Kunst og underholdningLitteratur

Tilbageblik: hvilken slags modtagelse i kunst, og hvordan det er præget?

Tilbageblik - en af de mest almindelige teknikker i kunsten fortælling. Det har til formål at afsløre beskueren eller læseren til fortiden, for at fortælle ham, at han ikke kender i forbindelse med en "real time" i produktet.

Faktisk er spørgsmålet om, hvad der er den flashback, kan vi sige det - en demonstration af de indledende begivenheder i produktet. Modtagelse hjælper forfatteren fortælle os om motivationen tegn afslører deres skeletter i skabet, og sådan noget.

Men dette udtryk gælder ikke kun for kunst.

film

Tilbageblik - det til en film? Generelt, i første omgang, gennem kunsten levende billeder, og der var dette udtryk. Han henviser til "flash back". Det er sådan, vi ville hurtigt transporteret ind i fortiden - det var hans show os på skærmen.

Det er svært at forklare receptionen flashback. Hvad er det lettere at forstå med et eksempel. Overvej den velkendte «Lost». Denne serie er helt bygget på dem. Uden et flashback i "Lost" vil ikke forstå noget som helst. De forklarer alle de konflikter, der finder sted i den mystiske og farlige ø. Flashback giver os mulighed for bedre at forstå motivationen af de tegn, rødderne af deres handlinger.

Men for første gang på fuld flashbacks blev brugt i filmen "Citizen Kane". Med dem, instruktøren har en stærk og stiv affære, hvilket ikke lader beskueren indtil slutningen af filmen. Permanent overførsel i fortiden her ikke hjælpe os med at afklare situationen - det er kun dybere og dybere misforståelse trækker node og giver dybde i billedet, tak, som denne film er så berømt for.

litteratur

Er flashback forfattere? Dette kan give litterære værker? Mest sandsynligt, første gang denne teknik har anvendt der. Selvfølgelig, folk ikke umiddelbart komme til sådan en tilsyneladende enkel ordning. For eksempel i folklore det ikke kan findes - flashback indebærer et meget komplekst system af bygning historier. Efter alt, først og fremmest bør det være nødvendigt.

Hvis du kan huske fra de nye sager, den moderne bestseller "Halvtreds nuancer af grå" bogstaveligt helt bundet til dem. Flashback på vegne af Kristiana Greya - den vigtigste del af fortællingen. Han afslører sin fortid. Flashback forklarer, hvordan denne mand blev hvem han er. Og det bliver klart hvor er de lidenskaber og begær, der er skjult indeni.

Et eksempel på brugen af ikke-standardiserede modtagelse flashbacks - Hunter S. Thompson bog "Hells Angels". Den består faktisk udelukkende af dem, fordi den centrale historie kunne holde to til tre sider. Men den primære betydning af arbejdet er netop placeret i erindringer journalisten Thompson: om hans liv, rejser med farlige rockere fra motorcykel klub "Hells Angels".

Video Games

I videospil på samme måde som med en hvilken som helst produkt, flashback er med til at afsløre de tegn og tegnene bærer fortællende form. Men de er meget forskellige og funktion. Succesfuld anvendes i videospil og velkommen flashback. At det forholder sig sådan kan ses i "Assassin Creed" serie. Hele "trick" af spillet - bare i flashbacks, som bærer hovedpersonen i forskellige historiske epoker. I denne og essensen af gameplayet er bygget. Efter alt dette mangfoldighed er en faktor, der gør folk igen og igen for at købe nye spil til at fordybe sig i den interessante verden.

Også plaget af flashbacks af hovedpersonen i et andet spil serien - Max Payne. Gennem dem vi forstår bitterhed af tabet af hovedpersonen, der har bare venstre, at for at hævne mordere af hans kone og børn. Hertil kommer, de får en følelse af forfærdelig, fordi virkeligheden i dem er blandet med Rædsler hans fantasi.

psykologi

Men ingen i live kunst det ord. Der er en anden side af problemet, fordi flashback - det er også en psykologisk sigt. Andet navn for denne effekt - reperezhivanie.

Flashback i psykologi - er en lidelse står primært med skizofreni, oplever de samme følelser, som folk engang står over for. Det ser ud til, at denne mærkelige? Men disse følelser, lider patienterne præcis med den følelse, som de engang oplevede situationen. Identiske blive: lugt, de fornemmelser af varme og kulde, men uden nogen grund.

Den anden side af udtrykket anvendes til misbrugere. det drejer sig om ofte dem, der tog psykedeliske stoffer - fordi de er mest modtagelige for "visuel angreb." Betydningen af dette fænomen ligger i det faktum, at værten, når de lægemidler, skarpt fange de samme effekter, som han oplevede på første hånd. Men nu føler han det er helt ædru. Og lysene, at han havde set på LSD grøn, skarpt begyndt at virke for ham som sådan.

andre

Forfatterne ikke foragt at bruge ordet "flashback" i titlerne på deres værker. Oftest, deres vigtigste motiv - en flugt fra fortiden.

Kendt for filmen "Flashback" 1990. Han fortæller om, hvordan de gamle hippier overtog den forbrydelse, han begik for tyve år siden. Men så utroligt sker - kører som en krænker af loven, og arresterede ham en FBI-agent. De gør dette for at se ind i fortiden og se, hvordan retfærdig straf. Som du kan se, titlen "flashback" passer ind i rammerne af filmen. Kritikere af film var ikke den bedste.

Også nu, i løbet af en tilbagevenden til de gamle videospil, du kan huske igen "Flashback". Passage det tog lang tid på grund af kompleksiteten. Som i princippet alle spil segovsky æra. Handlingen kredser omkring en regering agent, der pludselig fandt ud af, at næsten alle af verdens politikere længe har fanget og manipuleret med udlændinge.

konklusion

Ét ord til at beskrive flashback. At dette begreb er langt fra at være en mening og kan rumme mange forskellige fortolkninger, bliver det klart, efter de ovennævnte eksempler. Men en ting er sikkert - dette udtryk bærer en konnotation af fortiden. Modtagelse overraskende gør det muligt at fortælle, hvad der skete i fortiden, men det er vigtigt for den nuværende. Dette ord kaldes festivaler, maleri, gruppe spil og bøger. En sådan udbredt brug er i fuld overensstemmelse med originale teknikker, uden hvilke det er nu svært at forestille sig moderne biograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.