HjemlighedVærktøj og udstyr

Ultrasonic udledere: karakteristika ultralyd handling

Radiatorer (ultralyd) anvendes aktivt i sonar. Derudover er indretninger anvendes i modtagerne. Moderne høj frekvens tildelt ændringer og har god ledningsevne. Følsomheden af transduceren afhænger af mange faktorer. Også værd at bemærke er, at modellerne anvendes terminaler, som påvirker det samlede niveau af resistens.

Kørsel enhed

Standard indretning omfatter et to terminal kredsløb og en kondensator. Diameteren stang bruges af 1,2 cm. Magneten kræves et system til drift af en neodym type. I bunden af hver radiator er bevoksning. Kondensatorerne kan fastgøres via extender eller terminaler. selenoida vikling påføres med en ledningsevne på 4 mikrometer.

ring modifikation

Ring Dykkede ultralyd udledere, som regel lavet til sonar. De fleste modeller har en dipol kondensatorer. Puder under dem er valgt blandt gummi. Det samlede niveau af resistens i indretningerne af denne type er 50 ohm. Terminalerne anvendes med adapteren eller uden. Den øvre del er selenoida beskyttende ring. Den anvendes i diameter på mindst 2,2 cm stang. I nogle tilfælde bliver kondensatorerne bruges med beskyttelsessystem kanal-type. Ledningsevne under afladning fra dem ikke er mindre end 5 mikron. I dette tilfælde kan frekvensen variere. I dette tilfælde, afhænger meget af følsomheden af elementet.

Enhed med slugt

Ultrasonic emitter til befugteren med en rabiat anses for at være meget almindelige. Hvis vi ser på standardmodellen, så den har tre kondensatorer. Som regel bliver de brugt af den tre-vejs-typen. Det samlede niveau af resistens på emitterne af denne type er 55 ohm. De er ofte sat på lavfrekvente ekko-lydgivere og modtagere. Også modeller er egnede til transducere. Magneter anvendes med en diameter på 4,5 cm. Støtter fremstillet af messing eller stål. Ledningsevne under afladningen er ikke mere end 5,2 mikrometer.

Nogle ændringer anvendes med overhead slugt. Som regel er det placeret over foden. Det skal også bemærkes, at der er sendere med single-polede adaptere. Solenoiderne er egnede til kun høj ledningsevne. I den øvre del af indretningen under anvendelse af flere ringe. Følsomhed for udledning er omkring 10 mV. Hvis vi betragter de ændringer af kondensatorer, modstande, så har de det samme niveau af resistens kommer til et maksimum på 55 ohm.

Model med dobbelt vikling

Radiatorer (ultralyd) med dobbelt vikling nylig gjort til forstærkeren. Sådanne indretninger anvendes i udstrakt grad i konverterne. Nogle radiatorer er lavet med dobbelte kondensatorer. Viklingerne anvendes med et bredt bånd. Kerner passende diameter på 1,3 cm. Terminalerne skal have en ledningsevne på mindst 5 mikrometer. Hyppigheden af enhederne afhænger af mange faktorer. Først og fremmest tager hensyn til diameteren af stangen. Det skal også bemærkes, at extendere bruges med puder og uden.

Radiatorer på grundlag af reflektoren med hænderne

Af de reflektorer kan gøres ultralyd emitter med sine hænder. Primært høstet neodym magnet. Stand anvender en bredde på ca. 4,5 cm. Slagtilfælde kan kun installeres efter stangen. Det skal også bemærkes, at magneten er fastgjort på indersiden og en låsering.

Terminaler til den valgte enhed leder type. Ledningsevne under afladningen bør være omkring 6 mikrometer. Det samlede niveau af resistens på emitterne af denne type er lig med ikke mere end 55 ohm. Kondensatorer der anvendes forskellige typer. Straks reflektorer vælges lille tykkelse. For at installere komponenterne bliver nødt til at bruge en blæselampe. Den øvre del af stangen er snoet på filmen. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at blokere terminalerne.

Ordninger for ekkolod

Udledere (ultralyd) til sonar har god ledningsevne. Diameteren af stangen fra standardmodellen er lig med 2,4 cm. Ringe, der generelt anvendes typen krop hugging. Aktuelle modeller er lavet med en kegle stativ. De er lette vægt og kan operere under forhold med høj luftfugtighed. Solenoiderne anvendes med forskellige diametre. Ved bunden af enhederne, er et isolerbånd viklet. Om nødvendigt kan gøres senderen for sonar selvstændigt. Kondensatorer anvendes til dette formål to-kanaltypen. Hvis vi betragter en enhed med en stav af 2,2 cm, det samlede niveau af resistens det er 45 ohm.

Ændringer til fisk finderne

Udledere (ultralyd) for fisk finderne lavet med terminaler med forskellig ledningsevne. Den mest populære betragtes modificeret med adaptere og en følsomhed på 12 mV. Nogle enheder er udstyret med en kompakt single-channel kondensatorer. Ledningsevne når lægger dem er 2 mikrometer. Magneter på radiatorerne indstilles med forskellige diametre.

De fleste modeller er lavet med en lav bevoksning. Det skal også bemærkes, at de højfrekvente enheder er allokeret. Terminaler har god ledningsevne, men i dette tilfælde, meget afhænger af tykkelsen af stangen. På toppen af den beskyttende vikling er installeret ring. At forøge ledningsevnen af emitter terminaler anvendes med en følsomhed på 15 mV.

Modeller lav bølge impedans

En ultralydstransducer for luftbefugter lav bølgeimpedans tildelte kompakt størrelse. Viklingerne anvendte tykkelse på 0,2 cm. Magneterne er monteret på stativer eller stopklodser. Terminalerne er fastgjort ved toppen af enheden. Standard modifikation indbefatter tre kondensatorer.

samlede modstand indeks er mindre end 30 ohm. Kondensatorer til nogle modeller, der to-kanals type, der anvendes. I dette tilfælde ledningsevnen er omkring 2 mikrometer. Der er også ændringer af stænger med stor diameter. De anvendes i sonar. De fleste udledere specielt fremstillet til omformere. Ringe benyttes til fastspænding af gummi eller plast. Den gennemsnitlige diameter af stangelementerne modifikationer lig 2,2 cm.

høj bølge impedansanordninger

Ændringer af denne type er lavet, generelt modtagere. Det samlede niveau af ledningsevne i dem er 4 mikrometer. De fleste enheder er drevet af terminalerne. Det skal også bemærkes, at der er indretninger med en følsomhed på 15 mV. Kondensatorer er udvalgt til at modificere trevejs-typen. Der er også en modstand model. De har en fælles modstand niveau starter ved 55 ohm. Magneter kraftfuld ultralyds emitter monteret kun neodym type. Den gennemsnitlige diameter af delene er 4,5 cm. Stativer kan fremstilles med plader eller isolerende beskyttende film.

Modeller med Unijunction kondensatorer

Indretninger af denne type er i stand til at tilvejebringe ledningsevne at være 5 mikrometer. De har en relativ høj følsomhed. Stængerne er indstillet i et ultrasonisk emitter med en diameter på 2 cm. Viklingerne kun anvendes med gummiringe. Ved bunden af enheden anvendes dipol terminaler. Det samlede niveau af resistens ved en belastning på 5 ohm. Kondensatorerne kan installeres på radiatorerne gennem ekspandere. Adaptere bruges til at forlænge den lave frekvens.

Hvis det er nødvendigt, kan du gøre ændringer til de to kondensatorer. For at gøre dette, terminalen sæt med en ledningsevne på 2,2 mikrometer. Stangen vælges lille diameter. Det skal også bemærkes, at det vil tage en kort bevoksning lavet af en aluminiumslegering. Som isoleringen påføres på terminalerne elektrisk tape. I den øverste del af radiatoren monteret to ringe. Direkte gennem kondensatorer monteret dipol expander. Det samlede niveau af resistens ikke overstiger 35 ohm. Følsomheden afhænger af ledningsevne af terminalerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.