Nyheder og SamfundBerømtheder

Francesco Lentini, en mand med tre ben (foto)

Sommetider naturen kan spille med en mand dårlig vittighed. Historien kender mange tilfælde, hvor en person er født, "ikke kan lide alle andre." Ofte kan du møde folk på gaden med langsom vækst, dårlig intellektuel udvikling, en masse hår i ansigtet, og så videre. D. Det sker ofte, at livet for disse mennesker er uheldigt, men én mand var en komplet modsatte af handicappede. Kendt for at hele verden blev Franchesko Lentini, der blev født ikke med to, men med tre ben. Det er nødvendigt at finde ud af, hvorfor Frank blev født med tre ben, og lære, hvordan han var i stand til at leve med en sådan afvigelse.

Francesco Lentini - en mand med tre ben (1889 p, Sicilien.). Hvorfor Frank blev født med tre ben?

Francesco Lentini (1889-1966 gg.) - en mand, der havde tre ben. Manden blev født på Sicilien og var den tolvte barn i sin familie. Det skal siges, at tvillingerne Francesco mangelfuldt dannet og var forbundet med ryggen af sin bror. I den forbindelse blev Lentini født ikke med to, men med tre ben. Dette var imidlertid ikke den eneste afvigelse dreng. Francesco havde to sæt af kønsdele, sammen seksten tæer, og der var en mere rudimentær ben, der strækker sig fra knæet af hans tredje ben. Men hun var meget dårligt udviklet, og Frank troede det trohnogim.

Selvfølgelig drengens forældre ønskede at Franchesko Lentini voksede op et normalt og komplet barn, insistere på driften af adskillelse af de to brødre. Imidlertid har lægerne afvist denne idé, fordi det frygtede for drengens liv. Efter operationen, kunne rygsøjlen Frank blive lammet.

Barndom dreng på et børnehjem for børn med handicap

drengens barndom var meget vanskelig. Hans forældre ønskede ikke at acceptere det faktum, at deres barn er deaktiveret og forladte Frank. Efter en kort tid efter, at han boede med sin tante, men snart hun også ønskede ikke at få "freak", og gav den til et hjem for børn med handicap.

Frank hadede sig selv, han var meget utilfreds med det faktum, at han havde ekstra lemmer. Men på internatet, han ændrede sin mening om hans krop, fordi jeg så et stort antal børn, der har visse organer i modsætning, manglede.

Frank selv delte, hvad han så og blinde børn, og dem, der ikke kunne bevæge sig, og så videre. D. Så han indså, at hans skæbne er ikke så slemt, som det forekom ham til internatet.

At børnehjem gav ham mulighed for at føle sig som den samme person, som alle andre. Han ønskede at lære at spille fodbold, hoppe reb, ride en cykel, som alle normale børn. Og han indså hurtigt, deres drømme og ønsker.

Udvandring til USA. Arbejde i cirkus

Da han var 8 år gammel, emigrerede han til USA, såvel som mange beboere af Sicilien på det tidspunkt. Da Frank voksede op, han ønskede at komme til cirkus, og han snart begyndte at arbejde der. Den mest populære nummer, der bruges til at opfede fodbold af det tredje ben.

Som en mand med tre ben blev berømt og respekteret?

Det siges, at publikum gik i ekstase, og elskede at se, når Francesco Lentini gik på sine to fødder, men denne gang det tredje ben udstoppet bold. Han blev meget berømt, og til sidst blev en kendsgerning fysiske anomalier forsvinde i baggrunden. Publikum ønskede at se det skuespil og kom bag det til cirkus for at se den "trohnogogo freak." Imidlertid blev de fleste opmærksomhed ikke på hans handicap og andre abnormiteter, og om, hvordan agil var Franchesko Lentini. Publikum begyndte at lægge mærke til, at Frank - en god mand, der har en stor sans for humor. Frank var altid noget at snakke om, og mange anså det for en stor følgesvend. Han ofte spøgte, men på trods af dette, en mand med tre ben var meget ædel og klog.

Det er vigtigt, at den fysiske evne Francesco ikke adskiller sig fra den for en almindelig person med to ben. Frank vidste hvordan at ride en hest, løbe, hoppe, ride på biler, og så videre. D.

Lentini elskede at joke, og gjorde det næsten konstant. Frank ofte spurgt om, hvor godt han formår at finde en sko. Han svarede, at han altid får 2 par sko, og giver en ekstra til sin ven med det ene ben.

Vellykket og respekteret person med et handicap kunne blive bare Lentini Francesco. Man foto med tre ben, der forårsager mange en storm af følelser, men han var i stand til at bevise, at den "ekstra" bestemt ikke gøre det "ikke så" som raske mennesker.

Personlige liv Frank

På trods af at Francesco var "ikke ligesom alle andre," fandt han sin kærlighed og giftede sig snart. Det er værd at bemærke, at Tereza Myurrey Lentini fødte fire børn, der var helt raske.

Vellykket karriere af en mand med tre ben

Karriere trohnogogo mand varede mere end fyrre år. I hele sit liv Lentini gjort i næsten alle de store og mest populære på det tidspunkt, de amerikanske cirkus. Han var i stand til at vinde påskønnelse af det offentlige, som var en favorit.

Det siges, at en mand med tre ben fortsatte med at turnere indtil sin død, fordi han kunne lide sit job. Frank elskede at bringe glæde og positive følelser til alle, der kom til hans præstationer.

Francesco Lentini - en mand med tre ben, som var i stand til at erobre publikum og blive en respekteret person. Det siges, at alle kolleger respekterede ham og bag ham blev kaldt "konge". Mange af dem, der var personligt bekendtskab med Frank, bemærkede, at han havde en stor sans for humor, var en meget klog og dygtig mand, og kunne altid juble op hans følgesvend. På trods af afvisningen, fordi der fra en mand med tre ben forladt af deres forældre, var han i stand til at blive en berømt kunstner, og fortjent respekt for offentligheden. Mange beundrede hans vedholdenhed og målrettethed. Francesco gav ikke op og fortsatte med at leve et så normalt komplet menneske.

Det skal siges, at han var i stand til at bevise for enhver, at opskriften på lykke ikke ligger i, hvor mange fødder, og er en person, helt i hans hoved. Ved hans eksempel, viste han en masse mennesker med handicap, at de kan leve som sunde, fuldgyldige borgere, og endnu bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.