Hjem og familieGraviditet

Det gør ondt, om at føde eller en kort historie om tre slags

Kære piger, kvinder, der planlægger graviditet, og kan allerede være iført en "frugt af kærlighed", hvis du bladre gennem denne form for artiklen, er det nok en mening om fødsel har allerede dannet, og på en negativ måde, men et eller andet sted indeni, sidder i dine primale kvinde hvisker: "Det er ikke ligesom".

I denne artikel vil du ikke finde en regelmæssig medicinsk forklaring på fysiologi fødsel. I det der er kun min personlige erfaring. Måske det materiale forudsat, vil hjælpe dig med at beslutte, om at føde i smerte.

Første fødsel. Det gør ondt, om at føde, når du kommer til noget klar, samt et barn?

Jeg er 19 år gammel. Jeg bor sammen med min mand, en løjtnant, forældre er væk. Jeg vil have en baby, fordi det forekommer mig, at hans udseende - er en manifestation af min kærlighed. For dagevis, én jeg keder, men ikke forfærdeligt. Om fødsel tror det ikke. Min graviditet 38 uger, noget pludseligt lække. Hele natten venter på "stærk tilbagevendende smerte", kaldet slagsmål, ingenting. I barselsgangen med interesse ser på en kvinde med skæve ansigter, smil (forhøjet humør, fordi snart vil jeg få barnet), intet gør ondt. Læger har længe skældte mig, derefter beslutte at stimulere arbejdskraft. Jeg sætter en pipette.

Det gør ondt, om at føde? Svaret er: "Ja, ja"

Smerten, smerten ... den røde tåge indhyller hjernen, han kom ud af Hyæne brand, åbnede øjnene, så på sit ur, "Hvor meget kan jeg stadig lider," - blinkede tanken, og den smerte igen. Pierced boblen. Begyndte forsøg. De siger, "Vent." Hvordan kan jeg vente? Nerver er gået. Fødte, i hver hånd drop, har jeg ikke engang høre ham græde, men jeg hører, at dreng. På næsen til at bære masker, falder i søvn.

Otte timer efter fødslen bringe barn, lidt tynd, ligesom en spurv.

Anden fødsel. Det gør ondt, om at føde på en videnskabelig måde?

Jeg er 23 år. Jeg studerer på instituttet. Jeg kan godt lide den ældste søn af rethaverisk kærlighed, men han ønsker at være uafhængig. Stadig vi gøre uden bedsteforældre. Læs en masse litteratur, lærte jeg, hvordan og hvad man skal gøre, når at trække vejret, når du ikke trække vejret.

Betegnelsen for levering af de første dage af januar, ikke fuldt ud kulør (nytår samme). Da jeg startede mere eller mindre stærke sammentrækninger (13. december) Jeg gik til hospitalet. Efter flere timers forstadier levering stoppet. Vi lægger på bevarelsen og i mit hus min mand og lille barn. Han flygtede fra hospitalet, vaskede sin lille søn og gik til føde. Lægerne sagde, at hun ville ikke gå ud af fødeafdelingen indtil ansigtet! Pierced fosterhinde boble. Hele tiden, der var arbejdskraft, og fødte en halv dag, til aktivt at gennemføre anbefalingerne fra læger og forfattere af bøger. Ja, det var smertefuldt, men ikke så - det var en maraton, løb forhindringer. Jeg følte mig som en kriger vil vinde. Udmattet, så jeg ved ikke, hvordan man har nok styrke til at skubbe barnet ud. Under arbejdskraft blev det klart, at barnet sparker. Jeg sagde lytte til, hvad lægen siger og præcist udføre, eller søn kan blive kvalt. Her og fødte: klart følge anvisningerne. Efter fødslen, var der en følelse - træthed, men det var stadig koldt.

Efimkov vaskes, indpakket, placeret side om side. Han gulil.

Tredje generation. Smerter i fødsel naturlig, betyder det eksisterer?

Jeg er 29 år, lykkeligt gift. Barnet er meget velkommen. To måneder før fødslen kom til sin mor, sammen med foretrukne børn at føde sikkert og være sikker på, at drengene vil være i orden under nogen omstændigheder. Rest, livet er smukt! En måned før leveringsfrister begyndte og var maloboleznennye kamp. Hun fødte næsten præcis til tiden. I løbet af dagen, om natten, mens du sover, ud slim stik. Jeg ramte den prænatale afdeling. Hele dagen jeg går på gaden, passede mig selv. Nogle følelser var, men de havde ikke forhindre mig føler stor. Om aftenen, et par ganske stærke sammentrækninger selv brød fosterhinde boble. Jeg gik til fødeafdelingen med en hård tanke, at nu bliver nødt til at vente. Det viste livmoderhalsen er allerede færdig. At sige, at jeg var overrasket - for ikke at tale, var jeg glad. Efter to timer på mit bryst lå en vidunderlig dreng. Regnen var ved at falde, blev lægerne noget travle (det sidste ikke gik), og jeg følte sådan en følelse af eufori, lyksalighed, som ikke har oplevet hverken før eller siden, nogensinde.

Afslutningsvis ønsker jeg at sige, at mange af pigerne ikke ønskede at få børn, citerer den berygtede smerten ved fødslen. Jeg havde to savnede abort før den tredje fødsel, skrabet - det svarer til abort. Så, der besvarer spørgsmålet om "hvorvidt at føde ondt?", Jeg siger, at ingen smerter under fødslen ikke kan sammenlignes med, at når du mister et barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.