FinanserFast ejendom

"Rostoshinskie damme" - udførelsesformen i luksus

Cottage Village "Rostoshinskie damme" (Orenburg) er placeret i nærheden af byen. væk fra det område af landsbyen byens infrastruktur Blot tre km.

Beliggenhed

Ved forstæder motorvej Orenburg, kuverten af byen på den østlige side, der støder op Avtodromnaya gade, der fører til området Rostoshi. Passerer kun tre km langs denne gade, kan du komme til sommerhus afvikling "Rostoshinskie damme." Dette arrangement forhindrer ikke afvikling af dens beboere betragter byen og har byen bopæl.

område

Siden 2013 begyndte opførelsen udtryk i projektets levetid med titlen "Rostoshinskie damme." Omhyggeligt vælge stedet for dens udvikling. Som et resultat, en gated udvikling "Rostoshinskie damme" frit spredes på det område i halvanden million kvadratmeter. Af denne jord plot besat syv hundrede og tyve tusind kvadratmeter. Samlet befolkning i landsbyen giver 942 område, sætte værdien af hver især er fra syv til tolv tønder land.

infrastruktur

Som nævnt ovenfor, vil landsbyboerne ikke opleve ulejligheden med en opholdstilladelse. Ved at købe denne type af fast ejendom i Orenburg, som angivet i hytten kan være byboere, og ikke til at ændre de allerede etablerede vaner. Fordi konstruktionen foregår i byen. Efter købet af jordejeren udstedt et certifikat for overgangen til at sætte det i ejendommen.

"Rostoshinskie damme" rækkehuse i Orenburg give sine beboere alle de meddelelser, der er nødvendige for deres behagelige liv. Denne elektricitet og forsyning central vand til kloaksystemet. Derudover er der allerede bygget butikker, caféer, en sports-kompleks. For avancerede brugere af bankydelser leveres pengeautomater. Og sidst men ikke mindst, har vi allerede bygget en skole og to børnehaver. Hertil kommer, at tjenesteydelser af et postkontor bygget levende. Og du kan sidde med venner i en hyggelig café i landsbyen.

økologi

Selvfølgelig, hvis en person tager sig af hans helbred, vil han vælge et hus beliggende tæt på naturen, den friske luft, så for ikke at indånde dampe og smog i den store by. "Rostoshinskie damme" fuldt ud opfylder kravene i miljøbestemmelser. Men det er ikke kun deres værdighed.

Cottage Village er en luksus ejendom i Orenburg. Dette er primært på grund af nærheden af landsbyen til skoven. Det byggede også huset business class, med alle de nødvendige elementer til livet og skaber dens beboere en virkelig kongelig komfort.

Generel builder plan giver kompetente overnatning byggegrunde, som tillader at kombinere alt i en temmelig kompakt område. bygge Også faciliteter nødvendige infrastruktur: skoler, børnehaver, butikker.

konstruktion

Der er ingen grund til at bestille, og entreprisekontrakt at bygge et hus i en hastesag. Alle kan købe et stykke jord, og byggeriet vil ikke begynde. Eller implementere det på egen hånd. Men hvis du ønsker at have tillid til de ydelser leveret af fagfolk, så udvikleren vil tilbyde de mest højt kvalificerede arbejdstagere, der kan gøre en realitet af de mest dristige ønsker kunden.

Også tilbudt til køb af færdige hus, både boligindretning, og uden det. Følgelig er udgifterne til sådanne boliger forhandles individuelt.

Bygherren har planer om at organiseringen af en kunstig dam nær landsbyen - dam. Deraf navnet - "Rostoshinskie damme." Det er bare så langt denne idé og er i planerne.

Livet i det fri, kan ikke sammenlignes med livet i den store metropol, rullet op i beton og asfalt. For dem, der sætter pris på den tøvende fællesskab med naturen, der ønsker at vende tilbage til deres eget hjem og til at gå på græs under fødderne af sine egne, skabte en hytteby. Eget hus - drømmen om mange mennesker, men få omsætte det til praksis. Nogen har ingen penge på hendes præstation, er der nogen ikke mangler vilje til at bevæge sig. Men folk, der gør afgør alle deres problemer (fundet pengene og modet), vil nyde hvert øjeblik af livet i landsbyen i deres eget hus, som blev bygget lige for deres projekt.

Og hvis en familie har kæledyr, forestille sig, hvad paradis venter dem. Livet i det fri, mulighed til enhver tid til at besøge gaden. Dit kæledyr vil være meget taknemmelig.

Og så hvad er der at sige om børn. Først og fremmest sikkerheden for deres lille liv, de forudsat, da landsbyen område er bevogtet døgnet, der er udstyret med en kontrolpost rundt. Og andre mennesker i dette område vil blive lukket øjeblikkeligt mærkbar. At gå i skole er det ikke nødvendigt, da det er placeret i hjertet af landsbyen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.