Hjem og familieGraviditet

Tranexam under graviditet

beskrivelse

Tranexam - er dækket med en hvid kuvert bikonvekse tabletter. De omfatter sådanne materialer som mikrokrystallinsk cellulose, stivelse natriumstivelsesglycolat, mikrokrystallinsk cellulose, calciumstearat, talkum, kolloidt siliciumdioxid. Sammensætningen af skallen Tranexam tabletter indbefatter talkum, titandioxid, hypromellose og polienglikol 6000. Alternativt kan disse tabletter kaldet traneksanovoy syre. Release pakker af 10, 20, 30 og 50 stykker.

Tranexam - er ikke kun tabletter, men også en klar opløsning, som skal indgives intravenøst. Farven af opløsningen kan være lidt forskellig fra den oprindelige: er en farveløs, let transparent eller med letbygget-brun nuance. Produceret i ampuller hver 5 ml fem af cellulære pakker. Tranexam i opløsning - dette er en analog Traneksama tabletter.

ansøgning

Det er hovedsageligt anvendes som et hæmostatisk, anti-allergisk og anti-inflammatorisk middel. Lægemidlet hjælper med at fjerne Tranexam blødning eller reducerer risikoen for udvikling til et minimum. Læger anbefaler dens anvendelse i den postoperative periode eller bruges til at standse blødninger under selve operationen. Tranexam under graviditet er også tilknyttet læger, hjælper det at stoppe blødninger optrådte, som er fuldstændig uacceptable i drægtighedsperioden baby. Også anvendelsen Traneksama reducerer blødning postpartum og nullifies forskellige allergiske sygdomme såsom nældefeber, atopisk dermatitis og eksem. Tabletterne anvendes kan fjernes i svælget og betændelse i mundhulen: pharyngitis, tonsillitis, stomatitis, halsbetændelse. En opløsning Traneksama anvendes under kirurgi på blæren. Han er godt dokumenteret i behandlingen af sepsis, nekrotiserende pancreatitis, peritonitis, chok, præeklampsi og moderat til svær.

dosering

Doseringsformen af tabletter varierer med sygdommen. Så hvis du forstærket fibrinolizin, bør dosis være op til halvanden gram 3 gange om dagen. Hvis næseblod hele tiden gentages, drik Tranexam en uge tre gange om dagen i et gram. Cervikal operation tjener som påskud for at tage Traneksama op til to uger, tre gange om dagen i et halvt gram. Dosisbehandling kan variere respektive sygdomme. For mere nøjagtigt at bestemme den dosis, ved en given sygdom bør konsultere en læge. Hvis der på en bestemt dosering er synlige forringelser, doseringen er det nødvendigt at gennemgå, hvad gør lægen også.

Tranexam under graviditet og tildeles kun på lægens råd, og selv da først efter en grundig undersøgelse. Indikationerne for dets brug kan tjene som dårlig blodpropper eller en tendens til thrombose. Brugen af et sådant lægemiddel som Tranexam under graviditeten skal overvåges af din læge. I de fleste tilfælde er det gennemført en omfattende behandling, der er forebyggelse af blødninger.

bivirkninger

Tranexam tage under graviditet eller i forskellige sygdomme bør være med forsigtighed, da denne medicin kan forårsage kvalme, opkastning, voldsom diarré, halsbrand. Hans teknik kan være ledsaget af symptomer som døsighed, nedsat farvesyn og vision, svaghed i hele kroppen. Det er værd at vide, og hvad symptomerne er kontraindiceret til brug som brystsmerter og takykardi. Også, hvis du pludselig bruger Tranexam medicin under graviditet er ledsaget af kløe og udslæt, er et sikkert tegn på, at skal ophøre brugen af lægemidlet.

Under alle omstændigheder brug af Traneksama uacceptabel uden recept, da de kan have forskellige bivirkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.