BilerBiler

Hvorfor overspænde bilen salon i avtoatele

Polstring Bil - ikke en billig fornøjelse. De, der aldrig har mødt dette problem, ofte spekulerer på, hvorfor mange mennesker er spredt forholdsvis store mængder af ikke blot den nødvendige tuning.

I denne artikel vil jeg forsøge at besvare dette spørgsmål. Formålet med undersøgelsen har jeg valgt at blive interviewet kunder den bedste avtoatele af Moskva og Bryansk.

Til at begynde med en kort snak om de udvalgte virksomheder. Avtoatele "ArtStayl" - et ungt firma, men har allerede fået et fremragende ry blandt bilejere på forskellige niveauer. Hun har hundredvis af succesfulde projekter som en luksusbil, og de middelklasse biler. I betragtning af den lille alder af virksomheden, er det vigtigste taktik baseret på de relativt lave priser og fremragende kvalitet.

Den anden virksomhed - avtoatele "AvtoStil" Bryansk. Dette firma har en velfortjent status som den bedste avtoatele Bryansk og omkringliggende områder på grund af den omfattende erfaring (over 10 år). Ligesom den tidligere selskab avtoatele "AvtoStil" arbejder med kunder på forskellige niveauer. I "piggy Thanks" Der er takkebreve fra den regionale administration, auto og forskellige organisationer. Værker af avtoatele modtaget priser ved forskellige udstillinger specialiseret i bil tuning.

Så en kort gennemgang af virksomheden giver en idé om de kunder, der blev interviewet i løbet af min forskning. På hvilke klienter ofte bede om sådanne tjenester er skrevet i et dokument fremlagt på det officielle site avtoatele "AvtoStil". Derfor vil vi ikke nævne dem, der ville være interesseret, kan du læse i denne artikel.

Det første skridt i min forskning er at overvåge kunder og analyse af deres ordrer. Ved type ordrer, er kunderne opdelt i tre grupper: Indvendige reparationer, indhaling salon "under den oprindelige" og en radikal ændring i kabinen. Valget af materialer er næsten halvdelen af de klienter baseret på værdien (46%), resten på kvaliteten og typen af materialer. Blandt den anden gruppe fortsatte min forskning.

Denne gruppe omfatter primært ejere af dyre og prestigefyldte biler, bilforhandlere og bil sælgere. Hver af dem blev spurgt: "Hvad er det vigtigste formål med taljen salonen?". Svarene var som følger:

1) Ease. Mange interviewede kunder klager over, at bilen efter eget valg er ikke et komplet sæt, der inkluderer det indre af det nødvendige materiale (f.eks læder eller velour), eller har, men med et sæt af unødvendige muligheder, som overbetalingen er ikke et hundrede tusinde. Denne kundegruppe består primært bilforhandlere og ejere af nye biler. Derfor, for at forbedre komforten og holdbarheden af interiør (især aktuelt emne i taljen eller taljen læderrat og interiør kozhzamom) er nødt til at gælde for avtoatele for tjenesteydelser. Sager, selvfølgelig, er meget godt ud af situationen, men det er ikke altid praktisk og passer ikke alle. Turning flere gange i løbet af renseri salon tryaposhnymi mange bilejere tænke over de lædersæder og der er en logik.

2) Et spørgsmål om smag. Den anden gruppe af de adspurgte tilfredse med den type materiale og dets kvalitet i kabinen af bilen. Men de ikke kan lide farven eller mangel på kombinationer. For eksempel BMW X5 er fortrinsvis sort eller beige læder interiør. Ikke godt valg. Derfor kunderne købte en fuld konstriktion af kabinen, eller tilsætning af elementerne i en anden farve eller materialetype.

3) Prestige. Enig, udøvende klasse biltype Volkswagen Touareg, er ikke prestigefyldte look med en mørk stof interiør. Derfor ejerne af sådanne køretøjer bringe salon niveau til niveauet af bilen.

Nå det er alt, måske. Jeg fortsatte mine studier inden for bil tuning og præsenterer resultaterne i mine næste artikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.