MarkedsføringInternational Marketing

Direkte markedsføring

Marketing - er tilfredsstillelsen af varer eller tjenesteydelser hos bestemte grupper af mennesker for virksomhedens skyld.

I en tid med informationsteknologi og konkurrencedygtige business warrior er marketing en integreret del af forretningsforvaltningen, fordi den rigtige strategi altid vil kunne tage virksomheden til et nyt niveau eller forhindre dets ødelæggelse.

Direkte markedsføring er en form for marketingkommunikation , der sigter mod dialog med individuelle forbrugere og er designet til øjeblikkelig reaktion fra det. Direkte markedsføring kan udføres: individuel salg, postbogstaver, telefonopkald eller postlister, generelt, alle dem der kan få forbrugeren til at købe eller handle.

Direkte markedsføring kan opdeles i:

Single-stage - forbrugeren reagerer på reklamemeddelelsen ved at købe varerne.

To-trins - før købet skal forbrugeren udføre nogle handlinger, f.eks. Præsentere en kupon eller en check.

Negativt valg - forbrugeren modtager meddelelser, indtil han afviser skriftligt afslag.

Direkte markedsføring bliver stadig mere populær i Rusland, fordi det giver dig mulighed for at formidle information til forbrugeren med minimale omkostninger. En af hovedfordelene er også meddelelsens individualitet. Et firma, der ejer en database med oplysninger om forbrugere, har mulighed for at håndtere og skrive breve som om det er personligt for modtageren, hvilket øger effektiviteten af kommunikationen med næsten 100%.

Hver dag, når du går til en email, kan du se breve i mappen "spam" eller hæfter i postkassen - dette er direkte markedsføring. Mange meddelelser når ikke modtageren, eller når de er nået, går de straks i kurven. For en person at vurdere, om oplysningerne er interessante for ham, tager det kun 2 sekunder. Efter den første 2-sekunders evaluering begynder han at læse eller smide i kurven. Hele team arbejder på at oprette præsentationer af produkter og tjenester, så forbrugeren i det mindste læser meddelelsen, og hele kunsten er at skrive brevet, så forbrugeren reagerer.

Direkte markedsføring handler ikke kun om at sende forslag til forskellige typer postkasser, det er også den personlige kommunikation fra salgschefen med kunden. Denne art er en af de mest populære typer direkte markedsføring i verden.

Lad os se på teknologien for direkte markedsføring ved hjælp af eksemplet på COLIN'S butikker. I 2006 indførte COLIN'S et rabatkort system. Kortene blev udstedt med forbehold for køb og færdiggørelse af spørgeskemaet. Baseret på resultaterne af spørgeskema data blev køberne analyseret og målgruppen blev identificeret . COLIN'S butikker er et føderalt netværk, så hver region og butik har forskellige CA'er. Direkte markedsføring (eksempler på firmaet COLIN'S viser, at valget af strategi skal integreres) i dette tilfælde var effektivt.

Takket være kundens viden udviklede virksomheden en effektiv direkte marketingstrategi - sms-mailing, telemarketing, e-mail marketing, som gjorde det muligt for virksomheden altid at holde kontakten med sine kunder.

Fra dette eksempel kan vi se, at enhver form for markedsføring, herunder direkte, er en kompleks proces på flere niveauer, som omfatter markedsundersøgelser, identifikation af et klart CA og definitionen af en strategi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.