blød.

Følg de enkle anbefalinger, og motion under graviditeten vil bringe dig kun fordele. Ud over fysisk aktivitet, så glem ikke om korrekt ernæring og drikke særlige vitaminer til gravide kvinder. 2 trimester - en tid, hvor moderen krop oplever et øget behov for vitaminer i forhold til fosterets vækst og udvikling. Gå til deres valg alvorligt før du foretager nogen kompleks, kontakte din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.