Nyheder og SamfundBerømtheder

Mountaineer Messner Raynhold: biografi, fotos, personlige liv, kone, citater

Messner Raynhold - en fantastisk mand med ekstraordinær viljestyrke, trang til eventyr og fantastiske udholdenhed. Dette ligner en almindelig borger i Italien er berømt for stigningen af Mount Everest uden supplerende ilt alene, gik langs kysten af Grønland, krydsede nogle ørken - Gobi, Sahara og Taklamakan. Desuden rejste den italienske klatrer en masse, han er kendt verden med sine oplysende og liv citater, samt flere bøger. Mange rejsende begyndte deres rejse netop med sine bøger, studere biografier af italiensk samt hans personlige resultater.

Reinhold Messner - bjergbestiger med en interessant biografi, usædvanlige bedrifter, der forårsager i nogen af vores ægte overraskelse og glæde for børn. Manden har meget at lære. Trods talrige forhindringer, den italienske klatrer aldrig vendte tilbage, flytte for at rydde den førnævnte formål. Messner - en modig, stærk og helt selvsikker mand, der kan tage hans eksempel som en model for selv-forbedring.

Reinhold Messner: biografi

Den fremtidige erobrer af bjerge blev født i den italienske autonome region Sydtirol i 1944. Takket være dannelsen af Messner er flydende i tre sprog - tysk, engelsk og italiensk mor. Reinhold Messner i barndommen viste ekstraordinær ønske om viden, forskning og undersøgelse af verden, som senere spillede en rolle i fastlæggelsen af erfaringerne fra en levetid. Far til den berømte bjergbestiger Dzhozef Messner var lærer med mange års erfaring, og forlangte, at sønnen af opmærksomhed og koncentration.

Alle i familien havde 10 børn - 9 drenge og én pige. Imidlertid har de mest hjertelige relationer udviklet med sin bror Reinhold Günther.

Den første bestigning af bjergtoppene

I en alder af 13 år, Reinhold Messner og hans bror Günther startede de første bestigninger af bjergtoppe. Takket være mod og udholdenhed af brødrene kom ind i listen over Europas bedste klatrere i den stadig meget ung alder.

Messner var inspireret af Germana Byulya aktivitet, der uden tvivl spillet en rolle i hans senere liv. Han var en af de første tilhængere af den nye form for klatring i Himalaya. Dens funktion er at opstigningen til toppene udføres med en forholdsvis nem udstyr og uden hjælp fra guider og service teams. Efter nogen tid, Reinhold og Gunther udført lignende anledning til toppen af Himalaya, men uforudsete tragedie. At nå toppen, begyndte brødrene deres afstamning, hvor Gunther blev dræbt, og Reinhold frostbitten fingre. Når han nåede foden af bjerget, forfrossen tæer måtte amputeres i en hastesag. Offentligheden bebrejde ham for det faktum, at klatring blev holdt til mindre erfaren partner, med det resultat, at han døde. Reinhold sig i lang tid, jeg har lidt og grædt Gunther. Måske klatrer stadig ikke havde tilgivet mig selv for det.

Så snart blev det kendt til ofrets krop blev fundet tre pakistanske klatrere.

Conquest of Everest

I 70 år, Reinhold Messner viste sig at den verden, der har ret til at kalde sig en klatrer, der har gjort opstigning til en af de højeste tinder - Everest. I 1978, sammen med det italienske bjergbestiger Hebelerom nåede toppen uden brug af en åndedrætsværn. Denne kendsgerning er meget imponeret offentligheden, fordi op til dette punkt ingen har nægtet at supplerende ilt.

Nogen tid senere, Messner lavet en særskilt stigning til toppen af Mount Everest, men med den tibetanske side. Det var verdens første solo erobring af topmødet.

Conquest af de otte-tusinder

Messner Raynhold har sat et mål om at vinde alle de otte thousanders i vores verden. Og i 1981, stiger han til Shishapangma, hvis højde er 8013 meter. At give dig selv tid til at hvile og samle kræfter før den næste opstigning, Messner tilføjer til sin liste over sejre tre eightthousanders - Kanchenjunga, Gasherbrum og bred top. I midten af 1983, han kravler på Cho Oyu, hvis højde er 8201 meter.

Mellem 1984 og 1985, den italienske klatrer Messner Raynhold gør fire klatring de resterende otte thousanders. Den første på listen er toppen af Annapurna for denne periode (8091 m) og Dhaulagiri (8167 m højde). Næste efterår Messner erobre Makalu og Lhotse. På tidspunktet for nedkørslen fra de sidste eightthousanders bag en erfaren rejsende var 3000 erobrede toppe, næsten 100 første stigninger, 24 af ekspeditionen og en række uafhængige erobringer af bjergtoppe, såsom solo bestigning af Everest.

Rejser gennem ørkenen

Efter alle mulige toppe blev føjet til listen over resultater, Messner Raynhold gik til rejse til fods langs kysten af Grønland, og skitserede et mål at krydse tre ørkener.

Efter klatrer krydsede Taklamakan ørkenen i Kina, Gobi og Sahara, han styrtede på. Det næste resultat var den italienske passage af Antarktis, vandreture på nord og syd poler.

April 9, 2010 italiensk bjergbestiger Reinhold Messner blev tildelt ærespris for resultater inden for bjergbestigning.

Messner Raynhold: kærlighedsliv

Han oplevede tab af en meget lang tid bror, skyder skylden selv for hvad der skete. Men efter et stykke tid den smerte og skyld efterladt i vejkanten. Messner Raynhold mødte sin kone Sabina Stele. Kvinde vandt ham hans skønhed, intelligens, og eventyrlyst. Forholdet har udviklet sig meget hurtigt, og efter et par år brugt ved siden af hinanden, besluttede parret til officielt at registrere deres forhold.

Dette er dog ikke den første ægteskab klatrer. Tidligere, i perioden 1972-1977, blev han gift og har en voksen datter. Reinhold Messner, hvis kone gav ham tre børn, betragter sig selv den lykkeligste og mest foretrukne person i verden.

Berømte aforismer klatrer

De bøger, som er mere som en selvbiografi end blot historier, er Messner blevet foreslået, minder mere om aforismer. Som nævnt tidligere, valgte jeg en anden vej klatrer erobre bjergtoppe, og han har skabt en måde at kommunikere med bjergene. Først og fremmest, som han selv sagde Reinhold, til toppen af behovet for at vise respekt, og først derefter vil det tage dig.

Så Messner Raynhold, som citater spredt rundt om i verden med ekstraordinære hastighed, hævder, at det eksisterer kun for at overvinde sig selv. Dette er en unik incitament til at stræbe efter mere end du allerede kunne opnå. Messner-klatrer altid styret af sund fornuft, i fuld bevidsthed om deres erfaringer og aldrig i fare.

Her er en anden, ikke mindre kendt at sige: "Så snart klatrere, hvor meget det kræver mod og kræfter til at træde tilbage, tage et skridt væk fra sin drøm" Således Reinhold ønsker at formidle til offentligheden, at klatring - en slags selvudfoldelse, at lade ham føle livets fylde.

Messner - folk med mange års erfaring og et eksempel til efterfølgelse

På dette tidspunkt i verden er der kun én person, der vandt alle otte tusinde, self-made lift til bjergtoppen af Everest. Og det er - Messner Raynhold, en virkelig fantastisk og stærk mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.