Mad og drikkevarerVin og spiritus

Tør vin af druer 'Isabella'

En af de ældste kulturer i landbruget er, selvfølgelig, druer. Og al den tid det bragte dyrkning af menneskeheden mere end syv tusind sorter af frugt afgrøder, som hver især er enestående i sin egen måde. De adskiller sig i smag og farve, størrelse bær og klynger, såvel som andre egenskaber. Mange sorter af denne afgrøde er spisning, der er egnet til konsum. Men endnu flere sorter anses for at være teknisk og af dem gør juice eller vin.

Men vinen af druer til at få en kvalitet, er det nødvendigt at høste tid og korrekt. I dette tilfælde er det grundlæggende kriterium for, hvilken type hus vin af bestemte sorter, er, hvor meget syre og sukker, der findes i bær. Dvs. når bærrene har akkumuleret for eksempel 7-9 g / l syre og 17-20% sukker, nogle af dem vil blive hvid vin. Og når bærrene indeholdt 6-8 g / l syre og fra ca. 21% sukker, de er egnede til fremstilling af sød vin.

Men på samme tid, vin af druer, der er høstet for tidligt at få lav-bevis, og smagløst. En meget modne druer er en masse sukker og lidt syre. Og most af denne frugt, sandsynligvis ikke helt gære. Og hvis de gære, vil vinen være for stærk og kraftig smag. Derfor, for at de druer, lave semi-søde og søde vine høstes fuldmodne og endda lidt overmodne. Også for nogle dessertvine klynger specifikt overladt til visne på vinstokkene. Dette giver den færdige drik en dejlig rosin tone.

Og for at bestemme den fuld modenhed af druerne er enkel. Modne bær er lavet blødt, og huden på dem bliver tynd. Også dette hud let adskilles fra pulpen. Og hvis druerne tilhører den hvide sort, dens gennemskinnelige bær. Og hvis en sådan bær knuse fingrene skal holde sammen. Og hvis knust rød druer, fingrene, mens du stadig farve. Frø er også let adskilles fra pulpen, og kammen stivner og bliver brun.

Også, i tillæg til modenhed, er det af stor betydning, og vejr, hvor druerne er høstet. Efter alt, på sin overflade indeholder vilde gær til fermentering i tilstrækkelig mængde. I denne henseende har disse gærtyper er bevaret, druerne skal opsamles i tørt vejr. Du kan heller ikke vaske bær, selv om de alle er i støvet. Og i processen med fremstilling af vin af druer perfekt samoosvetlyaetsya og alt dette støv udfældes.

Som allerede nævnt, en masse druer. Og en af dem er sort med navnet "Isabella". Det er udbredt i Aserbajdsjan, Georgien, Dagestan og Krasnodar Territory. Og "Isabella" vokser i Moldova og Ukraine. Denne sene sort producerer en god høst, foruden, han ikke er bange for at svampesygdomme og frost. Og det henviser til spisestuen og tekniske kvaliteter, der er mere egnet til produktion af bordvin eller saft end til konsum. Derfor hjemmelavet vin fra druer "Isabella" er produceret i syd, og i det centrale Rusland og i andre SNG-lande, hvor denne sort er godt slået sig ned.

Og forberede vin af druer af denne sort kan hver sommer besøgende, som i sig selv kan dyrke det på dit websted. Der er flere opskrifter. Nogle vinproducenter knuse druer med grene, mens andre - fra bær af disse grene er adskilt. Denne fase af arbejdet med produktionen af hjemmelavet vin er det mest kedelige, men ikke desto mindre, og meget nødvendigt. Da kviste eller tørret frugt kan ødelægge smagen af fremtiden for drikkevaren.

Næste laset og diverse bær skal foldes ind i en stor beholder. så gemme dem i lang tid, er det ikke nødvendigt, fordi de er i god tid kan begynde at vandre. Derfor så hurtigt som muligt er det nødvendigt at begynde at knuse bær. Dette gøres på den sædvanlige tolkushkoy, der er i ethvert køkken og er beregnet til kartoffel. En knuse bærrene nødt til meget nøje, således at hver burst og gav deres saft. Efter sådanne manipulationer kage er på bunden, og saften - øverst. Så er det nødvendigt at dræne saften ved hjælp af en ostelærred eller et dørslag. Og hvis det tilsæt sukker, kog og bevare, er det muligt at komme til vinter levering af en god druesaft.

Men hvis du går videre, er det muligt at lave mad fra det, og en god vin. Det kræver særlige retter, hvor kvalitet er perfekte glasflasker med volumen fra 5 til 20 liter. At de har brug for at dræne saften. Men at fylde dem til toppen, kan ikke være nok, og 2/3 af volumen. Og resten af rummet af vin af druer "Isabella" vil "spille".

At disse behandles efter hensigten, er det nødvendigt at bygge en særlig mekanisme. Den består af et låg med et hul, i hvilket røret. Og den anden ende af røret sænkes ned i gryden med vand. Hele denne konstruktion er sendt til kælderen, hvor temperaturen skal være omkring 5 grader Celsius. Og der vin vil vandre omkring 2-3 måneder. Alt dette tidspunkt, skal nøje overvåges fermenteringsprocessen. Så meget som muligt er det nødvendigt at kontrollere, om den boblende vand i gryden, og med jævne mellemrum rense krukken, og skifte vand i det. Hvis denne proces mislykkes, er det nødvendigt at kontrollere tætheden af dækning, ellers vinen kan blive til eddike. Og på denne måde i det nye år for at få en god hjemmelavet tør vin, der har et slot omkring fem omdrejninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.