HjemlighedVærktøj og udstyr

Udsugningsanlæg "Folter". aspiration systemdriftsforskrifterne Egenskaber

Filtrering systemer, luft skiver og andet HVAC-udstyr med varierende grader af effektivitet gør det muligt at rengøre rummet mod snavs. Især for objekter, hvis arbejde indebærer intensiv udvikling af skadelige partikler i luften, designet aspiration system. Denne teknik har fokus på den dybe og omfattende uddannelse af luften miljø sikkert at bruge. Et vellykket eksempel på dette koncept show Udsugningsanlæg "Folter" på markedet i forskellige variationer.

Generel information om systemet "Folter"

Virksomheden "Folter" siden 1995 har specialiseret sig i produktion af filtreringsanlæg af forskellige typer og formål. Til dato har virksomheden sortiment der scrubbere, luftfiltre, samt specialiserede løsninger til industrielle og administrative faciliteter. En særlig plads i rækken er engageret i komplekse samlinger "Folter". Udsugningssystem, hvilket billede er vist nedenfor, for eksempel betegner en Cellular posefilter. Denne meget effektiv løsning til små og mellemstore virksomheder, som vil give løbende at vedligeholde optimale mikroklima parametre.

Det er vigtigt at bemærke, at fleksibiliteten af operativsystemer i brand. For det første er det muligt at designe flerkomponent-design specielt til de særlige behov i den eksisterende ventilation eller klimaanlæg infrastruktur. For det andet kan aspiration system "Folter" i sig selv være udformet svarende til konstruktøren af komponenterne af forskellige typer. Som præfabrikerede elementer producent tilbyder filtersektioner, membrankassetten, elektrostatiske og så videre. D. fortjener særlig opmærksomhed og shell filteranordninger. Corps kan handle taske og patron design af forskellige størrelser.

Funktioner af installationerne "Folter"

Aspiration producenten af systemet anbefaler oprindeligt betragtet som en del af udluftningen kompleks. I dette tilfælde funktionen af aspiration emhætter, fjernelse luftforurenende stoffer. Et af de vigtigste funktioner i enheden mærket "Folter" er et punkt til at arbejde med specifikke teknologiske område. Dette betyder, at til fjernelse af forurenet luft fra fremstillingen af ovnen ikke behøver at håndtere al den plads i rummet, men nok til at sende en arbejder organ for en bestemt zone. Men dette er kun den første etape af luftbehandling. Videre ind i act filtre, som også er en del af suge- og dermed ventilationssystemet. På dette trin er trækkene ved aspiration system "Folter" forårsaget af en filtreringsfunktion af enheden. Systemet samtidig fjerner det gamle og nye renser luften og dermed realisere genbrug proces i overensstemmelse med kravene i sanitære regler.

Ændringer sugeenheder

Der findes flere varianter af udførelsen af støvopsamleren, der udfører den vigtigste opgave at rense luften. For store virksomheder, et system "Cyclone", der er designet til ru rengøring. Dette kompleks implementerer den første luft forberedelsesfasen før den finere forarbejdning har andre støvfiltre. Til meget effektiv rengøring af luftstrømme inden i sugeslangen er kompleks FIPD system. Blandt dens funktioner omfatter evnen til at håndtere uden behov for at fjerne varmen masserne. Denne løsning er effektiv i at spare tid, fordi det eliminerer behovet for yderligere opvarmning indkommende kold luft igen. Udsugningsanlæg udstyret med Folter og filtrering kamre KPH-O. Denne optimerede multifunktionelle udstyr gennemførelsesopgaver fjerne urenheder, oprensning og fin filtrering omgivende luft.

strukturelle resultater

Udviklere "Folter" tilbyder to grundlæggende formfaktorer for aspiration systemer - modulopbygget og monoblok. I det første tilfælde enheden er samlet af separate funktionelle elementer, som nævnt ovenfor. Typisk er den grundlæggende struktur af et sådant system indbefatter separatorer, filtre, ventilatorer og kommunikationen røret. Fordelene ved de modulære støvsugere omfatter muligheder installationer - faktisk er hver enhed designet specielt ikke kun for en bestemt virksomhed, og kravene til drift af sitet. Monoblock Udsugningsanlæg "Folter" er klar enheder, som ikke involverer strukturændringer. Bortset fra, at under reparationen personale kan foretage justeringer af teknisk blok-enhed. Denne løsning har den fordel, at mobilitet og en mere overkommelig pris.

gældende filtre

Den mest lovende område anses for at være et system af luft HEPA-filtre. Denne meget moduler, der implementerer flere tætte rengøring luftmasser. bruges også en ny generation af membranfiltre - ULPA. De særlige karakteristika ved dette system omfatter evnen til at operere i renrum. Det vil sige, indretningen tilvejebringer renseevne, passende stalde, men i et produktionsmiljø. Udstyret med sådanne komponenter udsugningssystem "Folter" ikke kun give fjernelse af smudspartikler men også udlæst radioaktive aerosoler fint dispergerede mikroorganismer.

Anvendelsesområder

I en form er påkrævet, eller en anden udsugningssystem på enhver industrivirksomhed. Især når det kommer til industrien, den kemiske industri eller mineindustrien, hvor der er emissioner. At arbejde under sådanne forhold kræver en stærk og produktiv system. Udsugningsanlæg "Folter" af familien "cyklon" held klare lignende opgaver intensiv rensning. Ændringer til forberedelse af den blå luft oftere brugt i tjeneste hos administrative og kommercielle bygninger. De gennemfører en multifunktionel rengøring med fokus på anti-bakteriel effekt, hvad der præcist hjælpe førnævnte HEPA-filtre.

Installation af aspiration system "Folter"

Metoden installationen afhænger af det valgte system. Modulære systemer er integreret i infrastrukturen i virksomheden inden for rammerne af byggeaktiviteter. For eksempel, for at skabe en ramme for store anlæg kræver ofte enhed fundament base. Kompakte filtreringsenheder er typisk indbygget i minen færdige kanaler og ventilationssystemer. Montering realiseres ved at montere tilbehør - de vigtigste ting på forhånd at beregne forskellige funktionelle dele. I nogle versioner af aspiration system "Folter" kræver ikke installation. Denne enkelt modifikation af monoblok-typen. De er placeret på en bevægelig platform og tillade fri bevægelighed for en enkelt kilde til udledning under anlægget til en anden.

konklusion

Globale tendenser designe udstødningssystemer i stigende orienteret mod nye teknologiske løsninger. Hovedsagelig de giver et nyt niveau af funktionalitet og lethed af drift. På denne baggrund systemet stationære aspiration "Folter" kan virke gammeldags, fordi det vigtigste fokus i udviklingen af de fleste af sine modeller er på mekanik og strukturelle forbedringer. I praksis er denne tilgang giver både plusser og minusser. Ulemperne er, at installationen er virkelig ringere end udenlandske konkurrenter med hensyn til ergonomi. Dog er fordele i form af øget energieffektivitet, driftssikkerhed og produktionseffektivitet at retfærdiggøre denne linje i udviklingen af aspirationsanlæg. Under alle omstændigheder fremgår af brugerne af disse produkter i store industrianlæg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.