Nyheder og SamfundBerømtheder

Adam Sultanovich Delimhanov: biografi og interessante fakta i livet

MP af den femte (syv år) og sjette (ellevte år) sammenkaldelse fra det regerende parti "Forenet Rusland", vicepremierminister i Republikken Tjetjenien. Alle disse insignier har Adam Sultanovich Delimhanov. Det er kendt som hans mægtige værk, og mange skandaler, sammen med beskyldninger om involvering i ulovlige aktiviteter.

Delimhanov Adam Sultanovich. biografi

Adam er en indfødt Sultanovich Benoy løsning, der er i Nozhai-Yurt distrikt i Tjetjenien og Ingusjetien Autonome Socialistiske Sovjetrepublik. Blev født den 25. september., 1969 I mellem 1987 og 1989 var han i militærtjeneste i rækken af den sovjetiske hær på opkaldet. Efter demobilisering og repatriering fik en mekaniker til at reparere gård Tjetjenien og Ingusjetien Autonomi "Argun" med kvalificering af den tredje kategori. Jeg arbejdede her for en kort tid, fra begyndelsen af foråret indtil juli 1990. Næste gik han til Kundeservice "tesam" i en lokal virksomhed, der opholdt sig på jobbet indtil 1991.

I 1994 Adam Sultanovich Delimhanov succes uddannet fra Tjetjenien og Ingusjetien State University dem. Lva Nikolaevicha Tolstogo (nu CSU). Det blev konstateret, at i halvfemserne var aktivt engageret overhale, og videresalg af forskellige modeller af biler. I anden halvdel af halvfemserne var Delimhanov Adam Sultanovich i tjeneste hos en personlig chauffør Salman Raduyev, der blev kendt for sin involvering i organiseringen af flere højt profilerede angreb såsom angrebet på et hospital i Budyonnovsk, et terrorangreb i Kizlyar bombeangrebene bygninger Buynaksk og Volgodonsk. Til dette blev han arresteret i begyndelsen af 2000.

tjetjenske krig

Visse den ikke er etableret en direkte del i den første tjetjenske krig. I begyndelsen af den anden tjetjenske kampagne, var han allerede en af de førende inden for beskyttelse af tjetjenske præsident Akhmad Kadyrov. Chef for tjenesten af dette på det tidspunkt var søn Ahmad - Ramzan Kadyrov. Det er værd at bemærke, at Adam Sultanovich Delimhanov og Ramzan Ahmadovich Kadyrov er fætre. Det bemærkes, at siden barndommen de er meget venlige med hinanden. Desuden Delimkhanov om sikkerhedstjenesten af den tjetjenske præsident og bestod af sine yngre brødre.

Ifølge separatisterne, Adam Sultanovich Delimhanov Itjkeria var en forræder på grund af overgangen til positionen af russiske tropper og interesser. Dette faktum er en af grundene til forsøget på hans liv, som fandt sted i december 2001. Som et resultat af et væbnet angreb på sit køretøj Delimkhanov modtaget adskillige skudsår og blev bragt til hospitalet.

Tjeneste i politimyndighederne

Siden 2000 begyndte sin fremme af Interior linje. Siden august 2003 har han hurtigt overvandt et par karrieretrin i de organer, der starter med praktikanten gennem den almindelige arbejdstager i planlægningen inspektører og analyse af ansatte i virksomheden under Ministeriet for Indre Anliggender i Den Tjekkiske Republik (en afdeling af SB Akhmad Kadyrov). En måned senere, befalede han en bataljon af politiet ved Institut for byerne Gudermes.

Efter dette er blevet sat på plads i "olie regiment" - en særlig enhed med en sammensætning på omkring to tusind politifolk med speciale i beskyttelsen af indskud og transport platforme på det område i Tjetjenien. Presekaniem udøvet ulovligt udvinding af olie og Crash kulhydrat transportsystem. Det er kendt, at der ud over sikkerhedsoperationer, blev regimentet engageret i kampen mod ulovlige bander i det område af republikken. Straks jeg brød ud og den første skandale. Nogle Delimkhanov anklaget for omdirigerer en del af lønnen for medarbejdere i sin afdeling.

Den anden form var lovlig, opnået i 2004 ved Institut for byen Makhachkala.

Adam Sultanovich Delimhanov. Aktiviteter som en embedsmand

I 2006 blev Delimkhanov udnævnt vicepremierminister Tjetjenien. Dette var muligt takket være fremme af Ramzan Kadyrov til posten som premierminister i Tjekkiet. Delimkhanov betragtes som en stiltiende højre hånd og første stedfortræder Ramzan Kadyrov, samt en potentiel efterfølger. Mange medier har anslået, at rotationen ligesom Ramzan forsøge at introducere deres folk i følget af sin far. I 2007 befalede Delimkhanov et flertal af de magtstrukturer i Den Tjetjenske Republik, og i december blev valgt stedfortræder fra "ER" parti. I den femte indkaldelse af han var ansvarlig for regionalpolitikken, blive næstformand i udvalget. På hans kontor, han særligt opmærksom på spørgsmålet om Tjetjenien i efterkrigstiden. Det bliver i Dumaen øjeblikket Biografier Delimkhanov betragtes som den højeste præstation i sin karriere i den offentlige administration.

Charge af kriminalitet

Delimhanov Adam Sultanovich blev gentagne gange beskyldt for højt profilerede forbrydelser. For eksempel, Doku Umarov i Ichkerian krigere 2005 tiltalt "olie regiment" i trusler og drab på civile, især ministeren for uafhængige Itjkeria mennesker Khusainova.

Det menes, at Delimkhanov befalede operation for at fjerne kommandør bataljon "Highlander" oberstløjtnant Movladi Baysarov. Nogle sagde endda, at Adam Sultanovich lavet en kontrol skudt i mordet.

I marts 2009, Dubai politi anklaget Delimkhanov i at organisere et attentat Sulim Yamadayev. På denne afgift blev han eftersøgt af Interpol.
23 oktober samme år, der var et forsøg på det næste forsøg. På dette tidspunkt, chaufføren, der forsøgte at sprænge en bil, blev elimineret før eksplosionen.

I 2011 Adam Sultanovich Delimhanov genvalgt repræsentant i Statsdumaen i Den Russiske Føderation og den tjetjenske var den fjerde i sin sammensætning.
Delimkhanov er ejer af mange russiske regalier, især flere ordrer af Courage og den mest ærefulde Orden Akhmad Kadyrov.

familie

Som en familie mand lidt kendt Delimhanov Adam Sultanovich. Familie gemmer sig fra omverdenen. Det er kendt, at det er en nær ven og fætter RF hoved Kadyrov. Også i de forskellige strukturer i Den Tjetjenske Republik er ansat mange brødre Adam Sultanovich Delimkhanov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.