Nyheder og SamfundBerømtheder

Harper Beckham: biografi, billeder

Edinstennoe datter stjernernes par Beckham, som vil blive drøftet i denne artikel, er det yngste barn i familien. Pige ved navn Harper Beckham. Da de større børn ægtefællernes, Harper er af stor interesse for din personlighed fra tabloidpressen og medier generelt.

Harper Beckham: biografi

David og Victoria (nee Adams) har været gift i næsten atten år, nemlig fra 1999/07/04 byen i lang tid, parret drømte om en datter, der blev barnet Harper, født Kun 10 juli 2011.

Fødslen af den første datter af kendis er blevet en stor begivenhed, ikke kun for de par, men også for den brede offentlighed, og deres millioner af fans. Fra fødslen, har Harper været i fokus for både medierne og hendes forældre.

David og Victoria sjæl ikke chayat til sin eneste datter, der gav hende til næsten alt og er konstant ødelægge hende. Pigen optræder ofte i offentligheden med deres forældre, mens demonstrere trendy udstyr.

børn Beckham

Den første barn af en berømt fodboldspiller søn Brooklyn, der blev født i 1999, så havde flere to sønner, Romeo og Cruz, blev født i 2002 og 2005 henholdsvis.

Stellar forældrenes par elsker alle sine børn og optræder ofte i sociale møder, sammen med alle deres børn, men begge forældre i lang tid drømt om en datter, hvis udseende har opfyldt en mangeårig drøm om David og Victoria.

Harper Beckham, hvis fødselsdato er blevet en dag med hidtil uset lykke i familien berømtheder, blev til langt senere end alle de andre børn. Forskellen i alder med den yngste af sønnerne Cruz er 7 år.

Den unge fashionista

Siden fødslen af den yngste datter af familien Beckham var bestemt til at blive den mest populære stjerne af børn, der tiltrækker sig opmærksomhed fra medierne i alle strukturer.

Hver respekt journalister og reportere, der dækker livet af stjerner og berømtheder, der er beæret over at lave en rapport eller nye billeder Beckham datters barn Harper Beckham billeder, som du kan se nedenfor, er i stor interesse blandt læserne af glittede magasiner.

Victoria, som er den generelt accepterede standard for mode, elsker at pynte sin elskede datter. Medier og derefter udgive billeder little Harper interessante outfits, hun personligt udvælger Victoria. Det søger at klæde datteren ikke er for prangende, ikke typisk for børn alder Harper tegninger og farvede kjoler.

Stil, der opfanger til baby Harper, anderledes moderen, særegen for de fleste af Victoria minimalisme. Simple kjoler uden de iørefaldende elementer og lyse farver. Typisk outfits er monotont og ikke meget iøjnefaldende, men det ser elegant og smagfuld. Ikke for ingenting gjorde meget Victoria betragtes som en benchmark af stil og elegance, og millioner af kvinder i alle hjørner af verden har en tendens til at tage hendes eksempel, efterligne hendes billede.

Hvordan man vælger et navn til sin datter

For ægtefæller Beckham har altid været vigtigt for omhyggelig udvælgelse af navnet på deres børn. Navn til deres lille datter mor kom op før, blev Harper født.

Dette navn blev valgt for sin datter, fordi Victoria er en stor fan af bogen "To Kill a Mockingbird" er skrevet af den berømte forfatter Harper Lee, kendt og andre værker, såsom "Go, sæt en vægter!" og andre.

Valget af anden navn til min datter, også var ikke tilfældig. Som det er velkendt Syv refererer til det engelske sprog nummer 7, og hun til gengæld er et lykketal for David, da han tjente som en spiller for England i nummer 7.

Disciplin i familien

Beckham par, som for undervisning af deres børn, forældre er temmelig liberal. I langt de fleste tilfælde de tillader deres børn at gøre absolut alt, hvad de kommer til at tænke. Dette gælder især for den yngre barn, fordi min datter er stadig lille, desuden er det velkommen, så kærlige forældre er villige til at tilgive nogen af hendes telefonfis.

Med hensyn til de sønner, så David selv, i et interview talte ganske tydeligt om dette spørgsmål. Han sagde, at hans ældste søn Brooklyn (på det tidspunkt var han 14 år gammel), der netop begyndte en vanskelig periode i forbindelse med puberteten, nogle gange du ønsker at gøre brugerdefinerede handlinger er ikke altid korrekt og meningsfuld.

David, som en far til en mand, er nødt til at stille og roligt tage sin søn til siden og med øje for glazh rolig og voksen til at forklare, at for at gøre det ikke det værd, og hvorfor denne eller hin handling er forkert eller dårlig. Dette er helt normal situation, fordi forældre bør instruere og lære deres børn at fremme deres podgatavlivaya uafhængig voksenliv.

Som for Harper Beckham, alder barnet stadig giver hende mulighed for at tilgive mindre lovovertrædelser, fordi det er for lille til at virkelig forstå rigtigheden af en bestemt handling. Selv, selvfølgelig, i nogle situationer, er det også lærerigt samtale foregår, hvor den unge dame lærer de enkle sandheder, der forklarer hvordan de skal handle i bestemte situationer, og hvordan man ikke skal.

konklusion

På grund af det faktum, at Harper havde held til at være født i en familie af den verdensberømte fodboldspiller og sanger, hun var en meget ung alder plejede at være konstant i seværdigheder i den fotografer linse til at være i det offentlige, såvel som i midten af ikke kun forældrenes opmærksomhed, men også de generelle interesse bolshinstva mennesker .

Pigen kan virkelig godt lide at være i rampelyset, hun lykkeligt udgør til kameraet i et moderigtigt, udvalgt til sin mor sammen. Allerede i deres 3-4 år gammel pige viste god artisteri, endnu udtrykt i form af spil, men snart kan det være en god talent, otkroyuschim hendes vej til en verden af biografen. Især fordi det er allerede en meget populær medier personlighed.

Derfor få vil blive overrasket, hvis Hollywood i den nærmeste fremtid filmstjerner rækker genopfyldes opkaldt Harper Beckham. Det er muligt, at pigen ville være en god opdagelse for moderne biograf, da, som nævnt ovenfor, det har nogle gode aktørers instinkter. Og hvis du har lyst og forældrenes evne til at gøre en skuespillerkarriere for pigen ikke tager meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.