HjemlighedVærktøj og udstyr

Solens batteri af en ny generation til landet for en privat hus: anmeldelser, billeder

På grund af den aktive udvikling af teknologier der er flere muligheder økonomisk og sikker måde at opvarmning af landsteder. Solens batteri af en ny generation - er det muligt at opnå energi fra naturfænomener til samme uudtømmelig energi fra solen.

Hvad er godt?

De første solceller var i lang tid. I dag er disse systemer er moderniseret og forbedret, så har mulighed for at vælge en ny opvarmningsmetoder. Solpaneler til private hjem har en række fordele sammenlignet med de sædvanlige metoder til rumopvarmning:

 1. Din bolig vil blive forsynet med varme lige så meget, som du har brug for det.
 2. Du vil altid blive holdt under kontrol på niveau med temperaturen balance i-hus, der er behageligt for dig.
 3. Varmeanlægget vil være fuldt automatiseret, og uanset hvor de offentlige tjenester arbejde.
 4. Du vil være i stand til at spare på energi betalt af det faktum, at forskellige batteri lang levetid.

Design funktioner

Solcellen af ny generation er en solcelle, pakket ind i en fælles ramme. Hver celle er dannet af et halvledermateriale, sædvanligvis silicium. Stråler falder på metallet, det opvarmes, absorberer energien. Under indflydelse af strømmen af energi frigivet elektroner inde i halvleder. Fotocellen suppleres af det elektriske felt. Sin opgave - at styre de frie elektroner i en bestemt kanal, og det fremmer dannelsen af denne strøm af elektrisk strøm. Toppen og bunden af fotocellen kan suppleres med metalkontakterne, hvilket tillader strøm, der skal sendes over tråden, som vil give arbejdspladser og andre enheder.

Hvordan virker det?

Solbatteriet af en ny generation i den klassiske form af indretningen er som følger:

 • batteri, der tjener som en konstant strømgenerator;
 • batteri med en enhed, der styrer ladning;
 • en inverter hvis opgave - at konvertere DC til AC.

Selve batteriet - en solcelle (også kaldet solceller), hvorved solenergi omdannes til elektrisk energi.

virkemåde

Solpaneler til et privat hus - en rentable og nemme, omend dyr løsning. Spetsiliasty bemærke, at på trods af den store investering, vil systemet opfylder disse omkostninger inden for en driftsår. Desuden kan den bruges hele året rundt. Princippet om handling af sol station er som følger:

 1. Den vigtigste kilde til energi er solens stråler. De falder på panelet - rørformede radiatorer, som fjernes i kassen. Dens øverste del er helt osteklyat og vender sig mod solen. Det er i disse kasser og akkumulerer varme, som er videregivet gennem systemet.
 2. Radiatorer kan svejses fra stålrør, og det er nødvendigt at vælge artikler med forskellig tykkelse.
 3. Væggene af kassen bør være konstrueret af plader af en vis tykkelse og længde. Til bunden bruges krydsfiner, træfiberplader, og gevinsten udføres skinner. Det er vigtigt, at boksen er blevet omhyggeligt isoleret. For at gøre dette, solpaneler til sommerhuset isolerede skum.

Vi tager hensyn til nuancer af

Selvfølgelig, sol station - det er rentabelt, let, praktisk og universel. Men det er nødvendigt at tage hensyn til flere funktioner i deres installation:

 • er det tilrådeligt at sætte solpaneler, hvis en masse solrige dage i dit område;
 • System installation er dyrt, især hvis du har brug for at give den energi et stort hus. Men solpaneler til hjemmet modtog gode anmeldelser er netop på grund af det faktum, at på trods af de høje omkostninger, at systemet betaler for sig selv allerede i de første driftsår;
 • station til at arbejde effektivt, er det vigtigt, at hældningsvinklen af taget ikke er mindre end femogfyrre grader. Omkring batteriet bør ikke være høje bygninger, træer, som vil danne skyggen, hvilket hindrer effektiv drift af stationen;
 • ved montering paneler på taget, opmærksom på, at dele af systemet er imponerende vægt. Så tænke grundigt over deres position på taget.

Typer og funktioner

Solpaneler til private hjem kan præsenteres i form af små eller store solcelleanlæg. Betragtes som små paneler, genopladelige batterier, som har en maksimal spænding på 24 volt. Ifølge de anmeldelser af disse systemer nok til at give energi i tilstrækkelig mængde til tv-tjeneste, eller belysning i huset. Særligt store systemer - evnen til at levere elektrisk strøm en mellemstor hus.

Standard batteri indbefatter i solrige vakuummanifold, en styreenhed (kontrol effektivnosst systemdrift), pumpen, der forsyner kølemiddel til tanken fra reservoiret, vandbeholderen, en varmepumpe og en elektrisk varmelegeme. Ved høj effekt varmesystem kan ikke kun give et hjem varmt vand, men også at montere gulvvarme.

Hvad skal overveje?

Solpaneler til landet kan blive et alternativ kilde til opvarmning, men for at opnå dette er det vigtigt at installere det korrekt. Og for dette, for det første, vi må gå ud fra antallet af indbyggere i boligen, og for det andet, fra boligområdet, og for det tredje af den mængde energi, der forbruges. Til opvarmning solcelleanlæg i et land hus, er det vigtigt, at dens tag havde en hældning vinkel på mindst tredive grader, og selve planten skal være placeret på den mest solrige side.

Hvad er fordelene ved en ny generation af batterier?

Ved hjælp af energi af sollys undersøges er ikke den første generation af videnskabsfolk. Som følge heraf blev moderne sol batteri af en ny generation udviklet. Dens unikke er, at det vil give hjem energi, selv når dækket af skyer himmel. At skabe batterier, der anvendes nanoteknologi-baserede spektrum af bølge frekvenser. Som en konsekvens, ligesom solanlæg vil være mere økonomisk, foruden selve batteriet er en film, der kan indsættes på nogen husholdningsartikler. Som de siger de anmeldelser, er det nødvendigt at installere sådanne stationer på åben mark med beslaglæggelse af store områder, der vil generere en stor mængde af solenergi.

Endnu mere perfekt system af stål solpaneler til en ny generation af hjem baseret - blyperovskiten erstattes af tin. Ifølge udviklerne, denne teknologisk løsning fører til det faktum, at effektiviteten af batterier koefficienten er langt større end ved brug af bly. Ud over at forbedre effektiviteten kan også reducere omkostningerne ved produktion af nye stationer.

Tesla: hvad er så specielt?

Hvis du læse anmeldelser af dem, der tog en chance og installere et solsystem på dit land websted, kan vi drage følgende konklusion. Korrekt nærmede processen med montering og valg af strukturelle komponenter, kan skabe helt moderne og sikkert system, der vil give et minimum af energi er ikke den største feriebolig. Desuden er teknologien ikke står stille, og har mulighed for at vurdere de moderne solpaneler i den nye generation Tesla. Det amerikanske selskab Tesla indført innovation. Solar power batteri kan levere el hjem.

Som udviklerne, det nye system Powerwall er gode, at de vil lagre energi, så de er selv i UV-frie dage kan bruges. På lang sigt planlægger USA at skifte helt til den nye generation af nye energikilder. Powerwall batteri salg er allerede begyndt!

Kan jeg lave min egen?

Solpaneler til hjemmet modtaget gode anmeldelser og er stadig på grund af det faktum, at de kan indsamles, herunder deres egne hænder. For at gøre dette, er du nødt til at forberede de strukturelle elementer i den fremtidige station:

 • lagertank og forebays, som vil blive placeret på loftet af huset;
 • vandniveauet i kammeret skal være over vandniveauet i tanken er mindst én meter;
 • solfangere placeret på den sydlige side af huset, på taget, i overensstemmelse med den vinkel på fem og tredive til femogfyrre grader;
 • systemets designelementer kombinere to typer rør - tommer og halv tomme;
 • Alle rørforbindelser skal forsegles og isoleret maksimum;
 • Solvarmeanlæg er fyldt med vand.

Og hvad med vinteren?

Mange siger, at en ny generation af sol batteri kan kun bruges om sommeren. Billeder viser, at afhængigt af rummet volumen af systemet kan være meget forskellige i størrelse. Med hensyn til driften af stationer i vinteren, udviklerne bemærk: en vigtig kilde til deres arbejde - det er sollyset og elektromagnetisk stråling vil nå jorden på ethvert tidspunkt af året. Lige når overskyet, det producerede lidt mindre energi. Solpaneler vil arbejde effektivt selv i kontakt med dem sne. Men det er nødvendigt at forstå, at i vinteren ordningerne stadig lavere end i sommeren solskin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.