BilerBiler

Miraklet af den japanske motor - Honda NSX

I 1906, Komio i en lille japansk landsby født Soichiro Honda. Vender tilbage til den russisk-japanske krig, min far var tilfreds med udseendet af en arving, men han kunne ikke forestille sig, at klynkende klump på hans hænder - fremtiden grundlægger og leder af den verdensberømte bil selskab Honda.

Gihei Honda åbnede i hans landsby en lille butik, en smedje og begyndte at udføre små ordrer af deres naboer. Men der var meget få familier har nok indtjening kun på en meget beskeden tilværelse. Gil beslutter sig for at sætte de lokale på cykler. Han begynder at købe op til Tokyo for et knockdown pris helt brudt cykler, sætte dem i rækkefølge og sælger til de lokale beboere.

Fra en ung alder, Soichiro var Faderens højre hånd. Han mindedes senere, at de cykeldele var hans foretrukne legetøj. Efter eksamen fra ottende klasse, femten Soichiro gik til Tokyo for at arbejde som lærling og er indrettet i et lille autoværksted med et stort navn "Art Sockeye." Men de første seks måneder af de unge giver ikke gøre ting, du elsker, og gøre ballade med vært barn.

I 1923, et forfærdeligt jordskælv ødelagde Tokyo. Ikke overlevede og "Kunstnere Sockeye." Næsten alle de arbejdere afskediget. Honda og forlod en anden elev. Soichiro bemærket tiltrækning til den teknik, vært på "Art Sockeye" lad drengen ud af timer til at designe en racerbil. Bilen snart, hvor alt, men motoren blev udført hænderne på den unge troldmand, var klar. Soichiro blev en pilot skabt af "Iron Horse", og de første konkurrencer vandt en jordskredssejr. Det var begyndelsen på en æra med den store japanske bilindustrien Soichiro Honda.

I mange år, Honda produceret verdens bedste cykel, men nu vil jeg gerne tale om en smuk bil - Honda NSX. Det blev først vist i 1989 i Chicago. I dag er det et sandt symbol på virksomhedens sportslige karakter. Denne maskine succes kombinerer ukuelig kraft og en stor nåde. Den lave og slanke silhuet, luksuriøs finish, all-metalhus (den første i verden), computer, læder interiør - alle gjort på højeste niveau.

Honda NSX interiør er lige så behageligt for både føreren og passagererne, det er ganske rummelig. Veludstyrede med førersædet, pålidelige bremser, styretøj præcision smykker - alt er nøglen til en komfortabel og sikker kørsel.

I 2002 har virksomheden indført den opdaterede Honda NSX-R. Skaberne af de nye modeller har reduceret vægten af bilen og blev fordoblet stivhed fjedre suspension.

På Detroit Auto Show blev præsenteret den nye Honda NSX-2012. Dens design kan kaldes en sport og aggressiv, hvilket endnu en gang understreger sin tilhører familien af sportsvogne. Volumen atmosfærisk motor V6 3,5 liter, 306 liter. a. - magt. Bilen er klar til masseproduktion, der er planlagt i 2015.

På trods af en temmelig respektabel for denne klasse af enheder af alder, Honda NSX, og i dag er det stadig en af de mest teknologisk avancerede og mest komfortable biler i verden. Virksomheden arbejder aktivt for at forbedre det, og hvis ikke for den økonomiske krise, vil den nye version af bilen er dukket så tidligt som 2009.

Bedøvelse bil Honda NSX med værdighed kombinerer højteknologiske egenskaber og udsøgt stilistisk raffinement.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.