SundhedPræparater

Balsam Bittner

Balsam Bittner - moderne medicin, der forbedrer effektiviteten, styrker immunforsvaret og fremskynder helbredelse fra sygdom. Det er en farmakologisk stof, der sælges på apotekerne.

Effektiviteten af værktøjer er blevet bekræftet af kliniske studier i mange videnskabelige cent, herunder den russiske Medical Research Center, Center for Emergency Cardiology Institute ambulance Sklifosovsky og andre.

Dette lægemiddel er en enestående instrument helbredende og forebyggende egenskaber tilvejebringes af dens element 24 medicinske planter. Fra et farmakologisk synspunkt angår fremstillingen alkoholat. Den indeholder aktive stoffer er fremstillet ved ekstraktion uden termisk opvarmning.

Bittner Balsam indtages oralt som et beroligende middel i tilfælde af forhøjet nervøs uro, i tilfælde af søvnforstyrrelser. Er tildelt som et styrkende middel til genoptræning perioder efter sygdomme, operationer, overdreven mental og fysisk stress, traumer, stress. Det kan anvendes i kombinationsterapi til behandling af gastrointestinale sygdomme (kronisk gastritis, psoriasis, mavesår sygdom 12 tolvfingertarmen og mave, forstoppelse) og det kardiovaskulære system, lidelser forbundet med lipidmetabolisme. Organerne anvendt som en styrkelse af ikke-specifik resistens, med sekundær immunologisk deficiens.

Desuden Bittner balsam påføres topisk som et anti-inflammatorisk middel med analgetisk virkning ved behandling af post-traumatisk smerte, inflammation og kløe fra insektbid, betændelser i mund og svælg.

Bittner balsam kan tage ikke kun som et lægemiddel, men også som et profylaktisk middel, som er godt aktiverer metabolisme, lægger yderligere kræfter og energi, reducerer følelser af irritation, træthed, svaghed. Det er nyttigt for folk, der er følsomme over for ændringer i vejret. Atleter og dem, der fører en aktiv livsstil, tager det for at øge udholdenhed, og gnider med hans hjælp lindre smerter i muskler og led.

Balsam hjælper med smerter i halsen (gurgle desinficerer, reducerer inflammation, øger blodcirkulationen), og tandpine.

Balsam Bittner, hvis sammensætning - kun naturlige plante består af et stort antal urter. Luft er kendt for toning egenskaber, lindrer spasmer, har en genoprettende virkning. Curly tidsel normaliserer funktion af hjertet og nervesystemet. Anis har en vanddrivende, slimløsende handling, normaliserer fordøjelsen. Trifoliate ur er en antioxidant, som har smertestillende, genoprettende, antipyretisk, choleretic effekt.

Angelica nedsætter spasmer, har antiseptiske egenskaber. Ingefær reducerer sukkerindholdet. Allehånde godt hjælper med at reducere smerte, reducere inflammation. Gul ensian normalisere fordøjelsen. Elecampane er en god immunomodulyarotom, har en hypoglykæmisk virkning og en cardio. Orange indeholder en masse vitaminer, sænker kolesterol, fjerner radionuklider. Centaury lindrer smerter, har en afførende effekt, stimulerer styrke, godt fjerner radionuklider.

Tyske iris har antihypoksiaktivitet handling. Galangal har astringerende effekter og kuvertering. Kamfer stimulerer respiration, forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet. Mirra - en fremragende antiseptisk. Acaulescent kolyuchnik har sårheling, antiinflammatorisk, expectorants, sekretoriske egenskaber. Ud over disse urter i dette produkt også omfatter et ret stort antal planteekstrakter, har også gode helbredende egenskaber.

Tag balsam Bittner instruktion kræver 1-2 teskefulde 2-3 gange om dagen før måltiderne eller efter det. Når en ekstern applikation (skylning) blev fortyndet med vand, kan anvendes i kompresser, lotions og til slibning.

Organer til lagring på et mørkt sted ved normal rumtemperatur. maksimal holdbarhed - op til fem år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.